herbadieet-enschede.nl

Bell Lifestyle, Ezee Flow Tea #4A, For Men, 4.2 oz (120 g), Gezondheid, Mannen, Klok Levensstijl Mannen, Prostaat Thee

Ezee Flow Tea #4A, For Men, 4.2 oz (120 g) by Bell Lifestyle Gezondheid, Mannen, Klok Levensstijl Mannen, Prostaat Thee

€ 18,90

Kopen >>

Productnaam: Bell Lifestyle, Ezee Flow Tea #4A, For Men, 4.2 oz (120 g)
Prijs: € 18,90
Inhoud: 0.2 kg, 14.2 x 10.9 x 8.6 cm
Productcategorie: Gezondheid, Mannen, Klok Levensstijl Mannen, Prostaat Thee, Health, Men, Bell Lifestyle Men, Prostate Tea

Bell lifestyle, ezee flow tea # 4a, voor mannen, 4,2 oz (120 g) – biedt snelle en effectieve reliëf. Helpt de urinestroom, frequentie en comfort te behouden. Gemachtigd door de natuur. Ondersteunt de gezonde urinewegfunctie. Met voordelige kruiden voor de gezondheid en de consistentie van de urine. Een natuurlijk cafeïnevrije, losse thee. Voedingssupplement. herbadieet-enschede.nl Ik bestelde dit product voor mijn 75-jarige vader die aan urinewegontsteking lijdt.

Hij was gewond in zijn tienerjaren, die nooit kunnen kloppen zoals eerder. Strictures volgden niet lang daarna, 8 jaar geleden leidde prostaatkanker tot pijnlijke stralingsbehandelingen. Hij ging om zijn psa-count te controleren, waardoor er een verhoogd resultaat kon ontstaan. Onze vriend voert accupunctuur aan op iemand met soortgelijke problemen die dit product succesvol heeft geprobeerd, dus we dachten dat vader het eens zou moeten proberen. In 3 dagen had hij 75% toename in de vloei ervaren, beter dan alle gevoelens in het buikgebied. Mijn oom heeft sindsdien het product geprobeerd nadat hij toegegeven heeft dat hij wat moeite heeft, weer geweldige resultaten. Mijn oom had een enorme daling op zijn psa score tot op het punt dat de dokter dacht dat testresultaten werden gemengd! Mijn vader gaat terug in 2 weken. Ik ben er zeker van dat ook voor hem een ​​goede dag zal zijn! Bedankt voor het omdraaien van dingen voor mijn vader en oom. De gedachte aan kankerbehandeling is gewoon niet wat we allemaal weer willen horen. We zullen het woord op dit product blijven verspreiden! Ik heb deze thee gekocht, omdat het kleine bloemwilkruid ook wel epilobiumparviflorum bevat. Het bevat ook andere kruiden die goed zijn voor de prostaat en de blaas.

Bell Lifestyle, Ezee Flow Tea #4A, For Men, 4.2 oz (120 g): Gezondheid, Mannen, Klok Levensstijl Mannen, Prostaat Thee

 Het werkt goed en ik zou het aan iedereen aanraden met prostaatkwesties. Oorspronkelijk gebruikte ik het in combinatie met een kleine bloemkruidherb extract maar ik weet het niet zeker dat nodig is. Mijn man heeft deze thee al ongeveer een jaar gedronken om zijn uitgebreide bodem te helpen. Het heeft hem zo veel geholpen als het medicijn dat hij nam en zonder de bijwerkingen. We zijn dankbaar voor deze thee. Zeer goed, geweldige dingen. Ik wist dat ik eerder had gekend, dat ik een probleem had gehad, wakker slechts 2 keer in de nacht na 2 en een half dozen thee. Was elke uur wakker.

 Heel erg bedankt, zal het aanbevelen aan andere mensen. Als u speciale aanbiedingen hebt, laat het me weten, u heeft de prijs van dit product drie maanden geleden 30% sinds mijn eerste bestelling verhoogd. Helaas heeft dit product niet uitgevoerd zoals geadverteerd en is een teleurstelling, het is mijn vader weer in het normale leven, mijn man kocht dit voor het eerst bij een lokale gezondheidswinkel voor $ 10,00. Meer dan uw kosten. Hij heeft de aanwijzingen de eerste keer niet gevolgd. Ik heb je website gevonden en heb besloten om opnieuw te proberen. We kochten 4 dozen en wat een lifesaver dit voor mijn man is geweest! Er was een tijd dat hij daar om het uur zou moeten opstaan. Nu kan hij maar twee keer opstaan ​​en niet tot 3 uur 's ochtends. Blijf dit product aanbieden! Mijn man gebruikt dit om een ​​betere nachtrust te krijgen. Voordat hij het begon te gebruiken, werd hij 3 keer per nacht wakker geworden om naar de badkamer te gaan.

