herbadieet-enschede.nl

Alaffia, Authentic African Black Soap, Peppermint, 16 fl oz (475 ml), Bad, Schoonheid, Zeep, Lichaamsverzorging, Zwarte Zeep

Authentic African Black Soap, Peppermint, 16 fl oz (475 ml) by Alaffia Bad, Schoonheid, Zeep, Lichaamsverzorging, Zwarte Zeep

€ 6,00

Kopen >>

Productnaam: Alaffia, Authentic African Black Soap, Peppermint, 16 fl oz (475 ml)
Prijs: € 6,00
Inhoud: 0.54 kg, 6.1 x 6.1 x 21.6 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Zeep, Lichaamsverzorging, Zwarte Zeep, Bath, Beauty, Soap, Body Care, Black Soap

Alaffia, authentieke Afrikaanse zwarte zeep, pepermunt, 16 fl oz (475 ml) – Fair Trade Shea Butter. Voor alle huid- en haartypes. Body Wash, gezichtsreiniger, scheerzeep shampoo en meer. Met handgemaakte fair trade shea boter. Eerlijk voor het leven – eerlijke handel gecertificeerd door imo. Wat is Afrikaanse zwarte zeep. In West-Afrika is authentieke zwarte zeep bekend onder de naam yoruba, osse dudu.

Dudu betekent de kleur zwart, die komt van het uitgebreide koken van de zeep tot het punt van houtskool. Veel culturen in West-Afrika gebruiken houtskool om de huid te ontgiften en te zuiveren, en dit is een integraal onderdeel van onze ware Afrikaanse zwarte zeep. Bovendien is onze authentieke zwarte zeep gemaakt van een eeuwenoude recept van handgemaakte shea boter en inheemse West-Afrikaanse palmkernolie. Saponificatie wordt verstrekt door as aan de hete oliën toe te voegen, en vervolgens de zeep gedurende zes uur koken. De laatste stap is om de zeep drie uur in de zon te drogen en te genezen. Het uitgebreide kook- en uithardingsproces maakt authentieke Afrikaanse zwarte zeep mild en zacht en is de belangrijkste reden voor zijn grote populariteitsstijging in Amerika. De tweede reden is de veelzijdigheid van deze zeep. In onze togo is onze zwarte zeep een all-in-one optie voor het schoonmaken, en is ideaal voor gezichten en baby's, scheren, shampooing en als algemene hand- en lichaamswas. Geurend met verfrissende pepermunt etherische olie. herbadieet-enschede.nl Ik heb veel merken van houtskoolzeep geprobeerd, waaronder bar en vloeibare vorm, commerciële en natuurlijke. Ik heb gestopt met zoeken omdat ik dit heb gevonden. Ik heb meerdere malen opnieuw besteld met wellness. Ik gebruik dit voor gezicht en lichaam en ik geloof dat mannen met kort haar dit ook voor haar kunnen gebruiken. Met deze zeep hoef ik geen vochtinbrengende stof op mijn lichaam te gebruiken. Toch is het niet te vettig voor mijn vochtige tropische weer. In feite is de toevoeging van pepermunt echt geschikt voor mijn weer.

Alaffia, Authentic African Black Soap, Peppermint, 16 fl oz (475 ml): Bad, Schoonheid, Zeep, Lichaamsverzorging, Zwarte Zeep

Geweldig product! Ik vind het leuk dat het in een pompfles zit en dat het een veelzijdige zeep is. Ik gebruik het ook als handwasvulling. Het droogt niet op de huid en is over het algemeen aangenaam te gebruiken. Een andere bonus is dat het een eerlijk handelsproduct is. Gewoon dat ik niet van pepermunt hou, wens ik dat wellness de ongesorteerde versie zou opleveren. Ik hou absoluut van deze zeep! Ik gebruik het als een shampoo, hoewel het niet goed schuimt op mijn lange golvend haar. Aangezien de meesten van ons zijn gewend aan reguliere shampoos die rijke schuim hebben, kunnen veel van u het nogal onbevredigend vinden, maar geef het een kans en was je haar er een paar keer bij. Je zult merken wat een geweldige baan het doet. Ik was mijn gezicht erin en ik hou van de tinteling van de pepermunt.

De geur is niet overweldigend en geeft fris en cool gevoel. Kan het niet vergelijken met andere Afrikaanse zwarte zeepjes, omdat ik geen andere merken heb gebruikt, maar wat de vloeibare castiele zeep betreft, doet dit zo goed. Ik heb het grootste deel van mijn leven met acne en vette huid worsteld en heb te veel reinigingsproducten geprobeerd te tellen. Sinds ik met zwarte zeep begon te hebben, voel ik me niet meer nodig om toners, moisturizers, enz. Te gebruiken en ik hou van de manier waarop mijn huid eruit ziet en voelt. Deze versie is de eerste vloeibare die ik heb gebruikt die niet scheidt zodat de shea boter een grote klomp wordt die krachtig schudt voordat het gebruikt wordt. Het gebruiken van het als een shampoo voor lang haar heeft veel nodig om eerst een schuim te krijgen, maar een tweede was leert mooi. Mijn haar lijkt minder frisse, voller en is heel makkelijk te stijl. Hou van deze zeep. Ik bestel een paar extra flessen om er zeker van te zijn dat ik niet uitkom als mijn man het ook gebruikt. Deze natuurlijke, zachte zeep is waar ik al lang op zoek ben.

