herbadieet-enschede.nl

Baby Banana, Teething Toothbrush for Infants, 1 Teether, Kinderen Gezondheid, Baby Mondverzorging, Kids

Teething Toothbrush for Infants, 1 Teether by Baby Banana Kinderen Gezondheid, Baby Mondverzorging, Kids

€ 8,50

Kopen >>

Productnaam: Baby Banana, Teething Toothbrush for Infants, 1 Teether
Prijs: € 8,50
Inhoud: 0.05 kg, 20.3 x 10.4 x 3.3 cm
Productcategorie: Kinderen Gezondheid, Baby Mondverzorging, Kids, Childrens Health, Baby Oral Care, Kids, Baby Toothbrushes

Baby banaan, tandenborstel voor zuigelingen, 1 teether – 100% voedselkwaliteit siliconen. Veilig – zacht buigbaar. 2014 Nationale opvoedingspremieprijzen – goudwinnaar. Live-recht. Voor baby's tot 12 maanden. Bpa gratis. Baby's eerste tandenborstel. Tandhygiënist mama-uitgevonden. Masseer tandvlees en tanden voorzichtig. Ontwikkelt goede mondhygiënegewoonten vroeg. Eenvoudig te begrijpen a-peel-ing bananen handgrepen. Veilig – zacht.

Flexibel materiaal vermindert het risico op mondletsel. 100% Hoge kwaliteit, niet giftig, niet-allergene silicone. Bpa, latex en ftalaatvrij. Vaatwasser en vriezer vriendelijk. herbadieet-enschede.nl Mijn dochter houdt van haar bananen tandborstel! Mijn bb (Blemish Balm) is 6 maanden en we vonden 1 tand aan de linkerkant. We kunnen meer zien om uit te groeien. Ik raad deze bananen tandenborstel helemaal aan!

Het is veilig, ideaal voor de baby om te houden en een geweldige manier om te leren hoe te poetsen. Mijn bb (Blemish Balm) houdt ervan, zelfs bij het in slaap vallen. Mijn tweede dochter vind het leuk om te graven en schattig te zijn. Ik zal het later kopen, goed voor mijn bb, haar mond vol speeksel tijdens het bijten van dit. Als je denkt dat het een uitdaging is om je kinderen goede mondverzorging te leren, ben je in goed gezelschap. De tandenborstel is oplaadbaar en gebruikt een waterdicht handvat om uw kind te beschermen. Gezondere snackopties laten hen genieten van een betere tandheelkundige en algehele gezondheid. En omdat hun tandvlees al ontstoken is door tandjes, moeten kindertandenborstels altijd zachte haren hebben (bron).

Baby Banana, Teething Toothbrush for Infants, 1 Teether: Kinderen Gezondheid, Baby Mondverzorging, Kids

Het is belangrijk om vanaf de geboorte voor de tanden van uw kind te zorgen en de tandheelkundige (orale) gezondheid. Ik wil echt een aantal goede tandenborstels voor mijn kinderen vinden, maar ik weet niet waar ik op moet letten. Goede mondverzorging kan beginnen voordat uw kind zelfs tanden heeft. Het kopen van de juiste tandenborstel voor uw kind gaat er niet alleen om ervoor te zorgen dat hij schone tanden en tandvlees heeft; het gaat over het opzetten van goede gewoonten voor de gezonde gezondheid die hem een ​​leven lang zullen duren. Duimzuigen is een natuurlijke reflex voor kinderen. De tandenborstel van een kind heeft zachtere haren die de tanden en het tandvlees van uw kind niet zullen beschadigen. Mogelijk ziet u geen melktanden in de mond van uw kind, maar ze zijn er wel. Zoenen en ontroerende baby's is belangrijk en moet niet worden gestopt! Als uw kind ongeveer 2 jaar oud is, moet hij tijdens het poetsen kunnen spugen, dus ouders worden aangemoedigd tandpasta te introduceren rond deze tijd. Haal de angst uit kerstsuikergoed met deze tips voor mondverzorging.

Het is dus verstandig om de gewoonte aan te nemen om het tandvlees van uw baby te reinigen, zelfs voordat er primaire tanden binnenkomen. Het is ook te vinden in vele soorten tandpasta, mondwater en vernissen (Pools aangebracht op de tanden door een tandarts). Tandenborstels voor baby's zijn verkrijgbaar in felle kleuren en hebben hele kleine hoofden die zijn ontworpen om in de mond van uw baby te passen. Wanneer de eerste tand binnenkomt, is het tijd om te gaan poetsen en ook een tandartsafspraak te maken. Goed uitgelijnde tanden en kaken kunnen tandbederf, tandvleesaandoeningen en andere gezondheidsproblemen voorkomen. Onderzoek toont aan dat kinderen die gaatjes in hun melktanden ontwikkelen, vaker holtes ontwikkelen als volwassene, dus zorg ervoor dat uw kind naar een tandarts gaat voor een controle. Zodra de tanden van uw kind binnenkomen, borstelt u ze tweemaal per dag met een tandenborstel met zachte haren en water. In feite is er geen bewijs dat flosdoeltanden een verschil maken. Unieke handvatvorm zorgt voor gemakkelijke grip en controle van de borstel als een gemakkelijke, draagbare oplossing voor kinderen vanaf 4 maanden om te beginnen met het nemen van eigendom voor hun eigen mondverzorging. De eerste tanden die binnenkomen zijn meestal de 2 onderste voortanden. Zorg ervoor dat uw kind geen fluoride tandpasta of mondwater slikt. Net als poetsen en in het algemeen het verzorgen van melktanden, gaat het vroeg en vaak naar de tandarts om echte goede routines voor de mondzorg te ontwikkelen en (eventuele) tandheelkundige problemen te voorkomen (of te behandelen).

