herbadieet-enschede.nl

Caribbean Solutions, Beach Colours, Natural Self Tanner, 6 oz, Bad, Schoonheid, Zelfblazende Lotion

Beach Colours, Natural Self Tanner, 6 oz by Caribbean Solutions Bad, Schoonheid, Zelfblazende Lotion

€ 12,00

Kopen >>

Productnaam: Caribbean Solutions, Beach Colours, Natural Self Tanner, 6 oz
Prijs: € 12,00
Inhoud: 0.16 kg, 6.4 x 7.4 x 7.4 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Zelfblazende Lotion, Bath, Beauty, Self Tanning Lotion

Caraïbische oplossingen, strandkleuren, natuurlijke zelfstandige, 6 oz – goed natuurlijk. 100% natuurlijk. Strandkleur combineert een natuurlijk groentesubstraat dat afkomstig is van suikerriet, waardoor de natuurlijke kleur van de duizend dode huidcellen die u dagelijks activeert en de melanim geleidelijk aanzet in uw huid met organische aloë en organische shea boter om het weefsel te hydrateren en u een natuurlijk bruin kleur zonder blootstelling aan de zon. herbadieet-enschede.nl Deze zelf-tanner is geweldig. Ik heb het vandaag ontvangen, zet het aan en pas een paar uur later heb ik een mooie gouden bruin. Ik ben zo blij dat ik dit heb gevonden, omdat ik de afgelopen 15 jaar honderd zelfvertrouwers letterlijk heeft geprobeerd (inclusief nepbake, st tropez, ella bache, enz.), Maar veel waren te donker voor mijn eerlijke huid en zag patchy. Deze is niet en is perfect! Extreem makkelijk aan te brengen (ik heb met handschoenen toegepast), en omdat het zo romig is, omvat het product alle gebieden waar andere zelfbeschermers niet zo goed bedekken (armen, benen, enz.). De geur is echt mooi en tropisch.

Ik kan normaal gesproken niet de geur van neptanden uitstaan, maar deze is fijn, niet in je gezicht. Ze zeggen dat ze twee dagen op rij toepassen, maar mijn armen en maag zijn al heel gouden, maar zullen morgen meer aan mijn benen toevoegen, omdat ze ultrawit waren om mee te beginnen (maar toch toch al heel gouden). Ik ben natuurlijk heel eerlijk / porselein huidskleur met donker haar. Ik hou ook van het feit dat dit product 100% natuurlijk is, dus ik voel me niet dat mijn huid veel slechte chemicaliën absorbeert, en ik kan me voorstellen dat het ook veilig zou zijn om tijdens de zwangerschap te gebruiken. Ik kan hier niet sterk genoeg van spreken artikel. Als u twijfelt, probeer het – u kijkt niet terug! De meest natuurlijke zonnecrème op de markt! Het is ingrediënten zijn eenvoudig en puur. Het is rijk, romig, en hydraterend, en makkelijk aan te brengen. Ik ben blond en heb eerlijk tegen de olijfhuid, en deze crème geeft me een stralende gloed zonder nek als andere producten te kijken.

Caribbean Solutions, Beach Colours, Natural Self Tanner, 6 oz: Bad, Schoonheid, Zelfblazende Lotion

Mijn eerlijke geklede vrienden houden er zelfs van! Dus wat uw huidtype betreft, dit product is voor u! Dankzij Caribische oplossingen! Ik heb vorige week mijn eerste pot gehad. Ik heb veel andere merken van zelfvertanders gebruikt, maar ik wilde een met minder schadelijke chemicaliën. Deze werkt heel goed op mijn huid en heeft de beste geur ooit. Ik zou aanbevelen. Ik ben van plan om meer te kopen. Dit is de beste zelf-tanner die ik tot nu toe heb gebruikt en de natuurlijke ingrediënten waarderen. Eenvoudig te gebruiken, zoals een lichaamsboter en een zachte gloed op de huid. Lichte, aangename geur verdwijnt snel. Zal opnieuw bestellen! Ik vind het leuk dat u minstens zo goed krijgt als de kleur niet beter is dan de meeste, met zeer kleine ingrediënten en geen giftige chemicaliën. Ik weet dat alle bedrijven de dha-geur proberen te bedekken, maar zelfs als de geur natuurlijk is, kan ze diegenen met allergieën nog steeds storen. Ik heb liever geurvrije of zeer weinig natuurlijke geur dus dat zou mijn enige klacht zijn. Ik hou van het feit dat ze die rommelige bruine tannergids niet invoegen en dit stopt toch niet.

