herbadieet-enschede.nl

Auromere, Ayurvedic Shampoo, Neem Plus 5, 16 fl oz (473 ml), Bad, Schoonheid, Shampoo, Haar, Hoofdhuid, Conditioner

Ayurvedic Shampoo, Neem Plus 5, 16 fl oz (473 ml) by Auromere Bad, Schoonheid, Shampoo, Haar, Hoofdhuid, Conditioner

€ 5,50

Kopen >>

Productnaam: Auromere, Ayurvedic Shampoo, Neem Plus 5, 16 fl oz (473 ml)
Prijs: € 5,50
Inhoud: 0.52 kg, 6.1 x 6.1 x 22.9 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Shampoo, Haar, Hoofdhuid, Conditioner, Bath, Beauty, Shampoo, Hair, Scalp, Conditioner

Auromere, ayurvedische shampoo, neem plus 5, 16 fl oz (473 ml) – normaal-vet haar. Sls-vrij. Authentiek product van India. Sulfaat-vrij. Vrij van parabenen. Wreedheid-vrij. Glutenvrij. Vegan. Non-gmo. Regenwoud vriendelijk / palmvrij. Ayurveda is de oude holistische wetenschap van India die gericht is op een totale harmonie van geest, leven, lichaam en geest in evenwicht met de ritmes van de natuur en de wereld om ons heen. Deze speciale ayurvedische formule bevat neem, het premier kruid voor huid en hoofdhuid, plus 5 andere krachtige kruidenextracten: reetha, shikakai, henna, amla en methi, traditioneel gewaardeerd voor hun natuurlijke reiniging, voedend en verjongend effect op het haar en de hoofdhuid. Aanbevolen voor normaal, olieachtig of dunner haar. herbadieet-enschede.nl ruikt prachtig (een lichte geur van liquorice). Het haar voelt glad en glanzend! Wilt u al vele maanden (als u niet te veel hebt, dat is). ), Ik heb gezocht naar een shampoo die mijn haar niet opdroogt en tegelijkertijd niet vettig is, maar mijn haar moet hydrateren en deze is degene die ik zocht!

En alles wat ingrediënten lijken te zijn natuurlijk, mijn haar stopt na het gebruiken, een geweldige shampoo! Ik ben brunette, met middellengte / normaal / fijn / dunner haar. Ik was de andere dag van mijn haar. Ik heb mijn haarverzorgingsproducten omgezet in deze auromere neem plus 5 shampoo en auromere pre-shampoo conditioner haarolie, en ik hou van de combinatie! Vroeger gebruikte ik avedas invanti ayurvedische 3-stap programma voor 6-8 maanden, dat was niet alleen prijzig, maar helaas niets uitzonderlijk. Met deze combinatie van auromere producten ziet mijn haar merkbaar sterker, zachter, hydraterend, schoner en gezonder! De kruidengeur is licht, niet kunstmatig, en het is veel milder dan de conditioneroliëngeur. Het lingert een beetje in mijn haar dat ik het niet erg vind.

Auromere, Ayurvedic Shampoo, Neem Plus 5, 16 fl oz (473 ml): Bad, Schoonheid, Shampoo, Haar, Hoofdhuid, Conditioner

Ik hou echt van deze shampoo + pre-shampoo conditioner olie te veel! Van de ayuverdic ingrediënten naar wat het doet aan mijn haar en hoofdhuid. Ik heb niet veel nodig met deze shampoo, ook als mijn haar bedekt is met de conditioneringsolie. Deze shampoo is een behoorlijk consistente / dikke snoepgelekleurde gel en het komt goed uit. Geweldig product zoals de meeste auromeren. Ik heb dit al ongeveer 5 jaar gebruikt en graag alle producten daar. Ik heb dun en vet haar. Regelmatig was ik elke twee dagen mijn haar. Ik heb geen verschillen gezien, mijn haar blijft snel vetig worden. Misschien heeft het een tijdje nodig. Dit product kwam op als ik naar geurvrije producten zocht. Het kan vrij zijn van parfums, maar het heeft een zeer sterke kruidengeur die mijn allergische reactie op geuren activeert. Ik had hetzelfde probleem met hun zeep. De boosdoener was waarschijnlijk de tulsi (heilige basilicumolie) in beide producten.

Ik hoop dat ik het zonder rating kan sturen omdat dit geen criteria is voor de meeste mensen, maar dat is kritisch voor die van ons die gevoelig zijn. Maakt mijn hoor glanzend en levend. Ik was elke dag mijn haar gewassen, maar met deze shampoo kan ik elke twee dagen mijn haar wassen. Sterke geur stoort me niet. Ik beveel deze shampoo sterk aan voor olierig haar. Ik zal de shampoo opnieuw bestellen zodra het op voorraad is. Leuk als shampoo en lichaamswas, ik hou van de manier waarop dit mijn haar reinigt met het verwijderen van het haar. Maakt mijn hoofdhuid goed – niet aan de huid drogen zoals andere shampoos. Ik heb dit gebruikt voor ongeveer een week. Ik merkte een verschil op en niet op een goede manier. Ik heb meer haar gedaald dan eerder. Het was duidelijk op de toiletafvoerhoes en deze paar dagen, toen ik mijn vingers heel voorzichtig door mijn haar rende, krijg ik een aantal strengen. Er is geen verandering in mijn levensstijl geweest.

