herbadieet-enschede.nl

Healthy Origins, HPF, Cholestene, 120 Capsules, Supplementen, Rode Gist Rijst

HPF, Cholestene, 120 Capsules by Healthy Origins Supplementen, Rode Gist Rijst

€ 10,00

Kopen >>

Productnaam: Healthy Origins, HPF, Cholestene, 120 Capsules
Prijs: € 10,00
Inhoud: 0.11 kg, 11.4 x 5.6 x 4.6 cm
Productcategorie: Supplementen, Rode Gist Rijst, Supplements, Red Yeast Rice

Gezonde oorsprong, hpf, cholestene, 120 capsules – rode gistrijst. Voedingssupplement. Kan gebruikt worden als onderdeel van uw cholesterol management programma. Citrine & glutenvrij. 30 dagen levering. Rode gistrijst is bekend om hmg-coa reductase remmingswerking te bevorderen die kan bijdragen aan het bevorderen van gezond cholesterolgehalte. herbadieet-enschede.nl Ik heb geprobeerd mijn cholesterol onder de 200 te krijgen voor de afgelopen 10 jaar. Ik kan geen statine-medicijnen gebruiken omdat de bijwerkingen die ze me hebben gegeven. Ik probeerde meer dan 10 verschillende statine drugs en ze hadden allemaal negatieve effecten op mij. Sommigen hebben me erg slechte spierpijn veroorzaakt, sommigen zouden mijn armen slapen en sommigen zouden mijn been in slaap zetten, en een zorgde ervoor dat mijn levertelling ging omhoog.

Een vriend van mij die ook uw rode gistrijst, cholestene gebruikt, vertelde me hoe het haar cholesterol verlaagd had. Ik geloofde het niet omdat ik in 2000 de fda had gelezen over het feit dat de leveranciers van rode gistrijst het lovostatin uit het product hebben, voordat het in de VS kon worden verkocht. Ze verzekerde me dat het haar cholesterol toch had verlaagd, dus ik zei dat ik het eens zou proberen. Ik ben begonnen met het gebruik van uw ryr op 15 mei. Ik ging op 21 juli naar de dokter voor mijn normale cholesterolcontrole en ze belde me de volgende dag om te vertellen dat mijn totale cholesterol van 262 was op mijn laatste bezoek, tot 179 op dit bezoek. Ik was net weggeblazen. Ik heb twee cholestene twee keer per dag genomen. Ik zal nu twee capsules twee keer per dag beginnen te nemen, nu dat het beneden 200 is gegaan. Ik wil u graag bedanken voor uw goede product en om nog een 3 maanden levering te bestellen, van u, Larry, ik ben een maand verlegen van mijn 60e bd en hebben jarenlang een stijgende cholesterol gevochten. Het uitsnijden van vlees en het gaan vegetariër helpt niet eens. De cijfers bleven kruipen. Eind juni 2012 was mijn bloedwerk: totaal serum cholesterol 269, triglyceriden 115, hdl 52, ldl 79, cholesterol / hdl verhouding 2. 9. Na 6 maanden van het innemen van 2 capsules tweemaal per dag cholestene is mijn bloedwerk: totaal serum cholesterol 147, triglyceriden 87, ldl 79, hdl 51, cholesterol / hdl ratio 2. 9. Ten eerste was mijn initiële HDL, LDL en cholesterol / HDL-verhouding normaal in juni 2012, en deze nummers veranderden niet. Maar, zoals u kunt zien, is mijn totale cholesterol en triglyceriden significant over 6 maanden gedaald.

