herbadieet-enschede.nl

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 1N, Black, 4.56 fl oz (135 ml), Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur

Permanent Haircolor Gel, 1N, Black, 4.56 fl oz (135 ml) by Herbatint Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur

€ 11,00

Kopen >>

Productnaam: Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 1N, Black, 4.56 fl oz (135 ml)
Prijs: € 11,00
Inhoud: 0.2 kg, 5.6 x 8.6 x 16.8 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Bath, Beauty, Hair, Scalp, Hair Color

Herbatint, permanente haarkleurige gel, 1n, zwart, 4. 56 fl oz (135 ml) – sinds 1970. 100% grijze dekking. Met 8 gecertificeerde kruidenextracten. Tot 2 applicaties. Natuurlijke en gezonde glanzende levendige, langdurige kleur. Geen ammoniak – alcoholparabenen. Gevoelige huid – dermatologisch getest. Glutenvrij. Wreedheid vrij en veganistisch. Dit pakket bevat: 1 fles herbatint haircolor gel 60 ml / 2 fl oz. 1 fles ontwikkelaar 60 ml / 2 fl oz.

1 Monster royal cream 15 ml / 0, 5 fl oz. 1 Bijsluiter met gebruiksaanwijzing en handschoenen. 40 jaar expertise gericht op schoonheid en gezondheid van gekleurd haar. Herbatint permanente haarkleurige gel behandelt uw grijze effectief, terwijl u uw haar verzorgt dankzij: een zachte en unieke formule. Een zorgvuldig uitgebalanceerde formulering, die voortvloeit uit nauwkeurig testen, voor elke schaduw het perfecte kleurresultaat op de meest zachte wijze mogelijk maken. Natuurlijke ingrediënten. De 8 organische kruidenextracten, speciaal geselecteerd om uw haar en hoofdhuid te voeden en te beschermen, verbeteren de kleurintensiteit van uw haar en verlaten u met een natuurlijk, langdurig resultaat. Aloë Vera – beschermt en voedt haar tijdens het kleuren. Limnanthes alba (weide schuim) – vocht en voegt schijn aan het haar. Betula alba (witte berk) – toning en rustgevende eigenschappen. Cinchona calisaya- versterkt en beschermt de hoofdhuid. Hamamelis virginiana (heksenhasel) – rijk aan flavonoïden en essentiële oliën, beschermt de hoofdhuid.

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 1N, Black, 4.56 fl oz (135 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur

Echinacea angustifolia- natuurlijk zuiveringsmiddel en moisturizer. Juglans regia (walnoot) – versterkt kleuren, zuiveringsmiddel. Rheum palmatun (rabarber) – kleurversterker en huidverzorger. Je kleur is rijk en diep, je haar ziet er mooi en gezond uit. Een zachte formule voor perfecte grijze bedekking van de eerste applicatie. Gemakkelijk aan te passen. Haargeletterde haarkleur van Herbatint is makkelijker dan ooit om te mengen en toe te passen. Tot 2 applicaties. Gebruik gewoon de hoeveelheden kleur en ontwikkelaar die u nodig heeft! Het overblijfsel onbeperkt product kan worden bewaard voor toekomstige toepassingen. 40 minuten voor een perfect resultaat. Zachte en reukloze formule creëert een aangename kleurervaring. herbadieet-enschede.nl Na het onderzoek van dit product en zich ervan overtuigd te hebben dat dit kruiden alternatief voor harde chemische haarkleurstoffen veilig was, heb ik een test van ongeveer een druppel van de gel gedaan aan mijn binnenarm en binnen 8 uur een zwaar geblazen, jeukend rood ontwikkeld en gezwollen oppervlakte van 3 over. Dit vereist een onmiddellijke medische ingreep met steroïde behandelingen gedurende een week om het op te ruimen. Dit is een geweldig product!

Ik heb henna gebruikt en het was zo'n rommelig en tijdrovend proces dat ik het nooit meer wilde gebruiken. Herbatint laat mijn haar niet alleen glanzend en zacht, maar het is ook erg makkelijk te gebruiken! Plus, het is goedkoper en beter voor je haar dan meest verkochte haarkleurstoffen. Ik beveel het zeker aan! Ik ben een zwarte vrouw met lange dredlocks (6 jaar oud) die door de zon bruin en gouden bruin zijn geworden. Ik heb besloten om dit product te gebruiken omdat ik de voorkeur aan het uiterlijk van rijke, zwarte dredlocks, en mijn oorspronkelijke haarkleur dichter bij zwart dan bruin is. Ik zag dat iemand (een zwarte vrouw met zeer lange en mooie dredlocks) op youtube dit product had gebruikt en aanbevolen omdat het meestal natuurlijk is. Om deze reden heb ik besloten het te proberen. Ik had zwarte henna in het verleden gebruikt, en hoewel het een week of twee goed was, nadat ik het stierf, vond ik dat henna (maanden later) deze smerige, vuile zoekresidu in mijn sloten verliet.