Auromere, Ayurvedic Shampoo, Neem Plus 5, 16 fl oz (473 ml): Bad, Schoonheid, Shampoo, Haar, Hoofdhuid, Conditioner

 Ik ben meestal voorzichtig over de shampoo die ik gebruik en auromere lijkt een veelbelovende lijst van ingrediënten te hebben, met uitzondering van polyquarternium-7, maar ik besloot om dit keer net zo ver te kijken. Auromere, Ayurvedic Shampoo, Neem Plus 5, 16 fl oz (473 ml) Een mysterieus ding over deze shampoo is dat het heel gemakkelijk schuimt, waardoor het verschilt van andere natuurlijke shampoos. Het zou goed zijn als auromere een manier zou vinden om de chemicaliën in hun producten te elimineren. Voorlopig vermijd ik deze shampoo. Mijn haar is vettig en dit is echt goed. Ik hou ervan dat het ruikt als neem (waardoor ik me voel dat er eigenlijk in dit is! En het doet een behoorlijk goed werk bij het schoonmaken van mijn haar.

Review: Auromere, Ayurvedic Shampoo, Neem Plus 5, 16 fl oz (473 ml)

Dit is mijn favoriete shampoo tot nu toe en ik heb veel geprobeerd. De meeste shampoos met relatief goede ingrediënten zijn meestal dun / runny, zullen niet schuimen, niet goed schoonmaken of goed reinigen (maakt mijn haar stro-achtig). Deze doet er niet voor mij, in ieder geval, mijn hoofdhuid voelt super schoon zonder de hoofdhuid uit te drogen. Geeft een natuurlijke glans. Zeer weinig shampoos kunnen dit doen. Bonus – allemaal natuurlijk. Het is een goede shampoo voor olierig haar – het reinigt goed, maar niet te hard, haar is glanzend na het wassen, het verwart het haar niet. Het belangrijkste is dat ik zou aanraden het niet te vaak te gebruiken dat haar er niet aan zou wennen. In eerste instantie zag mijn haar nog steeds goed en moest ik niet wassen (ik was de andere dag op mijn haar). Ik zie wat volume in mijn haar en het droogt mijn haar niet uit. Ik voel me niet de olierigheid die in de zwevende midderdag doordringt. Ik woon in Singapore, die extreem vochtig en warm is en een huismaker is, ik heb veel reiniging en koken door de dag. Ik ben ook voortdurend geplaagd met jeukende, flakende en gevoelige hoofdhuid dat ik nog steeds op zoek bent naar de perfecte shampoo voor mijn delicate hoofdhuid en fijn haar.

Ik denk dat deze shampoo tot nu toe goed was voor mij. Ik hoop dat dit het is dat ik dagelijks permanent kan gebruiken. Ik ben zo moe om te zoeken. Dit is een geweldige shampoo die moet worden gebruikt na het gebruik van auromeren conditionerende olie. Het mengsel van kruiden is zo goed voor je haar – vooral neem en amma. Amma (Indische Kruisbes) staat bekend om haar te helpen groeien. Om eerlijk te zijn, was ik niet zo enthousiast over de zeer kruid-geur als ik in de douche gebruikde, maar nadat ik dit product in gebruik had genomen na een paar doeleinden, was ik verslaafd. Ook blijft de geur niet op je haar. Samen met de conditionerende olie is het zo'n geweldige waarde. Ik heb deze al een paar weken gebruikt en mijn haar is zo gelukkig geweest. Ik heb het tweemaal gebruikt en een beetje gaat een lange weg. Het heeft een milde kruidengeur – haar voelt schoonmaker en heeft daarnaast een conditioner nodig. Dit product is ideaal voor het schoonmaken van olierige hoofdhuid. Het maakt mijn haar een beetje droog na shampooing, maar ik heb mijn haar zo voor de tijd dus dat is goed.

De geur is van heel natuurlijk kruid. Maar ik denk dat dit niet helpt om mijn haar minder vettig te maken, niet goed schoon voor de olieachtige hoofdhuid. Ook voorkomen acne van de hoofdhuid. Haar kijkt en voelt droog als hooi. Geen zichtbare haargroei waargenomen. Maar het bevat laurinezuur en ga zo maar door. Nadat ik het label heb gelezen, stopte ik met het gebruiken.