herbadieet-enschede.nl

Jarrow Formulas, Inositol, Powder, 8 oz (227 g), Vitaminen, Inositol

Inositol, Powder, 8 oz (227 g) by Jarrow Formulas Vitaminen, Inositol

€ 15,00

Kopen >>

Productnaam: Jarrow Formulas, Inositol, Powder, 8 oz (227 g)
Prijs: € 15,00
Inhoud: 0.29 kg, 9.4 x 9.4 x 14.5 cm
Productcategorie: Vitaminen, Inositol, Vitamins, Inositol

Jarrow formules, inositol, poeder, 8 oz (227 g) – niet gmo. Ondersteunt leverfunctie en cellulaire detoxificatie. Voedingssupplement. Vegan. Geschikt voor vegetariërs / veganen. Inositol wordt gemakkelijk geabsorbeerd en gebruikt om de actieve inositiden zo nodig te produceren. De verschillende vormen van inositol (fosfatidylinositol en inositiden zoals ip3) zijn actief in de cel-naar-cel communicatie (bijv. Transmissie van zenuwimpulsen). Weefsels die aangetast zijn, omvatten de hersenen, lever en spieren. Inositol is een indirecte bron van glucoronzuur, dat essentieel is voor leververgiftiging. Inositol is afgeleid van rijstzemelen en wordt in Japan gemaakt door tsuno rijst fijne chemicaliën co. , Ltd. herbadieet-enschede.nl Ik neem een ​​halve theelepel indien nodig, en inositol maakt het veel makkelijker om niet-productieve, herhalende gedachten los te laten. Psychologen noemen deze herkauwers, en het is een belangrijke bron van angst en ongelukkigheid. Inositol smaakt als suiker, is niet giftig, en er is een groot aantal wetenschappelijk onderzoek dat het ondersteunt dat het effectiviteit is om obsessiviteit te verminderen. Goed spul!

 Als inositol vangst in het grote publiek, en dat zou het de farmaceutische bedrijven die miljoenen op anti-angst meds uit te zetten, zal zetten. Dit product heeft gewerkt voor al mijn patiënten, jong, oud, mannelijk vrouwelijk. Het is het beste om het dagelijks en 's ochtends te nemen. Inositol zorgt ervoor dat u goed geneesmiddelen krijgt en u zal uw oude zelf weer zonder bijwerkingen zijn. Ik heb onlangs na mijn jaren mijn anti-depressieve / anti-angst gegaan. Mijn symptomen waren terug en ik was erg dicht bij het teruggaan op de medicatie. Ik las over inositol op het web, en bestelde wat. Ik merkte een groot verschil na een week of zo. Nu neem ik 1 eetlepel per dag van dit poeder en mijn depressie en angst zijn weg!

Jarrow Formulas, Inositol, Powder, 8 oz (227 g): Vitaminen, Inositol

Het werkt net als medicijnen zonder alle bijwerkingen! Ik had 3 jaar dermatillomania, of dwangmatige huidplukken gehad. Via sommige internetforums en ondersteunende groepen lees ik over inositol als een behandeling voor de aandoening. Niets had ooit voor me gewerkt, dus ik was zeer twijfelachtig, maar ik heb het geprobeerd en het werkt ongelooflijk goed. Binnen een week had ik niet meer de keus om op mijn huid te plukken. Het enige nadeel is dat als ik het vergeet om het een paar dagen op een rij te nemen, zal ik mezelf opnieuw beginnen te plukken. Zo onnodig te zeggen, ik heb deze spullen 24/7 beschikbaar! Dit is een geweldig product om angst in verband met ocd, algemene angst, paniek, enz. Te verlichten. Ik beveel aan dat al mijn patiënten het proberen. Ook familie en vrienden. Mijn man gebruikt dit om hem te helpen slapen en het werkt beter dan alles wat hij heeft geprobeerd.

Mijn dochter gebruikt om te helpen met haar huid. Ze knippert niet meer op haar acne, en het heeft echt geholpen met haar stemming. Een theelepel hiervan zal een paniekaanval voor mijn dochter afsluiten. Dit zoete proeverij poeder werkt goed in thee. Jarrow is een van de betere merken. Ook wordt mijn psoriasis ongeveer 85% verwijderd van mijn ogen, handen. Het is geweldig. Een paar dagen nadat ik de inositol begon, begon het glad te worden. Een prachtig bijwerking, die steroïden kunnen niet goed doen! Ik begon dit een maand geleden te gebruiken om te helpen met mijn compulsieve huidplukken (in plaats van een ssri). Ik ben maximaal 2 eetlepels per dag. Mijn pluk is verminderd, maar niet gestopt. Ik heb gemerkt dat het een kalmerende werking heeft op mijn angst (vooral mijn sociale angst). Ik zal dit blijven en misschien mijn dosering verhogen.

