herbadieet-enschede.nl

Amazon Therapeutics, Chanca Piedra, 1 oz (30 ml), Kruiden, Phyllanthus (Chanca Piedra)

Chanca Piedra, 1 oz (30 ml) by Amazon Therapeutics Kruiden, Phyllanthus (Chanca Piedra)

€ 9,90

Kopen >>

Productnaam: Amazon Therapeutics, Chanca Piedra, 1 oz (30 ml)
Prijs: € 9,90
Inhoud: 0.09 kg, 3.3 x 3.3 x 10.2 cm
Productcategorie: Kruiden, Phyllanthus (Chanca Piedra), Herbs, Phyllanthus, Chanca Piedra

Amazon therapeutica, chanca piedra, 1 oz (30 ml) – (phyllanthus nirui). Therapeutische botanische. Uw selectie. U houdt in uw handen de beste traditionele botanische die op aarde beschikbaar is. Deze botanische is een langdurige favoriet in Zuid-Amerika, waar het voor vele generaties empirisch is geselecteerd voor de effectiviteit ervan. Alleen organisch gekweekte of duurzaam wild geoogste planten worden verzameld en verzonden naar onze laboratoria. Amazon therapeutische laboratoria.

 Amazon therapeutische laboratoria werken voor het behoud van regenwoud en het handhaven van de intellectuele eigendomsrechten van inheemse genezers en hun traditionele geneesmiddelen. herbadieet-enschede.nl Dit is een geweldig product! Mijn partner heeft jarenlang een pijnlijke galblaaspijn gehad en het is nu weg! Ik heb pijn in mijn niergebied gehad en het is weg, weg gegaan! Geweldig product en goede prijs! Als je de smaak niet leuk vindt (dat is helemaal niet zo slecht, maar als je het in o.J. plaatst, doe je het helemaal niet) en je kan de druppels altijd in een gelatine capsule zetten. In minder dan een maand was mijn vrouw chronische nierpijn weg en is het zo gebleven. Mijn neus was in zoveel pijn dat ze een galblaasverwijdering gepland had, die ze binnen twee weken door pijnstillers annuleerde.

Ik heb geprobeerd een oudere fles die ik niet had gebruikt, en de resultaten waren erg goed. Mijn symptomen waren ongeveer een maand opgelucht (dit is de manier waarop galstenen werken, de kleintjes aan de voorkant van de galblaas zijn afgebroken, dan gaan de intacte patiënten achteraan de galblaas vooruit en je symptomen komen terug tot het geheel bos zijn weg. Het kan enige tijd duren) Ik stopte voor een maand terwijl ik wachtte op 3 nieuwe flessen om te komen. Ze zijn een teleurstelling. Ik geloof dat het product is afgewaterd, beoordeeld door het label. Op de oude fles is chanca piedra hoger op de lijst, dan in de nieuwe flessen onderaan de lijst. Zal zoeken naar een ander merk. Mijn man had nierstenen, en nadat hij hem overtuigd had om op te vallen en de vervelende smaak te veroveren (hij lijkt het op whisky en water, gemengd met benzine) binnen 24 uur en twee doses, werd hij gewist! Dit blijft in ons medicijnkastje! Ik had twee lithotripsys en op de tweede plaats miste de dokter één steen. Ik begon chanca piedra te nemen en op de tweede dag kwam een ​​stuk niersteen uit. Geen grapje.

Amazon Therapeutics, Chanca Piedra, 1 oz (30 ml): Kruiden, Phyllanthus (Chanca Piedra)

Ik beveel dit proyect aan. Het is beter om dit te gebruiken dan flomax te gebruiken die een miljoen bijwerkingen heeft. Manlief had 9 dagen voor nierstenen pijn. Nadat hij het opgevolgd had, stond hij 3 dagen later minstens 10-12 stenen door. Dit is een wonder drug! Het werkt! Het helpt bij stijfheid in de gewrichten, na enkele dagen van gebruik waren de galgaten open en stoel was niet meer geel. Het gebeurde met 2 verschillende mensen, ik nam dit een paar dagen toen mijn lever een beetje speelde. En alles werd beter. Ik gaf het ook aan mijn broer (37), die werd verteld, had galblaasstenen en die klacht van een brandend gevoel in zijn buik dat niet zou gaan. Hij begon het vorige week te nemen.

Amazon Therapeutics, Chanca Piedra, 1 oz (30 ml): Kruiden, Phyllanthus (Chanca Piedra)

Eerst stuurde hij hem naar het toilet, maar nu is alles goed. Zijn brandende sensatie is nu ook weg! Waard het proberen! Ik heb een probleem met mijn nier en ik voel me elke dag veel beter met meer energie. Ik heb over mijn leven 5 niet-invasieve operaties gehad met betrekking tot calcium gebaseerde stenen. Ik kocht de chanca piedra omdat het veel van dezelfde dingen doet als een voorgeschreven geneesmiddel voor geneesmiddelen. Uiteraard heeft het recept vergelijkbare ingrediënten.

