herbadieet-enschede.nl

Jarrow Formulas, L-Glutamine, Powder, 17.6 oz (500 g), Supplementen, Aminozuren, L Glutamine, L Glutamine Poeder

L-Glutamine, Powder, 17.6 oz (500 g) by Jarrow Formulas Supplementen, Aminozuren, L Glutamine, L Glutamine Poeder

€ 20,00

Kopen >>

Productnaam: Jarrow Formulas, L-Glutamine, Powder, 17.6 oz (500 g)
Prijs: € 20,00
Inhoud: 0.61 kg, 12.7 x 12.2 x 12.2 cm
Productcategorie: Supplementen, Aminozuren, L Glutamine, L Glutamine Poeder, Supplements, Amino Acids, L Glutamine, L Glutamine Powder

Jarrow formules, l-glutamine, poeder, 17. 6 oz (500 g) – farmaceutische kwaliteit l-glutamine. Ondersteunt spierweefsel en immuunfunctie. Voedingssupplement. Vegan. Geschikt voor vegetariërs / veganen. L-glutamine – het meest voorkomende aminozuur in het menselijk lichaam – is betrokken bij veel metabolische processen, waaronder de synthese en bescherming van spierweefsel, de productie van glycogeen en immuunondersteuning tijdens perioden van immuun en spierstress. L-glutamine is ook een belangrijke bron van brandstof voor enterocyten (darmcellen) en ondersteunt derhalve de integriteit van de darmvoering. herbadieet-enschede.nl Lang verhaal kort: levenslange stress creëerde een gurgly en full-hole gut. Mijn spijsvertering was een puinhoop, ik zou elke ochtend voor jeuk klinken voor het elimineren (voor jaren), ik ben allergisch voor bijna alle voedingsmiddelen, enz. Echt slecht geval van ibs / lgs voor de afgelopen 3 jaar.

Na een week kon ik al vertellen wat er goed was. Ik ben er nog maar een stevige maand van, en ik kon mijn koppige vader overtuigen om dit ook te starten. Het zegt veel dat hij ook voelt dat zijn product zijn naïef en algehele gezondheid naar het beter verandert, zelfs na 1 week. Doe onderzoek naar l-glutamine en zie zelf de wonderbaarlijke voordelen die deze spullen een lichaam geven. Mijn spijt is dat ik dit 25 jaar geleden niet wist om het genezingsproces te starten voordat het zo slecht werd geworden en de schade deden. Update: gebruik van dit product en kruiden probiotica, ik verlies gewicht en kan elke dag een lekker groot deel eten! Ik heb een handvol bijten gegeten en voelt onmiddellijk vol en volledig opgeblazen. Ik wist dat ik helemaal niet overgewicht moest worden met wat ik had geëet. Ik had gelijk. Dit heeft een levenslang probleem veranderd. Ik kan alleen maar bidden dat deze op deze manier blijft en op een of andere manier mobiliseert en ophouden met werken. Maar tot nu toe, geweldig geweldig.

Jarrow Formulas, L-Glutamine, Powder, 17.6 oz (500 g): Supplementen, Aminozuren, L Glutamine, L Glutamine Poeder

Dit product helpt bij het opbouwen van weefsel in je darm. Als u last heeft van allergieën of voedselintolerantie, kan dit veel helpen. Heeft geen sterke smaak: in vergelijking met veel andere aminozuren is deze zeer gemakkelijk te drinken. Dit is een geweldig product. Lichte en aangename smaak. Het ontleedt heel snel en volledig in water. Farmaceutische kwaliteit, en geproduceerd door micro-organismen (niet synthetisch). Een van de weinige producten die op mijn ibs geholpen hebben. Ik ga doorgaan met het gebruik van dit. Ik neem elke dag soms drie doses (tussen de maaltijden). U kunt een beetje duizelig en ongemak krijgen bij die soort dosering, omdat het de hersencellen overstimuleert. Doe zoals ik op eigen risico. Voor mensen met lekkende darm / ibs adviseer ik 250 mg te nemen. C-vitamine en 125 mg. Van bromelain en quercetin voor elke maaltijd.