Jarrow Formulas, Inositol, Powder, 8 oz (227 g): Vitaminen, Inositol

Min of geen bijwerkingen en het is niet giftig voor het lichaam. Ik verkies lieverd inositol omdat het zegt dat het in Japan gemaakt wordt door tsuno rijst bedrijf. Ik vertrouw geen producten in China gemaakt, dus dit was een beslissend punt bij het kiezen van dit merk. Ik wens kruiden ip6 is onlangs niet gestaakt (niet zeker of wellness stopgezet of het bedrijf stopte met het maken van het). Ik neem inositol met ip6 samen, op een lege maag. Ik denk dat het hierbij gaat om het compulsieve haartrekken (trichotillomania) en het plukken van de huid. Jarrow Formulas, Inositol, Powder, 8 oz (227 g) Wat een opluchting. Over een periode van zes weken kunt u geleidelijk aan een schema van 2,5 Tl 3x per dag opbouwen, beginnend met 1 theelepel, 2x per dag in de eerste week. Dit is een van die supplementen die ik nu niet kan leven zonder!

Review: Jarrow Formulas, Inositol, Powder, 8 oz (227 g)

Ik neem het elke nacht net voor de slaap (ongeveer een eetlepel) en elke ochtend als ik wakker word. Mijn slaap is niet zo goed sinds ik een kind was. Ik verheug me eigenlijk elke ochtend gemakkelijk en snel in slaap te vallen en ik voel me door de hele dag rustiger en gladder. Het maakt me helemaal niet slaperig. Toen ik er een week voor kwam, voelde ik het echt (ik was de hele week moe en moe). Ik heb nu nog een paar extra bubbelbadjes in de kast. Ik gebruik een theelepel van dit product in de ochtend en avond en ik kan zeker zeggen dat mijn stress niveaus zeer managable zijn. Ik zal zeker dit product blijven gebruiken, omdat het me kalm blijft. Dit is een zeer goed product, maar het probleem is hoe de doses te meten. Als het een maatregel bevat, zou het veel beter zijn.

Inositol werd door mijn integratieve / holistische arts voorgeschreven om te helpen met mijn pcos. Ik ben momenteel 4 gram (2 theelepels in de ochtend en 2 theelepels 's nachts) samen met folaat om mijn cycli te regelen. Ik neem ook natuurtherapie voor mijn hypothyreoïdie en een van de bijwerkingen bij het starten van de medicatie is dat haar uitvalt. Aangezien ik inositol had ingebracht voordat ik met de medicatie begon, is mijn haar sterk gebleven zonder uit te vallen. Het helpt me eigenlijk met haargroei! Hoe meer ik medische tijdschriften onderzocht, hoe meer toepassingen heb ik gevonden. Ik begon het aan mijn man te geven om met zijn angst te helpen om sigaretten te stoppen. Mijn vriend geeft het aan haar zoon om te helpen met zijn ocd en rusteloosheid van adhd. Hij zou voor altijd gaan slapen en met slechts de minimale dosis, 1/4 theelepel, kan hij zonder problemen en door de nacht slapen. Mijn tante geeft het aan mijn autistische neef die ook aan angst en ocd lijdt. Mijn baas, wiens hoog gestrenkt en soms valium heeft, voelt rustiger sinds inositol. Ze hebben allemaal de pot Inositol genomen om hun artsen te laten zien en hebben allemaal de ok gekregen om te nemen. Iedereen kan hiervan profiteren.

Het is een geweldig aanvulling en zo onbekend / onderschat. Zo effectief als geneesmiddelen voor opschrift voor angst zonder de schadelijke bijwerkingen. Ik probeerde inositol in de hoop om mijn paniekaanvallen en angst te verminderen, en ik moet zeggen dat ik binnen een uur na de opname de verandering zou kunnen voelen. Ik weet dat het een placebo kan zijn, dus ik heb mijn verwachtingen niet te hoog gekregen, maar ik ben het al langer dan 2 weken en ik voel me nog steeds rustiger dan normaal. Wat het doet is een beetje subtiel, maar meestal schieten mijn gedachten in alle richtingen, waardoor ik niet kan concentreren, maar met inositol kan ik echt een vertraging voelen in de manier waarop ik denk, waardoor ik meer gericht kan zijn op de taak bij hand. Ik moet nog wel toevoegen dat ik tegelijkertijd b-complex vitamines begon te nemen, dus ik weet niet zeker welke ik me meer help of als ze synergistisch werken. Achteraf zou het beter zijn om ze apart te nemen om de effectiviteit van elk supplement beter te beoordelen. Heeft dat niet lang genomen, maar lijkt te helpen met obsessieve, zorgwekkende gedachten. Ik voel me meer ontspannen wanneer ik het meeneem. Maar heb een teaspon per dosis nodig. Ik heb deze jarige inositol gedurende ongeveer 6 maanden nu dagelijks gebruikt bij 12 gram verspreid over de dag en hou van de resultaten. De stemming is veel meer evenwichtig en mijn hoofd is zoveel duidelijker (niet meer ocd). Geef het een kans voor minstens 45 tot 60 dagen voordat u erop gaat. Als het niet werkt, moet u de dosering verhogen.

 Uit persoonlijke ervaring vind ik het beste doseringsbereik van 12gram tot 18gram per dag, het werkt goed voor angst- en ocd-aandoeningen, maar als je te veel tegelijkertijd eet (1 theepot in tegenstelling tot de aanbevolen doseringsgrootte van 1/4 thee ) je zou misschien w / diarree kunnen beëindigen.