herbadieet-enschede.nl

Kinky-Curly, Knot Today, Natural Leave In / Detangler, 8 oz (236 ml), Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner, Conditioners

Knot Today, Natural Leave In / Detangler, 8 oz (236 ml) by Kinky-Curly Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner, Conditioners

€ 10,00

Kopen >>

Productnaam: Kinky-Curly, Knot Today, Natural Leave In / Detangler, 8 oz (236 ml)
Prijs: € 10,00
Inhoud: 0.27 kg, 18.8 x 4.6 x 4.6 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner, Conditioners, Bath, Beauty, Hair, Scalp, Shampoo, Conditioner, Conditioners

Kinky-curly, knoop vandaag, natuurlijk verlof in / detangler, 8 oz (236 ml) – wreedheid vrij. Kunt u die kam niet door uw haar glijden? Nou knoop vandaag! Deze romige kruidenconditioner is verrijkt met botanische uittreksels en is ontworpen om de kutikula te gladden en knopen, snarls en tangles van dik, krullend haar te verwijderen. herbadieet-enschede.nl Ik heb dit product vandaag en heeft het meteen gedaan. Ik ben super onder de indruk van dit product omdat ik eens een product heb gevonden dat doet wat het zegt en het werkte meteen! Ik hoefde niet te veel werk in mijn haar te zetten om het te kunnen werken (twee kwartierbolken). Mijn haar is coily 4b haar type en ik overstappen van ontspannen haar naar natuurlijk. Omdat ik het grootste deel van mijn leven ontspannen heb, was ik vergeten hoe ik om mijn haar moet zorgen, omdat het natuurlijk is.

Nou, dit product is de sleutel tot mijn onderhoud, omdat het de spoelen verlengt, zodat het makkelijk is om te kammen en niet pijn doet of snap wanneer het kammen. Ga door en probeer het, wellness heeft de beste prijs. Ik heb er nooit zo veel van gehaald. dat is de reden dat ik mijn hele leven met normale borstels heb geborsteld, gewoon mijn natuurlijke krulpatroon vernietigt. Maar toen ik ouder raakte, heb ik besloten om mijn haar beter te verzorgen en heb ik tenminste geprobeerd mijn haar te gebruiken met mijn vingers, zoals ik me vertelde te doen om mijn krulpatroon te beschermen. Ik zou moeten zeggen dat mijn krulpatroon misschien type 3b / c is, gewoon een schot in het donker nemen. Ik zou nooit in een miljoen jaar met mijn vingers door mijn haar kunnen gaan. het is onmogelijk. Zeker na het slapen op de hele nacht. Ik zette deze dingen in zodra ik het kreeg vanmorgen na het douchen. Binnen 15 seconden glijden mijn vingers door mijn knoopvrij haar. Het is absoluut krankzinnig. Terwijl ik nu in Japan woont, helpt het dat de verzending goedkoop is. Eerst als ik het heb gebruikt heb ik niet gezien wie het helpt om te ontwijken. Maar na het proberen anders is het werk. U moet het gebruiken op nat nat haar, zodra u uit de douche komt, zodat u minder product kunt gebruiken.

Kinky-Curly, Knot Today, Natural Leave In / Detangler, 8 oz (236 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner, Conditioners

Het maakt niet zo veel verschil. Ik bedoel, je kan een conditioner gebruiken om je haar te hakken, ik zie het nut van dit product niet persoonlijk en ik heb 4b / c kinky / krullend zwart afro haar. De enige goede dingen daarover zijn dat het natuurlijk is, maar het maakt mijn haar niet vochtig, ik kan het gewoon niet gebruiken, maak het niet zacht of iets en het is zo prijzig voor wat het is! Dus ik raad het niet aan. Hou ervan, hou van de geur. Het doet me denken aan pina coladas. Het werkt voor mij als mijn haar vochtig is (ik denk dat dat deel uitmaakt van de richtingen, maar ik weet het niet meer). Het krult het haar, maar droog het ook uit.

 Echt lekkere geur en zeer goede detangler voor mijn 34 / 3b haar. Ik zal opnieuw kopen. Geweldig voor het definiëren van mijn golvend haar, afhankelijk van wat ik gebruik, kan bijna helemaal rechtdoor gaan, dit brengt het in volle krullende grondgebied. Moisturizes ook voldoende, de prijs zeker waard. Echt de beste verlof-in conditioner voor mij! Zeer mooie geur, perfecte afschrikmiddel, niet kleverig of vet. Werkt wonderen in mijn gekrulde haar – dit zou steeds weer kopen, ik wil graag wellness bedanken. Het was het eerste product dat ik van hen bestelde. Ik zag dit product op je buis en ik wilde het proberen, maar helaas hebben we het niet In Australië heb ik online onderzoek gedaan en ik vond de website van wellness en hun verzending was zeer betaalbaar. Ik heb mijn bestelling geplaatst en ontvangen.