Bell Lifestyle, Ezee Flow Tea #4A, For Men, 4.2 oz (120 g): Gezondheid, Mannen, Klok Levensstijl Mannen, Prostaat Thee

Nu slechts een keer per nacht. Hij is erg blij met de verbetering. Beste product tot nu toe die ik heb geprobeerd. Alleen het is een thee die je moet maken, dus wat lastig. Top service. Geen genezing, maar een hulp voor controle, dit zal nu mijn echtgenoot 3e doos zijn. Ik vroeg hoe het werkt en hij weet het niet zeker. Hij drinkt het maar 5 keer per week, in de weekenden drinkt hij koffie. Hij houdt echt niet van de smaak van de thee, hij zegt dat het smakelijk is als potpourri. De man die het naar me heeft verwezen, zweert erbij. Heeft wat drugs het verschil niet binnen 10 dagen en kan het niet opmerken? Dit product heeft de afgelopen 8 jaar voor mij gewerkt. Ik heb geen medische problemen, ik sta niet op in het midden van de nacht, tenzij ik veel thee voor de bedtijd heb. Bell Lifestyle, Ezee Flow Tea #4A, For Men, 4.2 oz (120 g) Het ziet er veelbelovend uit.

Review: Bell Lifestyle, Ezee Flow Tea #4A, For Men, 4.2 oz (120 g)

Ik zal het sterk aanbevelen dit product vertelt u meer in de toekomst. Vijf sterren, kort en zoet. Deze thee werkt. Het is niet perfect. laat niet te laat in de nacht te veel drinken. Maar mijn nachtelijke bezoeken aan de badkamer zijn een of twee keer. Als ik laatst laat drinken, stijgen de bezoeken. En zelfs dan voel ik me nog steeds in de hand. Probeer het! Prachtig product en uitstekende service.

Helpt mij met mijn urinale stroming, helpt ook bij mijn prostaatproblemen. Van zowel in de natuur voorkomende als synthetische organische vormen van selenium is aangetoond dat ze de groei en functie van prostaatkankercellen verminderen. De prostaat is een klier in de vorm van een walnoot die onder de blaas zit. Eén studie onderzocht de effecten van seleniumnanodeeltjes op prostaatkankercellen. Sommige rapporten zeggen dat uw coq10-niveaudaling al in de 20-er jaren duidelijk wordt. 3% Gtc-oplossing; deze blootstelling bootst dagelijks menselijke consumptie na van 6 kopjes groene thee). Mechanismen van seleniumremming van tumorigenese. Vergeleken met andere tocoferolen wordt alfa-tocoferol (de vorm van vitamine e die vaak wordt aangetroffen in voedingssupplementen) gevonden in grotere hoeveelheden in het lichaam en is het meest actief. Omega-3 voedsel, zoals in het wild gevangen vis, vermindert ontsteking van de prostaat.

In een recente kleine proef kregen mannen die op het punt stonden om een ​​prostaatoperatie te ondergaan dagelijks slechts 4000 IE vitamine D3 toegediend gedurende slechts 60 dagen. De meeste vormen van thee, waaronder zwart, groen, kruiden en oolong zijn gezond en bevatten weinig of geen calorieën, dus geniet ervan ze te drinken. Resultaten van dit onderzoek tonen aan dat vitamine D-deficiëntie geassocieerd is met de groei van prostaatkankercellen in bot maar niet in zacht weefsel. In een ander onderzoek ontvingen prostaatkankerpatiënten gedurende 6 maanden genisteïne-rijke supplementen (Genisteïne, 450 mg / dag plus andere aglycon-isoflavonen, 450 mg / dag). Een aantal laboratoriumstudies hebben onderzocht op welke manieren componenten van soja de prostaatkankercellen beïnvloeden. Sinds eze flow thee wordt voornamelijk verkocht voor urineproblemen met betrekking tot de gezondheid van de prostaat, deze kruiden worden beschouwd als de belangrijkste actieve ingrediënten, terwijl andere ingrediënten extra therapeutische acties bieden. Dieetpatronen na diagnose van prostaatkanker in relatie tot ziektespecifieke en totale mortaliteit. Dit natuurlijke extract is al lang gebruikt om medicijnen te maken. Hier kunt u het juiste product vinden door naar uw gezondheidsprobleem, een specifieke gaia kruidenproductnaam of door kruideningrediënt te zoeken.

 Prostaatkanker is de tweede belangrijkste doodsoorzaak bij mannen in de Verenigde Staten, met naar schatting 180.890 nieuwe gevallen en 26.120 sterfgevallen door prostaatkanker in 2016.