herbadieet-enschede.nl

Jarrow Formulas, Milk Thistle, 150 mg, 200 Veggie Caps, Gezondheid, Detox, Melktistel (Silymarine)

Milk Thistle, 150 mg, 200 Veggie Caps by Jarrow Formulas Gezondheid, Detox, Melktistel (Silymarine)

€ 13,50

Kopen >>

Productnaam: Jarrow Formulas, Milk Thistle, 150 mg, 200 Veggie Caps
Prijs: € 13,50
Inhoud: 0.11 kg, 11.2 x 6.1 x 6.1 cm
Productcategorie: Gezondheid, Detox, Melktistel (Silymarine), Health, Detox, Milk Thistle, Silymarin

Jarrow formules, melkdistel, 150 mg, 200 veggie caps – gestandaardiseerd silymarine extract 30: 1. Ondersteunt de leverfunctie. Glutenvrij. Voedingssupplement. Indena – wetenschap is onze natuur. Jarrow formules melkdistel (silybum marianum) 30: 1 concentraat is gestandaardiseerd om 80% totaal smakendistraatzaad flavonoïden te bevatten, met inbegrip van de belangrijke silymarinefracties isosilybinine a en b, silybinine a en b, silychristine en silydianine. Deze specifieke groep flavonoïden, gezamenlijk bekend als silymarine, ondersteunen de leverfunctie door beschermende glutathioniveaus te verhogen. herbadieet-enschede.nl Ik ben ongeveer 1 jaar op melkdistel geweest. Ik neem geen supplementen behalve omega 3 visolie. Ik ontdekte knollen in beide borsten en waren erg bezorgd. Laat ze gecontroleerd (echografie enz.) En ontdekte dat ze cysten zijn. Mijn doc vroeg me of ik op de hoogte was.

Ik zei nee. Ik vertelde hem dat ik melkdistel heb voor de gezondheid van de lever. Hij vertelde me dat ons lichaam melkdistel herkent als oestrogeen. Ik heb te veel oestrogeen en dat leidt tot borstcysten. Ik stopte de melkdistel voor ongeveer 3 weken en de cysten zijn veel kleiner geworden. Ik hoop dat dit helpt. Ik heb dit product gekocht op basis van het feit dat het het enige product van het soort was dat de consumentenlabs hebben geslaagd. Coms potentie en zuiverheidstests. Alle andere merken hebben mislukt. Het heeft geholpen mijn leverenzymes terug te keren naar normaal. Ik heb de afgelopen 4 jaar andere merken gebruikt, maar ze werken niet voor mij.

Jarrow Formulas, Milk Thistle, 150 mg, 200 Veggie Caps: Gezondheid, Detox, Melktistel (Silymarine)

Het betaalt kwaliteit aanvullingen te gebruiken. Ik had alleen gewild dat ik dit had herzien voordat ik die waard was voor die 4 jaar. Dit product is van de hoogste zuiverheid. Jarrow is een Israëlisch bedrijf. Ze produceren hun formules naar de hoogste farmaceutische zuiverheid. Slechts één klacht over deze melk, de hoeveelheid milligram per capsule is laag in vergelijking met andere merken. In ieder geval zou ik ongeveer 900 milligram per dag aanraden, dat is 6 capsules per dag. Onthoud dat er geen medisch geregistreerde toxiciteit voor melktistel is, dus u zou kunnen oplopen tot 2 gram per dag (2000 milligram). Melkdistel heeft een uitstekend vermogen om leverenzymen te verlagen en is een anti-oxidant. Een ander kruid zeer dicht bij melktistel in zijn eigenschappen is picrorrhiza kurroa.

Dit is een Indisch kruid uit het Midden-Oosten. Het verlaagt ook leverenzymen en heeft geen bekend toxiciteit bij de mens. Jarrow bevat dit kruid in hun leverformules (lever-pf). Andere voedingsstoffen om te overwegen bij het innemen van melktistel zijn alfa-lipoïnezuur, lecithine, cq-10 en nac. Al deze voedingsstoffen zijn anti-oxidanten en helpen de lever op veel verschillende manieren. Kijk in de Londense ziekenhuizen, melkdistel wordt gebruikt in de noodzaal om mensenlevens te ondersteunen die net terug zijn van jachthampioenen en de vergiftigen hebben gegeten. Het is een veel voorkomende behandeling die jarenlang al naar mijn kennis doeltreffend wordt gebruikt. Ik begon 2 jaar geleden silymarin te nemen om mijn lever te beschermen door medicijnen die voor een gediagnosticeerde chronische ziekte zijn voorgeschreven. Zes jaar geleden werd mijn mysterieuze ziekte definitief gediagnosticeerd als chronische lyme-ziekte, samen met een paar andere tikgedraagde ziekten. Periodiek sindsdien ben ik op intensieve antibiotica-regimes geweest om de infectie te beheersen (en een nieuwe die vorig jaar werd verworven). Omdat ik consequent silymarine heb, heb ik in die tijd alleen maar een buitenpaneel leverpaneel gehad en dat was te wijten aan een antibiotica (ketek) dat later uit de markt werd getrokken, omdat zo veel mensen op deze manier werden uitgevoerd. Jarrow producten zijn doorlopend hoogst gewaardeerd in tests voor betrouwbaarheid en consistentie.