Kinky-Curly, Knot Today, Natural Leave In / Detangler, 8 oz (236 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner, Conditioners

Ik hou gewoon van dit product en de geur is zo leuk. Ik had hitte schade en mijn krullend haar zou niet terug krullen. Zodra ik dit product had gebruikt, was mijn haar zo krullend en helemaal geen frisse. Ik bestelde meer flessen uit wellness, 99% Hou van dit product. Voor het eerst dit product op mijn krullend haar een beetje meer dan een jaar geleden, toen het boblengte was, is het nu substantieel langer en hoeft u nooit te kammen / poetsen! Kinky-Curly, Knot Today, Natural Leave In / Detangler, 8 oz (236 ml) Ik zet het in nat haar nadat ik het was gewassen en met de vingers rennen. Werkt een traktatie, mooi en licht, geen frizz? & Grote kruldefinitie. Ik reserveer het met giovanni gel voor een beetje wacht / extra curl def voor een avondje uit. Net beginnen met mijn 3e fles. Laatste leeftijden, 1% Niet leuk is de geur op nat haar, een beetje als bubblegum. Ik kan ermee omgaan. Momenteel zit ik op mijn derde fles. Bij het eerste gebruik, omdat ik mijn haar niet begreep heb, dacht ik niet dat het goed gewerkt was, zodat ik ermee stopte. Het was pas nadat ik mijn haar voor de zoveelste keer beschadigd had, wat er erg uit droogde, dat ik besliste om er weer uit te komen van wanhopige behoefte aan vocht. Ik ben zo blij dat ik deed!

Review: Kinky-Curly, Knot Today, Natural Leave In / Detangler, 8 oz (236 ml)

Ik gebruik een mengsel van 1/3 olie, 2/3 kinky. Ik maak ook een aparte mix met aloë of water en een kleine druppel olie. Leren over wat mijn haar gezond moet zijn is een opwaartse strijd geweest. Het ontdekken van kinky heeft een groot verschil gemaakt! Terloops, ik heb zeer gevoelig afro haar en toch werkt het heel goed voor mij. Voor uw redelijke prijzen en bezorgkosten. Het is veruit beter dan elke conditioner die ik ooit heb gebruikt, in termen van detangling. Uitstekende slip, heerlijke geur. Ook heeft het mijn haar niet meer voorgeschreven en ik hoef geen palmvol te gebruiken om mijn haar te verwijderen. Bij andere conditioners bleek veel haar in de douche uit te vallen, terwijl het ontvlammen, door overvochtigheid / over conditionering, met kckt is gestopt.

Ik heb 2c-3a dik haar, en ik ben Kaukasisch. Ik gebruik dit als een verlof in, en ik heb alleen het kleinste nodig. Het is mooi en natuurlijk. Ik hou van de geur en het feit dat het niet kleverig of vettig is. Ik heb een lange 2c, mediumm textuurhaar. Ik gebruik meestal geen verlof-conditioner omdat ze mijn haar afwegen en deze is geen uitzondering, mijn krullen zien er goed uit als ze drogen, en als ik de crunch uitschroot, is mijn haar zacht en glanzend, maar krullen verdwijnen gewoon. Ik heb geprobeerd minimun te gebruiken als verlof, maar het werkte nog niet. Hoe dan ook, ik gebruik het als een uitwasmiddel omdat het wonderlijk is als een detangler en ik heb maar een klein beetje nodig om mijn haar te hakken en het maakt ook mijn krullen clomp en pop. Ik gebruik het ook voor 2e en 3e dag als een stylerhulpmiddel (op droog haar) en maak er een conditionerspray mee. De geur is mooi en licht. Waarschijnlijk zal ik terug kopen, omdat het zo veelzijdig voor mij is, hoewel het voor me niet als verlof werkt.

Als je heel krullend haar hebt, moet je dit zeker als een verlof doen, en je zal je verbaasd zijn over hoe makkelijk het ontbreken kan zijn. Het voelt een beetje als een siliconenproduct, (op een goede manier) maar gelukkig is het niet! Het ruikt geweldig, lief maar niet overdreven zoet. De geur doet me denken aan enkele van die echt goed ruikende rubbervezels! Ik zal dit meer van dit gebruiken, en dit product heeft me verleid om meer van het merk te proberen. Ik ben al vanaf het begin van het jaar aan dit product gekoppeld aan mijn 3c haar. Ik heb eindelijk gevonden en meer natuurlijk product dat eigenlijk wonderen voor mijn krullen doet.

Breng in een douche na een wasserij, wacht een paar minuten en ontsnappen is een briesje. Ik gebruik ook als verlof in voor mijn was en ga onder de krullende vla. Geen wit residu terwijl de lucht droogt. Ik hou van deze conditioner.