herbadieet-enschede.nl

Bach, Original Flower Essences, Rescue Remedy, Natural Stress Relief, 0.7 fl oz (20 ml), Kruiden, Clematissen, Bach Originele Bloem Essenties Redding

Original Flower Essences, Rescue Remedy, Natural Stress Relief, 0.7 fl oz (20 ml) by Bach Kruiden, Clematissen, Bach Originele Bloem Essenties Redding

€ 15,00

Kopen >>

Productnaam: Bach, Original Flower Essences, Rescue Remedy, Natural Stress Relief, 0.7 fl oz (20 ml)
Prijs: € 15,00
Inhoud: 0.05 kg, 9.7 x 2.8 x 2.8 cm
Productcategorie: Kruiden, Clematissen, Bach Originele Bloem Essenties Redding, Herbs, Clematis, Bach Original Flower Essences Rescue

Bach, originele bloem essenties, reddingsmiddel, natuurlijke stress reliëf, 0. 7 fl oz (20 ml) – een homeopathische remedie. Bevat 27% alcohol. Geen kunstmatige additieven. Geschikt voor veganisten. Indicaties: ter voorkoming van af en toe stress. Dr Bach's meest bekende bloem essentie formule, reddingsmiddel, is een van 's werelds bekendste natuurlijke stress remedies. Gemaakt uit vijf van de originele 38 bloem essences van de dokter: Kersenpruim, Clematis, Impatiens, Rotsroos en Ster van Bethlehem. Rescue remedy is een hele natuurlijke vorm van genezing die de dagelijkse stress kan verminderen en de controle op uw gezondheid helpen behouden. Effectief in vrijwel elke situatie die stress of angst veroorzaakt. Helpt een gevoel van rust en controle te herstellen. Zachte, veilige en effectieve behandeling voor het hele gezin.

herbadieet-enschede.nl Bach flower rescue remedy bespaart mijn gezondheid op een regelmatige basis. Ik dacht niet dat het zou werken, maar het is veruit de beste stress-reliëver die je kunt krijgen zonder te drinken of medicijnen te nemen! Ik ben een speciaal onderwijs leraar, dus ik heb het nodig voor die baan! Ik leer ook een race op mijn paard dat vrij snel is, dus ik heb het echt nodig voor die sport. Mijn moeder is hier deze zomer verhuisd, dus voordat ik met haar omgaan, neem ik wat druppels. Ik ben aan het begin geweest van een volledig geblazen angstaanval, met hartverschrikkingen en misselijkheid. Ik neem mijn bach bloemreddingsmiddel en de paniekaanval wordt gestopt omdat het sporen is. Stopt het letterlijk. Ik heb nooit drugs nodig voor angst, en deze kleine fles heeft me veel tijd gered. Ik beveel dit product sterk aan aan iedereen die stress in hun leven heeft. Ik heb een angststoornis en ptsd, ik draag dit in mijn portemonnee en pak het als ik iets overlap. Ik gebruik 3 dropper-fuls onder de tong en binnen 10 seconden ben ik rustig en niet meer een gekke persoon. Dit maakt mijn man erg blij!

Bach, Original Flower Essences, Rescue Remedy, Natural Stress Relief, 0.7 fl oz (20 ml): Kruiden, Clematissen, Bach Originele Bloem Essenties Redding

Het zuigt me beter uit dan een geneesmiddel op de markt, heeft geen giftig effect en kan me 2 uur rustig kalmeren. Ik ga door de menopauze en heb fibromyalgie. Ik denk ook dat dit goed zou zijn voor pms. Dit is zo'n geweldig product, ik koop meer om als geschenken aan mijn vriendinnen te geven. Ik heb dit product succesvol gebruikt voor 14 jaar. Zoals bij alle homeopathische remedies, werken kleine doetjes vaak en consequent voor meerdere dagen het beste. Ik voel me meer ontspannen mentaal, minder fysieke spanning, en algehele gelukkiger als ik dit sublingueel neem. Ik vond het ook veilig en effectief tijdens zwangerschap en borstvoeding. Dit product is zo geweldig. Ik gebruik het als ik een beetje benadruk en het werkt. Niet meer thuis en ik gebruik het ook voor slapen.

Slechts 4 druppels onder de tong bij het slapen gaan en ik slaap de hele nacht. Ik heb geen ambien meer nodig. Dit spul heeft me de afgelopen 10 jaar door mijn hele levenskrisis geholpen. Ik heb agorafobie en het helpt echt als ik een paniekaanval start. Doe ook mijn b-vitaminen en visolie! Als je angst zoals ik heb, probeer dan dit en de andere supplementen die ik voorstelde! Niemand mag zonder hulpmiddel zijn. Een must in elk huishouden, een must voor het leven in deze eeuw. Dit is een fantastisch product, het doet absoluut precies wat het beweert. Het smaakt echter alsof de tinctuur is gemaakt met tequila, die verschillend is en kan een smakelijke smaak zijn. Maar het product werkt fantastisch, ik zal zeker meer kopen als de mijne uitkomt. Leuk en rustig.