Baby Banana, Teething Toothbrush for Infants, 1 Teether: Kinderen Gezondheid, Baby Mondverzorging, Kids

Baby Banana, Teething Toothbrush for Infants, 1 Teether

Review: Baby Banana, Teething Toothbrush for Infants, 1 Teether

 Tegenwoordig bestaat er een wereldwijde consensus dat fluoride een cruciaal onderdeel is van de mondgezondheid, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Op ongeveer 5 of 6 jaar begint uw kind zijn primaire tanden te verliezen om plaats te maken voor zijn permanente tanden. Als u niet zeker weet welke tandenborstel precies door uw kind moet worden gebruikt, neem dan contact op met ons kantoor! Niet alleen helpen ze kinderen om duidelijk te spreken en op natuurlijke wijze te kauwen, ze helpen ook bij het vormen van een pad dat permanente tanden kunnen volgen wanneer ze klaar zijn om uit te barsten. Gezonde tanden zijn belangrijk voor de algehele gezondheid van uw kind. Elektrische tandenborstels zijn handige hulpmiddelen voor tanden van alle leeftijden en kunnen het poetsen leuk maken voor jonge kinderen. Als je het niet wist (omdat ik dat niet deed), zijn holtes tandbederf.

Maar het is altijd een goed idee om te bevestigen dat je kind zijn tanden heeft geborsteld en dat ze hun kiezen hebben bereikt. Ik maak verbinding met een app die kwalitatieve en kwantitatieve informatie over de poetsstanden van je kinderen interpreteert. Tanden worden gevormd in de baarmoeder, dus die prenatale vitamines die je nam (ze bevatten tandvriendelijke mineralen zoals calcium en fosfor) spelen een rol bij de ontwikkeling van je baby. Ze zullen opgewonden zijn wanneer ze ze zien op hun nieuwe tandenborstels en hopelijk zal het een beetje meer enthousiasme voor het poetsen inspireren. Hoewel het enkele maanden duurt voordat tanden tevoorschijn komen, wist u dat wanneer een baby maar een paar maanden oud is, ouders elke avond voorzichtig het tandvlees van de baby moeten afvegen met een gedempt gaasje – onthoud: zelfs moedermelk bevat suiker! Ik laat kinderen toe om educatieve spelletjes te spelen terwijl ze hun tanden poetsen. Ouders en aanbieders van kinderopvang zouden jonge kinderen moeten helpen bij het stellen van specifieke tijden voor het drinken van elke dag omdat het opzuigen van een fles gedurende de dag even schadelijk kan zijn voor jonge tanden. Hetzelfde geldt voor het nemen van gezoete vloeibare medicijnen: laat kinderen altijd spoelen of poetsen. Borstelharen zijn er in alle soorten en maten, maar wist u dat de meeste tandartsen denken dat zachte, ronde borstelharen de beste tandenborstels maken – dit komt omdat zachte haren tanden effectief reinigen zonder gevoelig tandvlees te beschadigen. Wanneer uw kind pijnlijk tandvlees heeft door tandjes krijgen, moet u een tandenborstel vinden met de zachtste borstelharen die u kunt vinden.

Dit soort opzetborstels reinigen kinderen goed, maar zijn niet ruw op hun tandvlees. Tandenborstels moeten na het ontbijt en vóór het slapengaan worden gebruikt, en de tanden moeten één keer per dag worden geblooid zodra twee tanden elkaar raken. Pediatrische tandartsen raden aan om het tandvlees van de baby na het voederen te reinigen, wat helpt de bacteriegroei te bestrijden en een goede mondgezondheid te bevorderen, lang voordat de eerste tanden van de baby verschijnen. Creëer een routine die een onvermijdelijk deel van het leven is door consistent te zijn met de dagelijkse tandheelkundige zorg en uw kind elke zes maanden naar de tandarts te brengen. Vervang de tandenborstel zodra de borstelharen er versleten of open uitzien. Hoewel veel kinderen in deze leeftijdsgroep troost ontlenen aan het meenemen van een fles of een kopje nippend naar bed, zorg er dan voor dat ze water geven, geen suikerachtig alternatief. Baby's worden geboren met al hun tanden – je kunt ze niet zien omdat ze verborgen zijn in het tandvlees.

Jonge kinderen hebben veel valpartijen en ongelukken en de primaire tanden kunnen gemakkelijk gewond raken. Soms kan de kauwgom rond de opkomende tand ontstoken raken en rood en pijnlijk lijken. Elke keer dat je kind goed borstelt, wordt het sprankelend gelukkiger en wordt elke geslaagde poetssessie beloond. Biedt gezonde snacks met weinig suiker, zoals kaas, yoghurt of fruit.