herbadieet-enschede.nl

Beautiful Curls, Defining Gel, Wavy To Curly, 8 fl oz (235 ml), Bad, Schoonheid, Shea Boter, Haar Styling Gel

Defining Gel, Wavy To Curly, 8 fl oz (235 ml) by Beautiful Curls Bad, Schoonheid, Shea Boter, Haar Styling Gel

€ 8,50

Kopen >>

Productnaam: Beautiful Curls, Defining Gel, Wavy To Curly, 8 fl oz (235 ml)
Prijs: € 8,50
Inhoud: 0.25 kg, 5.6 x 5.6 x 19.1 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Shea Boter, Haar Styling Gel, Bath, Beauty, Shea Butter, Hair Styling Gel

Mooie krullen, die gel definiëren, golvend krullen, 8 fl oz (235 ml) – met gecertificeerde fair-trade shea boter. Geen minerale olie. Glutenvrij. Handgemaakt. Vegan. Geen dierproeven. Vrij van parabenen. Alaffia balanseert de wetenschap met traditie om uw lichaam, gemeenschappen en het milieu helemaal te profiteren. Het definiëren van gel met eerlijke handel shea boter & kruiden extracten controleert en verbetert golven en krullen. Natuurlijk voorkomende vitaminen zorgen voor glans, glans, vermindering van frizz en restvrije soft hold voor natuurlijke stijlen van allerlei aard. Ook ideaal voor vingerstyling, draaiingen en vlechten. herbadieet-enschede.nl Deze gel is absoluut prachtig! Een volledige droom die uitkomt.

Ik heb echt moeilijk gehad om haargel te vinden die specifiek werkt met fijn golvend haar. Ik voel me vaak in de krullend haargemeenschap, omdat veel van de producten en technieken alleen werken met sterke 3+ krullen. Deze gel heeft de juiste hoeveelheid vast en geeft de juiste definitie voor mijn type fijne, zachte, lage porositeit 2a / 2b golvend haar. De ingrediënten zijn geweldig! Geen siliconen, geen droog alcohol en geen synthetische geur! Ik moet zeggen dat ik beetje zenuwachtig was over het feit dat ze shea boter en kokosnootolie bevat, want als een product zelfs nog te veel olie heeft, kan het fijne golven gemakkelijk maken in een slanke en vettige knol. Blijkbaar was mijn angst helemaal vals, de gel is hydraterend maar weegt mijn fijne haar helemaal niet af. Dit product is geweldig als het weer vochtig is. Goede greep voor golvend krullend fijn-medium textuurhaar. Dit bad zal mij lang duren. Een beetje gaat een lange weg, dus wees voorzichtig om je haar niet teveel te veel te verladen of je haar zal extra kraak worden. Niet vet, zwaar of droog. Mijn haar is gekleurd met een demi-permanente kleurstelling. Het is golvend met een beetje krul en een paar centimeter onder mijn schouders.

Beautiful Curls, Defining Gel, Wavy To Curly, 8 fl oz (235 ml): Bad, Schoonheid, Shea Boter, Haar Styling Gel

Ik ben meer dan 50 jaar. Met behulp van de gel kan ik langer tussen shampoos gaan, zodat mijn hoofdhuid het kan herstellen, het is natuurlijk oliebalans en de kleur langer. Ik heb natuurlijke producten voor vrouwen van kleur gezien, maar kaukasisch, ik kon ze niet gebruiken omdat mijn haar niet dezelfde structuur heeft. Deze gel werkt goed voor mij. Ik moet er een beetje ontvlammen creme mee, vooral na shampoo. De natuurlijke ingrediënten en het fair trade label waren belangrijk voor mij, ik heb veel fijn krullend haar dat makkelijk maakt. Vooral in vochtigheid. Met dit mooie krullenproduct is mijn haar niet meer krankzinnig, en de krullen houden de hele dag vast. Het weegt mijn fijne haar niet af, en toch houdt het mijn krullen duidelijk en hopelijk. Ik gebruik het 5+ keer per week, en het heeft mijn haar niet beschadigd in 3 maanden van bijna dagelijks gebruik. Ik heb al een tweede buis gekocht, hoewel het nog een paar maanden zal duren voordat ik het nodig heb. Uitstekend product, sterk aanbevolen. Mijn krullen komen terug na het leven na een klein deel van dit product.