Bach, Original Flower Essences, Rescue Remedy, Natural Stress Relief, 0.7 fl oz (20 ml): Kruiden, Clematissen, Bach Originele Bloem Essenties Redding

 Nou, ik ben nu. Ik wou dat ik deze fijne fles goedheid had gehad voordat ik ging en geld uitgegeven aan een dokter en een slaaprijder. En dan komt de zon op. Leuk. Een vriend heeft deze druppels aan mij aanbevolen – ik had een lange periode van stress, die resulteerde in constante spierspanning, lage spier en nervositeit (als 1ste etappe) en dan paniekstoornis (als 2e etappe), begon ik de druppels al in de 2e stadium van mijn staat en ik kan zeggen dat de druppels zeer efficiënt zijn om minder zenuwachtigheid en vermoeidheid te behandelen uit intensieve activiteiten, maar ze doen me niet rustig als ik een paniekaanval op volle schaal heb. Bach, Original Flower Essences, Rescue Remedy, Natural Stress Relief, 0.7 fl oz (20 ml) Ik adviseer u echter om elke dag gedurende een stressvolle periode in uw leven te nemen om uw symptomen te verslechteren. Bewaar jezelf rustig en onder controle in moeilijke perioden van je leven – je kan het met deze druppels, eenvoudige lichamelijke oefening en positieve emoties doen.

Review: Bach, Original Flower Essences, Rescue Remedy, Natural Stress Relief, 0.7 fl oz (20 ml)

Hoewel de houding hierbij belangrijk is, zullen medicijnen u helpen om door te gaan. Gebruik bijna 10 jaar bach resquedermiddel. Eerst gebruikte ik toen ik op mijn katten een kattenveredeling was – als een anti-stress medicijn om ze kalm te houden bij cat shows. Het werkte gewoon geweldig! En aangezien u uw kat niet kan beïnvloeden om erop te geloven dat dit geneesmiddel effectief is, vermijdt u daadwerkelijk een placebo-effect. Dus, hervat – bach rr werkt echt! Nu is er een grote verscheidenheid van rr producten, speciaal ontworpen voor niet alleen volwassenen maar ook voor huisdieren, kinderen (alcoholvrij en met zoete smaak). Ik heb ze altijd thuis als een eenvoudige en snelle stressbehandeling. Ik raad je echt aan om alle bachproducten te bladeren – en ik ben er zeker van dat je je remedie vindt. Dit is goed om in water te zetten als je gestrest bent of voor het bed. Ook geschikt voor huisdieren om te kalmeren. Dit is wondeful.

Ik gebruik het voor mijn honden die bang zijn voor stormen, vooral donder. Het kalmeert ze omlaag zodat ze kunnen ontspannen en slapen. Verlaat het huis niet zonder dat. Ik heb het gebruikt om anderen te helpen met paniekaanvallen, emotionele schokken na crisis en stressvolle situaties, zowel fysiek als emotioneel. Het werkt echt en heeft geen bijwerkingen. Het werkt ook op huisdieren en boerderijdieren. Deze dingen hebben meerdere vrienden geholpen om te gaan met de stress van een onverwachte dood in de familie, zo veel dat ze me hebben gevraagd een fles voor hen te krijgen. Ik geef het aan mijn honden voordat we reizen en ook voordat we naar de dierenarts gaan of een operatie hebben (spay).

Het kalmeert ze echt. Goed voordat je ook naar de tandarts gaat. Geweldig voor het beheren van stress, geef het aan mijn katten in hun water. Het werkt echt. Lijkt me te werken. Ik kocht het voor mijn hond voor een vlucht te nemen, dus ik hoop dat het ook voor hem werkt. Ik vond per ongeluk bachs stress relief, en besloot het te proberen op mijn hond, die erg lastig was tijdens onweer. Het kalmerde haar beter dan een van de medicijnen die de dierenarts mij had gegeven, waaronder valium.

Ik heb het sindsdien, op beide honden, als ze lijken te stressen en het slaat ze nooit rustig op. Ik ben blij dat het een natuurlijke stof is en ze niet kan pijn doen. Ik voeg dit toe aan mijn corgis ontbijt en laat het zitten zodat de alcohol kan verdampen. Ze moet in elk geval wachten op ontbijten door haar ochtendpillen.