Kies een natuurlijk c-vitamine, bijvoorbeeld Camu Camu poeder, of ander berijp poeder. Vitamine C is veel meer dan gewoon ascorbinezuur. Ginko biloba kan ook goed zijn om te nemen. Zowel c-vitamine, quercetine als ginko moeten de darm kalmeren. Ik heb gevonden dat ginko de bijwerkingen van glutamine erger maakt. Oh, ik ben bijna vergeten! Probiotica – een goede en hoge sterkte. Samen met misschien een goed aloe vera sap. Nogmaals, dit is een geweldig product dat werkt, en ik zie geen reden om een ​​ander merk te kiezen. Veel geluk aan iedereen die dit echt nodig heeft! Deze glutamine van alle merken heeft me de meeste voordelen en geen bijwerkingen, geen prikkelbaarheid of milde terugvloeiing. Het kan gebruikt worden om stress, spierverlies van chronische ziekte en depressie / gebrek aan aandrijving te behandelen. Ik heb last van lgs en heb al meerdere jaren. Glutamine is een god-send. Sinds ik met dit product begon te nemen, heeft mijn lgs omgedraaid en ik zie zelden enige symptomen.

Jarrow Formulas, L-Glutamine, Powder, 17.6 oz (500 g): Supplementen, Aminozuren, L Glutamine, L Glutamine Poeder

Ik neem 3 hapjes theelepels per dag met water op een lege maag. Smaakt goed, geen na smaak. Liefde, liefde, hou van dit product. Als u het product gebruikt, zijn er beweerde voordelen voor het genezen van de darmvoering, maar hebben u energievoordelen opgemerkt, samen met zachte eetlustonderdrukking. Jarrow Formulas, L-Glutamine, Powder, 17.6 oz (500 g) Voelt goed. Ik zou twee jaar ziek zijn geweest met hoofdpijn en duizeligheid, enz. Ik had tijdens deze tijd een generieke l-glutamine van amazon gekocht, maar het helpt helemaal niet en daarom dacht ik niet dat ik lekkende darm had. Gelukkig heb ik eindelijk deze goede kwaliteit glutamine geprobeerd. En heb een groot herstel gemaakt. Mijn leven gered! Let op: l-glutamine afbreekt makkelijk, zodat je het heel goed moet opslaan om het goed op te slaan en geen vocht in te laten.

Review: Jarrow Formulas, L-Glutamine, Powder, 17.6 oz (500 g)

Mijn glutamine stopte werken en het duurde me even om te ontdekken dat het van lucht of vocht was gedegradeerd, dus ik ben nu een kleine hoeveelheid overbrengen naar een luchtdichte houder en ik ben ook voorzichtig om natte vingers weg te houden. Ik heb dit gekocht om mijn darm te genezen als ik met mijn dokter werkte om een ​​h pylori-infectie te ontdoen. Nu is de infectie weg en werken eraan om andere infecties te ontdoen en lekkende darm te genezen. Ik neem elke dag veel van deze (tussen de maaltijden op een lege maag is het beste), hij stelde voor dat ik dagelijks 6 tot 8 eetlepels gebruikt, aangezien het bij het doorvoeren van de darm nodig is. Ik moet er veel mee doen om wat naar de dunne darm te krijgen! Geweldig product, goede prijs! Ik bestelde de grotere grootte deze laatste keer. Aangezien ik dit product regelmatig gebruikt (voor drie weken of zo), lijkt het mij beter te verteren, en mijn buik is nooit pijnlijk (het was van tijd tot tijd mijn probleem). Dus ik zou zeggen dat het goed is voor de darm. Wat de spieren betreft, voel ik het verschil niet echt. Ik neem dit voor darmkwesties (genezingshulp) en voor gewichtstherapie bij mijn bcaa.

Goed product, vrij smakeloos en gemakkelijk oplosbaar. Ik heb dit omdat ik glutamine hoorde goed voor ibs, en tot nu toe zo goed. Bij 5g per dag is het erg zuinig op het bankbalans en ik heb geen buikproblemen gehad sinds ik het heb genomen. Vingers gekruist dit gaat door! Ik had een darm resectie en had dit eerder gebruikt voor mijn operatie, samen met jarrows sach. Deze producten kregen me door de operatie zonder enige antibiotica te gebruiken. Ik zweer bij het kruisproduct. Geholpen om mijn spijsverteringsstelsel te genezen, gebruik ik dit om de maagvoering te repareren, als indirecte hulp voor endometriose, waar de darm probleemloos moet werken. Ook goed voor depressie en angst. Goed om na een work-out te nemen.

 Helpt mijn leunweefsel te verhogen, waardoor ik meer calorieën door de dag verbranden. In poeder wordt een sneller resultaat verkregen, echt een goed product en zuiver. Mijn man die lange uren mentaal en lichamelijk werkt, is nu vastgelopen. Ik neem elke dag 5mg als een speciaal lepel in de bottel. Een interessante smaak. Maar gemengd met warm water recht om op te lossen. Goede resultaten, die in combinatie met andere sporten voedzaam worden gebruikt. Zeer goed voor maag, herstel na lichaamsbeweging en helpt me ook bij slapen. Ik kocht dit voor de 2e keer.

Ik ben een gelukkige klant.