Ik neem de cp met appelcider azijn en water ongeveer 3 tot 4 keer per week als een voorzorgsmaatregel. We zullen zien of het goed werkt. Je weet wat ze zeggen. Als u stenen hebt gekregen en zich ervan ontdoen, zullen ze ze waarschijnlijk weer hebben. Beter te zeggen dan sorry. Zal het enkele maanden geven omdat ik niet weet wat mijn 1 galsteen bestaat, 3x per dag 20 druppels. Smaakt niet als iets in een beetje water. Voor mensen die geen alcohol gebruiken, gebruik het in wat warm water om het te verdampen. Amazon Therapeutics, Chanca Piedra, 1 oz (30 ml) Goedkoper dan op hun eigen website, dit is zo veel beter dan naar de dokter om de stenen op te blazen. Ook veel goedkoper.

Review: Amazon Therapeutics, Chanca Piedra, 1 oz (30 ml)

Dit spul werkt goed. Erg tevreden. Het is de bedoeling om als alcohol te proeven – vandaar alcoholisch extract. U drinkt het niet recht. Ik hoopte dat dit zou werken voor nierstenen. Na veel onderzoek en het horen van diverse getuigenissen was ik heel hoopvol. Maar na het nemen van dit product hebben mijn man en ik huiduitbarstingen ervaren. Ik nam maar een beetje en mijn gezicht brak met kleine hobbels uit. Mijn ontlasting werd groen. Niet zeker waar dit over ging maar ik zou dit product niet aanraden. We gooiden het in de vuilnisbak. Ik heb het bedrijf gemaild, maar nooit meer van hen gehoord. Dit product zou ik terugvorderen of ruilen als het smaakt als batterijzuur. Het werkt echt.

De stenen verdwijnen echt. Bedankt, als u cystiet, urineproblemen of stenen heeft, is dit product voor u gemaakt! Gebruik het gewoon elke dag! En drink veel water. Zeer effectief. Uitstekend 1, dit breekt de stenen zeer goed uit. Een ander onderzoeksgebied was gericht op de pijnstillende effecten van chanca piedra en uitgevoerd op een Braziliaanse universiteit. Phyllanthus niruri en andere phyllanthus-soorten kunnen de uitzaaiing van sommige long- en borstkankers helpen voorkomen.

Dit zorgde voor veel verwarring over de vraag of chanca piedra (P. Antimutagenic en anticarcinogenic effecten van phyllanthus amarus.) Baruch blumberg rapporteerde dat chanca piedra de chronische dragerschapstoestand van hepatitis kan opheffen b. Personen met lage bloeddruk moeten op dit mogelijke effect worden gecontroleerd. Leverziekten – phyllanthus niruri heeft een zeer lange traditie van gebruik als remedie voor leveraandoeningen aangezien het werd genoemd als een van kruiden voor de behandeling van geelzucht in oude teksten van ayurveda. Veel mensen vinden deze nier reinigen drank als een goed alternatief voor gearomatiseerde water of andere dranken. Het wordt gebruikt in lokale kruidengeneesmiddelen voor slechte eetlust, constipatie, tyfeuze koorts, griep en verkoudheid. Vroeg onderzoek suggereert dat het in staat is om virussen te bestrijden, de vorming van stenen (minerale stenen in organen) te voorkomen, de lever te beschermen en de bloedsuikerspiegel en bloeddruk te verlagen. Niruri heeft aangetoond dat het het immuunsysteem kan moduleren en activeren. Naast het vermogen om kristalinternalisatie te remmen, kan het vermogen van pn om nierstenen te behandelen verder worden versterkt door de krachtige spasmolytische of spierverslappende activiteit van een van de bestanddelen van pn, phyllanthine. Nierstenen ontstaan ​​wanneer bepaalde stoffen, calciumoxalaat, calciumfosfaat, magnesiumammoniumfosfaat, urinezuur of cystine, zo geconcentreerd worden in de urine dat ze neerslaan als harde, vaste klonters. Phyllanthus niruri normaliseert verhoogde calciumcalciniveaus in calciumsteenvormende (Csf) patiënten.

Effecten van een waterig extract van phyllanthus niruri op calcium-oxalaatkristallisatie in vitro. In India wordt dagelijks geperst sap met toegevoegd peperspoeder verbruikt om de menstruatiepijn te verlichten. Dit traditionele inheemse medicijn wordt gebruikt voor de behandeling van nierstenen in zowel menselijke als diergeneeskundige kruidengeneesmiddelen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat chanca piedra krampstillend, bacteriedodend, febrifugaal, hypoglycemisch actief is, evenals antihepatotoxische effecten.