Healthy Origins, HPF, Cholestene, 120 Capsules: Supplementen, Rode Gist Rijst

Ik kijk wat ik eet: geen rood vlees, behalve een occasioneel klein stukje gegrilde buffels, geen desserts, geen dikke kaas. Ik eet ongeveer 2-4 eieren per week, eet veel zalm, heilbot, kabeljauw, garnalen, kalkoenhamburger, kip, walnoten, Griekse yoghurt en olijven. Maar dat is al jarenlang mijn dieet na het realiseren dat vegetariër mijn cholesterol niet helpt. En ik eet geen havermout, en ik oefen niet (sommige lopen) door ernstige artritis. Mijn leverfunctiestudies zijn normaal en ik heb geen spierpijn of pijn ervaren. Ik neem twee keer per dag 600 mg coq10 en 200 mg ubiquinol tweemaal per dag. Alvorens te beginnen met cholestene, lees ik diverse onderzoeksartikelen in tijdschriften over rode gistrijst en merken rode gistrijst. Cholestene werd beoordeeld hoogste, meest efficiënte, en veiligste merk verkocht. Ik zal doorgaan met dit product in plaats van statines te gebruiken, en ik raad het cholesteen sterk aan. Als uw arts bereid is om met u te werken, dat is) eten wij gezond, heidig voedsel en nemen kwaliteitssupplementen. Ook geen suiker) we hebben jarenlang verschillende strategieën geprobeerd om mijn huizen ldl te verlagen, zonder succes. Tot nu! Na een gezonde afkomst van cholestene en tocomin supra bio gedurende vier maanden (zonder bijkomende effecten) zijn zijn labrapporten: (b = voor, a = na) totaal cholesterol: b-239, a-147 hdl: b-52 , a-47 ldl: b-149, a-83 triglyceriden, b-149, a-86 chol / hdlc verhouding: b-4,6, A-3,1 Zijn dokter was verbaasd en vertelde hem om dit regime voort te zetten. Cholestene, 2 caps morning meal, 2 caps avondmaaltijd.

Healthy Origins, HPF, Cholestene, 120 Capsules: Supplementen, Rode Gist Rijst

Review: Healthy Origins, HPF, Cholestene, 120 Capsules

4 caps totaal per dag) tocomin suprabio, 1 softgel a. Healthy Origins, HPF, Cholestene, 120 Capsules M. Ik moet toegeven dat ik een beetje sceptisch was over dit product, maar het werkt echt. Ik heb net mijn bloedwerkresultaten ontvangen en ik was verbaasd over hoe snel mijn cholesterolgehalte verbeterde. In ongeveer 8 weken daalde mijn totale cholesterol van 238 tot 176 en mijn triglyceriden daalden van 315 tot 134. Ik neem dagelijks 4 cholestenepillen (twee voor lunch en twee bij het avondeten) met absoluut geen bijwerkingen. Ik beveel dit product sterk aan. Ik heb al een tijdje cholestene gebruikt. Ik neem maar de helft van de aanbevolen dosis, want dat lijkt de truc te lijken. Mijn cholesterolniveau kwam binnen een paar maanden na het starten van een capsule in de a. M. En een in de p. M. Het was niet erg hoog, maar ik heb hoge bloeddruk. Dit was een conservatieve aanpak en het werkte!

Ik beveel het aan, samen met de oefening, de huid van je kip af, geen rood vlees en een paar andere dingen, maar ik zou de rest doen voordat ik dit begon en de cholestene was wat de truc gedaan heeft! Mijn moeder had tia (kleine beroertes) vanwege haar hoge cholesterol. De gewone gp en het ziekenhuis legde haar op medicatie daarvoor. In 6 maanden ontwikkelde ze vetlever door die medicatie. Onze goede gp vervangde de tabletten en aspirine, ze was bedoeld om met cholesteen te nemen. Binnen 3 maanden daalde haar cholesterolgehalte van 6 tot 3. 5. Ik kan dit product niet sterk genoeg aanbevelen! Mijn laatste bloedtest toonde aan dat ik hoge cholesterol had en mijn dokter zou me op medicatie zetten. Ik heb hem gepraat om mij twee maanden te laten doen om het zelf te doen. In die twee maanden heb ik gewerkt aan gezondere en onderzochte alternatieven voor de cholesterolmedicijnen. Ik heb het voor de twee maanden geprobeerd, maar nam maar één capsule in de ochtend en één in de avond omdat mijn cijfers niet zo hoog waren. Het was geweldig. Ik verloor mijn algemene cholesterol met 66 en mijn slechte cholesterol met 51. Alles binnen een twee maanden tijdsbestek en ben nu goed binnen het normale bereik voor cholesterol. Geen enkel probleem, en helemaal geen bijwerkingen. Dit product is een echte zegen en ik ben zo blij dat ik een alternatief voor medicatie kan krijgen.