Jarrow Formulas, Milk Thistle, 150 mg, 200 Veggie Caps: Gezondheid, Detox, Melktistel (Silymarine)

Je weet of een kruis zegt dat er een zekere hoeveelheid aanwezig is, het is. Hoewel andere producten een grotere% van silymarine claimen, vertrouw ik op jarrow. Ik ben een grote fan van jarige producten. Ze zijn consistente kwaliteitsproducten. Ik neem regelmatig hun melktistel om mijn leverfunctie te ondersteunen en heb de voordelen in mijn bloed gezien als resultaat. Jarrow Formulas, Milk Thistle, 150 mg, 200 Veggie Caps Moet vertrouwen op consumentenlab – geen manier om te vertellen over mt? Update: niet voor vrouwen met fibroids. Ik ken docs recom voor oestrogeen aangedreven kanker en oestrogeen dom (het reinigt lever, zo belangrijk), maar het kan daadwerkelijk de oestrogeenbelasting verhogen. Metabl als oestrogeen.

Review: Jarrow Formulas, Milk Thistle, 150 mg, 200 Veggie Caps

Ik gebruik sommige voorgeschreven medicijnen die moeilijk op de lever zijn. Mijn leverfuncties zijn altijd goed als ik lichamelijke examens heb, ik neem veel medicijnen voor bipolaire stemmingsstoornissen. Dokter dringt aan dat ik silymarine neem om mijn lever in goede staat te houden, aangezien de meds door mijn lever gemetaboliseerd worden. Ik hou van dit merk omdat ze lijken op mijn gevoelige maag zacht zijn. Dit zijn de beste kwaliteit melkdistel en de kosten zijn tweemaal zo laag als ik in de gezondheidsvoedselmarkt kan kopen. Melktistel bevat de phytoestrogenen, dus ik zou het niet aan mannen aanbevelen. Zeker niet op lange termijn of in hoge doseringen.

Het kan en uiteindelijk gynecomastie veroorzaken doordat het oestrogene effecten is. Melkdistel in volksgeneeskunde is bekend als het kruid dat de lactatie bij vrouwen ondersteunt en nu weet je waarom. Artisjok is veel beter als lever tonic (antioxidant) en artisjok ondersteunt ook de galstroom veel. Mijn leverpaneel is normaal na jarenlange alcoholmisbruik. Voordat ik dit product ongeveer zes jaar geleden begon te nemen, was mijn leverpaneel altijd abnormaal. Deze formule verstoort de maag niet zoals andere melkdistelproducten, maar 2 of 3 caps in een keer maakt me soms lastig. Probeer nog steeds te stoppen met drinken, maar plan om verder te gaan met het nemen van silymarine. Hoewel mijn bloedresultaten zijn verbeterd, dus ik ben niet meer gepland voor een leverbiopsie, zal ik dit product altijd met de droge vitamine E blijven gebruiken. Dit product was effectief bij het corrigeren van mijn levergetallen, de pil is klein, en de prijs is goed. Wat kan ik nog meer vragen. Ik neem maar een nacht. Ik heb eenmaal eerder melkdistel gebruikt en was erg blij. Het begon met mijn huid uit te breken, het gezicht keek vreselijk uit en toen begon mijn rug en borst ook uit te breken. Mijn verhuurder vertelde me om melkdistel te proberen, omdat ze dacht dat mijn lever wat steun nodig had, dus ik rende het uit en kocht het.

En het werkte wonderen! En nu heb ik deze geprobeerd en zal ze regelmatig blijven gebruiken. Huid ziet er beter uit (ik heb een probleem met acne gevoelige huid), en mijn vast lichaam voelt. Beter! Het herstellen van niet-virale hepatitis, dit was het enige wat ik kon gebruiken voor mijn lever, die mijn zieke lichaam zou kunnen gebruiken! Het heeft mijn maag niet verstoord, en langzaam maar zeker, dag na dag, begon mijn lever sterker te groeien en die vreselijke gele huidskleur verdwaalde. Als diabeticus vind ik het belangrijk om aandacht te besteden aan mijn lever. Ik heb het al ongeveer 12 jaar in gebruik genomen en zou er niet mee zijn. Ik ben op een behandelingsprogramma geweest om van lymesziekte te genezen. Mijn dokter zei te allen tijde melkhistel te nemen. Ik kocht een fles, gebruikte het en rende toen uit. Na ongeveer een half week van het niet nemen van de melktistel, leverde mijn lever eigenlijk pijn en was ik in de nacht wakker met de pijn. Ik heb wat meer, ik heb het genomen en de pijn is weg gegaan. Dit spul is goed voor de lever!

Dit is ook een goede prijs voor het product.