Alaffia, Authentic African Black Soap, Peppermint, 16 fl oz (475 ml): Bad, Schoonheid, Zeep, Lichaamsverzorging, Zwarte Zeep

Ik wist gewoon niet waar ik het zou vinden. Na het eerste gebruik klaagde meiden zich kleverig te voelen nadat ze er waren gewassen, en ze wilden het de tweede keer omzeilen, maar we realiseerden ons snel dat het eigenlijk een piepend schoon gevoel achterlaten die u wrijf met een handdoek. Alaffia, Authentic African Black Soap, Peppermint, 16 fl oz (475 ml) Zo gelukkig is het zo goed op de ewg skin Deep website en zal het absoluut weer kopen. Mandarijn een is ook prachtig. Ik vind het zo veel beter dan dokter Bronners magische zeep. Castiele zeep als dokter Bronners is gewoon te alkalisch en hard voor mij, vooral op mijn gezicht en handen. Deze vloeibare Afrikaanse zwarte zeep is een echte traktatie. Alle natuur, mild, zacht en ruikt hemels. Het laat mijn huid niet droog en stevig. Het idee om eerlijke handel te ondersteunen bij het kopen van dit goede kwaliteitsproduct maakt me nog gelukkiger. Alaffia pepermunt zwarte zeep ruikt prachtig en laat mijn huid zijdezacht. Ook droogt mijn huid niet zo veel als andere producten die in het verleden zijn gebruikt. Ik hou van deze minty ruikende zeep. Het is echt veelzijdig. Ik gebruik het als een handwash en mijn keuken wastafel en tellers schoonmaken.

Review: Alaffia, Authentic African Black Soap, Peppermint, 16 fl oz (475 ml)

Wanneer het met water wordt verdund en in een spuitfles wordt gezet, reinigt het mijn ramen en is de streep vrij. Ik hou er gewoon van. Ten eerste, ik hou van de geur. Echter, ik heb geleerd dat het niet raadzaam is om menthol (pepermunt) in contact te komen met de huid. Ik zal de tangerine citrus volgende keer proberen. De zeep zelf is goed, verzachtend en hydraterend! Ik voel me niet dat het iets speciaals doet om me af en toe uit de weg te ruimen, maar ik denk dat ik mezelf in ieder geval niet uitroept. Ik heb de hele zomer deze zeep gebruikt en ik hield ervan, maar als de temperatuur daalde, begon mijn huid te drogen en deze zeep hielp niet. Ik ben teruggegaan naar het gebruik van nubische erfenis Afrikaanse zwarte zeep en mijn huid is niet meer jeukend en vlammend. Ik heb gezocht naar reiniger die compatibel is met mijn gevoelige, vette huid en geeft me een sterk gevoel van verfrissing (zoals mijn huid is gereinigd). En tot nu toe is mijn hart op mijn gemak bij het gebruik van dit product. Om daaraan toe te voegen zijn voordelen, ik gebruik het soms als mijn waszeep en handsoep. Het is ook fairtrade, zo ethnisch is het in overeenstemming met mijn principes.

Mijn familie blij met deze zeep. De pepermunt infusie in deze was geeft het die kick! Voelde als je je tanden fris voelt. Maar serieus voel je je schoon, fris en de huid is bevochtigd. Hoewel pepermunt mijn favoriete geur niet is, reinigt het mijn huid op een evenwichtig niveau. Het verwijdert vuil en overmaat olie, maar laat een vochtige laag waardoor mijn huid zo zacht wordt. Ik vind het leuk. Traditionele zwarte zeep is bruinzwart van kleur. Een voedingsrijke bodylotion die de huid conditioneert met vochtinbrengende jojoba-olie en vitamine E en die helpt het uiterlijk van een droge, doffe huid te bestrijden.

Het voedt en herstelt je huid en versnelt de groei van nieuwe cellen en nagels. Ze ruiken geweldig en ik heb het toch geprobeerd en ik kan zeggen dat ze je een zachte babybodem laten voelen. Het proces om Afrikaanse zwarte zeep te maken is erg betrokken, maar in de korte versie worden weegbree schillen gedroogd onder de zon. Als u latexallergisch bent, kunt u last hebben van het latexfruitsyndroom en een reactie krijgen op de weegbieras in zwarte zeep, evenals sheaboter, palmolie en kokosolie. Ontdek een speciaal samengestelde afrikaanse zwarte zeepbadcollectie om je lichaam en de zintuigen van nature te verleiden en te revitaliseren! Wat dacht je van lotion voor die asheide ellebogen – papieren handdoeken – milieuvriendelijke glasreiniger om te gebruiken met die papieren handdoeken – wasmiddel – wij zorgen ervoor dat je bedekt bent. Een mooie zeepachtige body wash zonder harde of giftige chemicaliën. Deze reep is 100% puur botanische kokosoliezeep die ultra zacht is en geen residu achterlaat, waardoor het blijft zitten. Voel de goedheid van rauwe sheaboter en Afrikaanse zwarte zeep beladen met vitamine E, want je huid is genezen, gekalmeerd en voelt zachter dan ooit tevoren. Voor gebruik als shampoo: zeep in handen in de was zetten; breng schuim aan op hoofdhuid en haar.

Zwarte zeep wordt al eeuwenlang gebruikt voor zwarte haarverzorging en zwarte huidverzorging. Kirk's natuurlijke glycerine-deodorantzeep -kirk's transparante repen zijn gemaakt met een pure plantaardige basis zonder dierlijke bijproducten, conserveringsmiddelen of iets kunstmatigs. Het is de held ingrediënt in dit forse zeep, dat ook shea butter plus natuurlijk exfoliërende cranberry en bamboe deeltjes. Biologische groenten mengt vloeibare handzeep door de poort van de natuur – opruimen van nature met deze vers fruit geparfumeerde vloeibare handzeep van de poort van de natuur! Dus gooi die dove zeep weg en pick-up wat lekkers uit de zwarte zeep club! Het heeft een delicate textuur en een natuurlijke, aardse geur.