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 1N, Black, 4.56 fl oz (135 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur

Dus, ik wilde gewoon iets anders proberen, maar natuurlijker dan gewone haarverf. De applicatie was makkelijk, maar als je lange dredlocks hebt (de mijne is aan het midden van mijn rug en ik heb veel haar), raden ik aan twee pakketten te krijgen, aangezien het bedrag in één doos mijn haar niet volledig dekt. Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 1N, Black, 4.56 fl oz (135 ml) Ik heb een handvol strengen die ik niet helemaal kon bedekken, maar de rijke zwarte kleur van al mijn andere sloten zorgt ervoor dat de bruine lijken op hoogtepunten. Perfect! 4R. Mode. 1/2. 1. Het blijft lang op je haar. Ik hou ervan, het heeft kruiden. Iedereen die erop kijkt om het haar de kleur te maken die zij willen, is dat. Ik heb andere mensen die ik heb verteld en ze hebben het gekocht en zij houden ervan. Vul het grijze haar perfect uit, geweldig grijze haardekking, schitterend kleur effect en de geur is subtiel.

Review: Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 1N, Black, 4.56 fl oz (135 ml)

Ik heb heel lang, dik en vol haar, dus slechts een pak was bijna niet genoeg. Ik adviseer 1 + 1/2 te gebruiken in gevallen zoals de mijne, voor betere resultaten. Mooie geuren en goed kleur haar. Bevat geen erger dan gebruikelijke ammoniumverf, maar verbrandt je haar niet. Ik ben erg blij met het product. Herbatint. Het is natuurlijk en veroorzaakt geen schade aan huid en haar.

Goed. Het ding dat ik niet van dit product vind, is dat voor mij de zwarte kleur te snel verdwijnt, maar het komt waarschijnlijk doordat ik mijn haar elke dag was. Ook moet meer conditioner zijn om voor twee kleurstoffen te blijven, in plaats van slechts één. Mijn haar is dun en fijn en ik heb nog meer conditioner nodig, dus alleen drie sterren. Ik heb dit gekocht en verwachtte een permanente haarkleur. Helaas was ik binnen ongeveer 2-3 weken bijna terug in dezelfde kleur die ik had voordat ik mijn haar (een donkerroodig bruin) had geverfd. Ik geloof echter dat dit goed zou zijn voor iemand die gewoon naar hun wortels hoort of het leven aan al zwart haar heeft toegevoegd.

Het is een fatsoenlijk product, niet wat ik verwachtte. Ik krijg dit product aan het denken dat het perfect is voor mijn behoeften, omdat ik allergisch ben voor zoveel anderen, heb ik een patch test gedaan en alles was goed, maar toen ik besloot om dit product te gebruiken heb ik een slechte uitslag en ik bedoel het was vies. Nuff zei, ik hou van de manier waarop het mijn grijs bedekt. Ik gebruik het voor een lange tijd. Geen bijwerking. Mooie tint (zwart). Blijft ongeveer een maand, ik vind het leuk. Heel goed, goed, gebruik dit product al 15 jaar. Nog steeds blij mee. Kleur zwart blijft meer dan 3 weken.

De salon biedt diensten zoals kapper, haarextensie en nail art. Geformuleerd voor alle haartypen, reinigt deze verzachtende shampoo zacht haar van vuil, productresten en overtollige olie zonder het natuurlijke vocht te verwijderen en de hoofdhuid te irriteren. Dat oude advies dat je je haar niet elke dag moet wassen – vergeet het maar. Hun diensten omvatten natuurlijke haarkleuring, haartexturering, permanenten en relaxers, hair extensions / platina naadloos en vlampunt en meer diensten volgens de laatste trends. Bij walgreens hebben we alles wat je nodig hebt om je haar te reinigen, conditioneren, stylen en behandelen, dus talloze goede haardagen staan ​​voor de deur. Esthetici kunnen zich ook specialiseren in behandelingen zoals microdermabrasie, microstroom (ook bekend als niet-chirurgische face-lifts), cosmetische elektrotherapiebehandelingen (galvanische stroom, hoge frequentie), led-behandelingen (lichtemitterende diodes), ultrasone golven / ultrasoon (laag niveau) en mechanische massage (vacuüm en g8 vibratie). Dat gezegd hebbende, de precieze tol van vervuiling op haar is niet bekend. Vroeger wassen kan voortijdige vervaging van de kleur en ernstige breuk van de strengen veroorzaken, omdat het haar verzwakt is net nadat het is geverfd. Als je je haar regelmatig verft en in model brengt, probeer dan een maand of langer een pauze te nemen van deze gewoonten om te zien of ze de voornaamste oorzaak zijn van je haarverlies.

Ik heb ook super donker haar en werd al heel vroeg grijs en ik denk niet dat het een verschil maakt met de kleur op mijn wortels. Ze geeft nauwkeurig, wetenschappelijk bewijs dat baking soda niet goed is voor je haar en hoofdhuid en het is niet zo natuurlijk als we misschien denken. Ik zal shampoo en conditioner nooit meer gebruiken. Nu kan ik echter veel langer doorgaan met shamponeren zonder dat mijn haar vettig wordt. Al met al zijn wij van mening dat oway-producten de beste organische haarproducten zijn voor gezond haar. Het zorgt voor een dikkere wimperlijn, waardoor je ogen knallen zonder het effect van een duidelijke voering, zegt celebrity-make-up artist jenna anton. Ik heb 1 kop water en 1 eetlepels zuiveringszout en 1 eetlepel appelciderazijn gebruikt voor een kop water, alleen met azijnmengsel 2. Het eerste wat mij opviel was dat ik onmiddellijk mijn haar kon doorborstelen zonder klitten.