Beautiful Curls, Defining Gel, Wavy To Curly, 8 fl oz (235 ml): Bad, Schoonheid, Shea Boter, Haar Styling Gel

Ik heb geen natuurlijke krullen, maar een beetje golvend haar zonder producten. Ik heb een perm gehad en dit product herleef de krullen. Het ruikt ook goed en het is echt betaalbaar! Ik zal definitief meer prduct van dit merk proberen. Geeft het vocht, sluit het in en droogt, waardoor mijn haar het hele dag niet nat voelt. Houd ook frisse geur en gevoel. Ik heb erg krullend haar en mooie krullen producten werken voor mij. Ik heb in de loop der jaren zo veel verschillende producten geprobeerd en deze producten hebben geen slechte chemische ingrediënten, ze houden mijn haar conditioneel, fris en vrij goed. Je moet erachter komen hoeveel te gebruiken voor je haar en wanneer je dat doet, werkt het wonderlijk. Ik hou van ze. Mijn haar is het soort waar de eerste dag krullend is, maar de 2e flatteert het en wordt fris. Met dit product gebeurt dat niet.

Mijn haar houdt een krul veel beter dan het deed en het lijkt vollediger (welke grote oorzaak ik in mijn jaren 50 ben en begint te verdunnen). Ik heb ook gemerkt dat ik soms 3 dagen tussen was kan gaan en het haar ziet er nog steeds uit. Beautiful Curls, Defining Gel, Wavy To Curly, 8 fl oz (235 ml) Op de dagen is het niet zo geweldig alles wat ik moet doen is wat water (met een spuitfles) spuiten en ik krijg mijn krullen terug. Groot volume, duurt een lange tijd. Je moet een goede conditioner hebben, nat je haar dan draag dit, zo niet, zal het nooit werken. Het definieert mijn krullen zo goed en duurt 1-2 dagen daarna, het is geweldig, mijn haar voelde geen stro-achtig. Alleen ondergang is dat het beter zou zijn als mooie krullen een ander pakket / buis hebben gedaan – degenen met pompen, aangezien dit een vrij lopende textuur heeft, het kan dus ongemakkelijk zijn voor sommigen. Het enige lichtgewicht product onder alles wat ik tot nu toe heb geprobeerd, die de definitie van mijn krullen heeft gebracht. Een beetje gaat een lange weg, hou ervan. Ik gebruik dit samen met de krulactiverende crème en ik hou ervan! Mijn haar is niet krullend, maar een lichte golf, en dit laat het kinken. Het droogt mijn haar niet uit of maakt het zwaar of klont het op. Mijn krullen voelen gehydrateerd en springend.

Review: Beautiful Curls, Defining Gel, Wavy To Curly, 8 fl oz (235 ml)

Ik zal niets anders gebruiken. Exelent, werkt zo goed op mijn dikke krullend haar en zonder onnodige chemicaliën, ideaal voor krullend haar, houdt ook haarvormig, niet kleverig, deze gel biedt een flexibele houding. Het is zeer vloeibaar en runny, dus het is makkelijk te veel te gebruiken en dan een verrassing te krijgen als het droogt. Het hoofdhoudende bestanddeel is xanthaangom. Xanthan gum gels maken een definitief gelegoten en kunnen vlokken maken als het te zwaar wordt toegepast (de verrassing wanneer het droogt). Mijn haar droog zeker met meer volume en een beetje minder vast dan bij andere gels. Niettegenstaande dit, mijn haar blijft bij het is origineel volume, zelfs in de florida vochtigheid. Ik raad deze gel niet aan voor mensen die op zoek zijn naar superklumping, platvlakken, vasthouden.

Als je goed met volume bent, wil je frizz bestrijden, en leef in een vochtige omgeving, probeer het eens. Sn: er is een shea boter, citrusgeur die verdwijnt als het droogt. Dit doet een goed werk om mijn krullen te helpen, maar een klein product gaat een lange weg. Ik heb golvend krullend haar en ik heb zeker maar een beetje nodig om de krans te verslaan en de vorm van mijn golf en krullen te handhaven. Te veel product en het is makkelijk om de overgeluide natte uitstraling te krijgen. Dit is een heel leuk product. De geur is geweldig en hoewel het een gel is, is het niet kleverig. Het houdt wel mijn krullen vrij stijf vast, dus ik moet heel voorzichtig zijn om niet te veel te gebruiken – een beetje gaat echt een lange weg! Krul activerende crème voor baby veel beter.

Goed product. Kruik duurde slechts een paar weken, maar mijn zoon heeft het ook gebruikt. Mijn droge krullend haar is een uitdaging in vochtige 90 graden warmte, dus het was niet erg effectief voor mij, tenzij ik veel elke dag gebruikte. Maar mijn zoon vond het leuk, ik heb nog nooit een alledaagse styler gebruikt die zo goed werkte als deze! Ik heb krullend haar en ik was zo verbaasd over hoe gedefinieerd dit mijn krullen gemaakt! De greep was geweldig, maar mijn haar was zo zacht en aanraakbaar.