Caribbean Solutions, Beach Colours, Natural Self Tanner, 6 oz: Bad, Schoonheid, Zelfblazende Lotion

Al met al is dit mijn favoriete zelfstandige. En ik heb te veel gebruikt. Ik heb eerder zelfstandig gebruik gemaakt. De enige die ik ooit kon vinden, leek het beste te werken voor mijn huidskleur (eerlijke neutrale huidtoon – ik heb blauwe ogen en bruin haar) was door nivea fair-med omdat het een gloed gaf maar niet strepen verliet of maakte ik oranje. Het was echter niet natuurlijk en ik voelde me niet alsof ik al die chemicaliën op mijn lichaam had, vooral op mijn gezicht. Ik kocht dit om te proberen het te steken of te vlek. Helemaal niet – na slechts één applicatie heb ik maar een subtiele beetje kleur opgemerkt en het was helemaal niet streaky! Ik wilde gewoon een beetje kleur omdat ik niet graag onnatuurlijk wil zien. Ik werkte ook op mijn gezicht en gaf me geen breakouts! Caribbean Solutions, Beach Colours, Natural Self Tanner, 6 oz

En ik heb een gevoelige huid op het gezicht. Als u medium tot donkerdere huid heeft, geeft dit u misschien niet genoeg kleur. Aangezien de natuur-poort zelf-tanner niet langer beschikbaar is, heb ik gezocht naar een subtiele vervanging die niet strekt. Dit werkte een traktatie. Het is dik en rijk, wat ook een goede hoeveelheid vocht aan de huid biedt. Het is een tamelijk kleine container, maar zal lang duren omdat het zo dik is en niet elke keer veel product nodig heeft. Ik heb sinds zeven maanden deze zelfstandige en ik hou gewoon van dit product! Ik heb altijd op zoek naar een goede zelfkleurige tanner die mij een mooie bronzen kleur geeft die niet oranje is en die geen sterke zelfkleurige geur heeft. Ik heb veel zelfvertrouwers geprobeerd die mij de mooie bronzen kleur geven, maar ze ruiken erg sterk. Ik hou van dit product omdat het niet zo'n sterke zelfkleurige geur heeft en na het aanbrengen van deze twee keer op een rij het me de mooie bronzen kleur gaf die erg natuurlijk en niet oranje is! Het is ook erg romig en hydraterend en u heeft niet veel product nodig. Ik ben erg blij met deze zelfstandige en ik zal het waarschijnlijk terug kopen. Dit is mijn eerste zelfstandige en ik was verrast dat de kleur heel natuurlijk uitkomt en het duurt over een week, in feite kan je na 2 weken een schaduw zien.

Review: Caribbean Solutions, Beach Colours, Natural Self Tanner, 6 oz

Ik merk helemaal geen geur op. Zet gewoon niet aan je voeten, enkels, oksels en wees voorzichtig met knieën en ellebogen. Je moet het plaatsen op de gebieden waar je normaal gesproken een bruin zou krijgen, hoe de zon natuurlijk op je lichaam zou vallen. Dus niet op je onderarms, direct onder je borst enz. Maar dikke je zet het aan bepaalt hoe donker het wordt maar wees voorzichtig, want als je het dik maakt, blijft het romig bovenop je huid en wordt bruin en dat zal afvegen . Wauw dit product is geweldig! Maakt uw huid gelooid op een mooi geel otenkom, ik zal geen sporen achterlaten, zelfs in een witte jurk, ben ik 58 jaar en over decennia probeerden / gebruiken talloze zonnecrèmes. Over het geheel genomen hebben ze over het algemeen verbeterd, maar veel hebben giftige chemicaliën, een onaangename geur of kunnen oranje en streaky zijn.