Dank je! Ik gebruik al enkele jaren gezonde oorsprong cholesterol en het heeft mijn algemene cholesterol verlaagd van de jaren 230 tot 180. Het werkt echt voor mij. Ik ben al jarenlang rode gistrijst gebruikt, samen met omega 3 om mijn cholesterolgetal te verminderen van 300 tot 167. Mijn gebruikelijke bron voor de rode gist stop het verkopen. Dus ik ging op de lijn om een ​​nieuwe bron te vinden en wellness had de laagste prijs. Ik bestelde op een zondag en tegen dinsdag was het op mijn stoep. Geen muss, geen gedoe. wellness is snel, makkelijk, met goede prijzen. En de rode gist is hetzelfde geweldige spul dat ik zou gebruiken en er werd niets gesubstitueerd of gekruist. wellness is nu de beste op de planeet en mijn nieuwe leverancier. Sterk aanbevolen. Mijn man had een totaal cholesterol van 321,3 maanden later na een verandering in dieet en het nemen van cholesteensuspensie, zijn totale cholesterol is gekomen is naar beneden 40 punten en zijn ldl ging ook naar beneden van 236 tot 174. So far so good.

Resultaten van het bloedonderzoek is gebleken dat 4 capsules per dag verminderd mijn chloesterol van 330 mg tot 195 mg. Ik ben erg blij met het product, mijn dokter wilde dat ik een statine-medicijn zou nemen om mijn cholesterol te verlagen. Ik heb in plaats daarvan cholestene besteld. Mijn cijfers zijn zo erg gedaald dat mijn arts nu cholestene aan zijn andere patiënten zal aanraden. Het werkt goed voor mijn man, wie kan de reguliere statine drugs niet gebruiken. Maar ik kan het niet nemen, omdat het me neuropathie geeft zoals de statine drugs doen. Als u diabetes hebt, zou ik dit voorzichtig zijn. Ik had een aantal algemene vragen over het product en mailde de fabrikant, gezonde afkomst, maar geen reactie. In mijn ervaring is dit reden genoeg om de verkoper in de toekomst te vermijden. Geen klantenservice, geen aankopen. Het supplement veroorzaakte spierpijn binnen een week bij een halve dosis vergelijkbaar met wat ik meegemaakt had met statines. Ik stopte met het gebruiken. Ik kan geen voorschrift meds nemen voor mijn cholesterol. Begonnen met dit samen te vatten met omega-3 mariene olie en mijn nummers zijn onderaan.

Ik denk dat mijn dokter, die niet gelukkig was om mij te nemen, was verbaasd. Dit product werd door mijn cardioloog aanbevolen als alternatief voor een statine drug. De verbetering in mijn conditie heeft zijn verwachtingen overschreden. Bedankt! Ik heb dit product al een maand gebruikt. Met verhoogde lichaamsbeweging en veranderingen in mijn dieet heb ik meegemaakt dat ik geen ongemak bij de borst voelt wanneer ik in een fastfoodrestaurant eet. Manlief heeft sinds zijn jaren 20 hoge cholesterolproblemen. Hoogste was 340). Hij werd verteld statins te nemen waardoor hij spierzwakte had, dus hij moest stoppen en andere dingen proberen. Hij is nu in zijn jaren 50. Door middel van dieet en haver slaagde hij erin om het alleen maar lager te houden dan 300. In maart 2016 stond zijn lezingen op 263, maar zijn hdl & ldl en ratio's overschreden het normale bereik nog steeds. De laatste lezingen in aug 2016 tonen het volgende. Totaal: 178 mg / dl (beneden 263!

Nog nooit eerder in zijn leven was hij minder dan normaal 200! Hdl: 41 mg / dl (boven 36! Normaal 40) ldl: 110 mg / dl (vanaf 196! ) cholesterol / hdl ratio: 4,3 (Down from 7,3! Normal 4,5) De resultaten waren geweldig! Dank u wellness & dank u cholestene. Ik bestelt nog meer als ik ook mijn cholesterol moet controleren! over hoe het me in de toekomst geholpen heeft. Een definitief moet proberen om cholesterolproblemen te proberen als u dat hebt. Twee duimen omhoog!, Ik heb een bloedonderzoek in januari 2013, dus ik zal updaten als het cholesterol van mijn reguliere 250 eenheden is gedaald of niet.

Update: ziet eruit als dit product levert wat het veronderstelt te doen, mijn cholesterol is lager dan voorheen, ongeveer 40 punten in 2 maanden, maar ik stopte met betrekking tot mijn cholesterol becauce het lijkt erop dat mds er obsessief mee zijn en de bovenste limiet verlagen elke dag alleen om statin drugs aan iedereen te geven wanneer wetenschappelijk onderzoek laat zien dat cholesterol essentieel is voor ons lichaam en myelinebrein bij 220 tot 280 eenheden en onder dit risicineert u met verschillende chronische ziekten.