Dit product heeft geen van deze problemen en het is kleur, hydratatie en geur zijn allemaal uitstekend. Zeer natuurlijke kleur en prijzen zijn ook fantastisch. Ik kan niet sterk genoeg aanbevelen. Cheryl, Australië, voor de prijs, dit ding is geweldig. Na een enkel gebruik kreeg ik een mooie blik. Ik heb alleen goede dingen te zeggen over dit product. Het werkte wonderen voor mij! Het enige negatieve was dat de geur niet erg aantrekkelijk is. Ik vind het helemaal niet erg, omdat het niet erg sterk is, maar als je bijvoorbeeld je armen ruikt, ruikt het als grind.

Welke imo ruikt lekker (in moderatie, haha). Al met al zou het aanbevelen aan de volgende persoon. Dankzij het is ingrediënten feit, het heeft me verleid. Deze kracht van verleiding was des te sterker toen ik het voor de eerste keer toepaste. Ik zal het zeker nog een keer kopen! Deze zelf tanner is echt geweldig. Het ruikt heerlijk, absobs snel en leeft je huid glad. Ik heb al een andere fles gekocht.

Ik gebruik graag een zonloze tanner op mijn gezicht in plaats van poeder of vloeibare grondslagen. Met een zonlose tanner is er geen rennen in warm weer, geen kleurlijn tussen kin en nek en geen afslag tijdens de dag (of op kleding). Echter, ik stopte met het gebruik van zonloze tanners een paar jaar geleden toen ik me realiseerde dat het vol chemicaliën was die ik niet in mijn lichaam wilde. Nu ik Caraïben oplossingen heb gevonden, kan ik deze zonloze tanner gebruiken zonder enige zorgen over ongewenste chemicaliën. Heel weinig gaat een lange weg. Ik heb dit product elke andere dag gebruikt, in plaats van de 2 dagen aan, 2 dagen buiten aanbevolen op de pot. Het gaat goed. Ik gebruik niet veel, maar ik doe ook wat aan mijn keel en hals zodat het eruit ziet als een natuurlijke bruin. Ik wrijf het grondig in zodat er geen zichtbare crème op mijn huid ligt (het helpt voorkomen dat het steekt). Caraïbische oplossingen website beweert dat andere bedrijven te veel moeite doen om hun producten fijn te maken. Nou, je zou nooit caraïben oplossingen kunnen beschuldigen om dat te doen. Dit product ruikt een beetje funky, maar de geur duurt niet lang (het gaat weg zodra de crème wordt geabsorbeerd). Ik beveel dit product aan aan mijn familie en vrienden. Heel ergyd! Ik vind het leuk, een zelf tanner die niet van Dha ruikt en nog steeds werkt.

Schone ingrediënten. Heeft 5 sterren niet gegeven, aangezien de crème een beetje rijk is en niet makkelijk aborbt + blijft wit op de huid totdat geabsorbeerd, het is een significante fout van het product. Ik gebruik het niet op het gezicht, gebruik lifeflo zelf tanner op het gezicht. Gebruik het op mijn benen. Ruikt erg leuk Duimen voor wellness: geweldige service, prijzen, verzendkosten. Het is een zelf tanner, zodat het je huid meer melanine produceert en donkerder wordt. Mijn vriend vroeg me zelfs of ik een nep tan had gedaan. Kan wel voor koele ton huid werken.

Ik persoonlijk zou niet terug kopen.