herbadieet-enschede.nl

Kiss My Face, Obsessively Natural Kids, Toothpaste, Flouride Free, Berry Smart, 4 oz (113 g), Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta

Obsessively Natural Kids, Toothpaste, Flouride Free, Berry Smart, 4 oz (113 g) by Kiss My Face Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta

€ 4,00

Kopen >>

Productnaam: Kiss My Face, Obsessively Natural Kids, Toothpaste, Flouride Free, Berry Smart, 4 oz (113 g)
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.14 kg, 4.1 x 17.8 x 5.1 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Toothpaste

Kus mijn gezicht, obsessieve natuurlijke kinderen, tandpasta, flouride free, bes slim, 4 oz (113 g) – fluoride vrij. 100% natuurlijk. Geen parabenen, sls, kunstmatige kleuren of smaken. geen grapje Ph gebalanceerd. 100% biologisch afbreekbaar. Slimme kinderen poetsen hun tanden veel. Na elke keer eten ze iets. Misschien hoe meer poets je de slimmer je krijgt? Laat het ons weten. Geweldige smaak die kinderen houden van. herbadieet-enschede.nl Houdt helemaal niet van dit. Ik vind het overdreven en overdreven zoet (maar niet een goede zoete), verschrikkelijke nasmaak na het poetsen. Bovendien wordt zo veel van de tandpasta verspild. Als u het deksel volledig dicht hebt, wanneer u het probeert te openen, stort er veel overal uit.

Het klopt snel om de buis. zal dit niet opnieuw kopen. Als er een manier was om een ​​foto te plaatsen, zou ik dat doen. Dit smaakt geweldig en mijn 3 jarige liefdes borstelt haar tanden ermee. Ik heb geprobeerd het te zien hoe goed het werkte, en denk dat het beter schrobvermogen heeft dan toms of maine. Smaakt ook als echte bessen en heeft eenvoudige pure ingrediënten zonder chemicaliën en floride. De meest verschrikkelijke smaak ooit! Mijn kind weigerde het te gebruiken en ik heb het zelf geprobeerd – het ging onmiddellijk naar de bak! Ik vond niet de smaak, de textuur en het heeft langdurige vreselijke nasmaak – zeer medicijn. Nadat ikzelf gefluorideerd werd, ben ik vastbesloten om dat niet te doen met mijn kleinkinderen. Ik koop dit en zij houden van de smaak. Ruikt goed genoeg om te eten! Plus zonder schadelijke ingrediënten, voel je je veilig om je kind te gebruiken! Ik vind mijn kind leuk.

Kiss My Face, Obsessively Natural Kids, Toothpaste, Flouride Free, Berry Smart, 4 oz (113 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta

Hij heeft het liever aan iemand anders. Kinderen houden gewoon van de smaak en de geur. Goede maat voor de prijs, ik vond de pet een beetje moeilijk te openen en het breekte na een tijdje. Textuur was ook runny maar anders dan dat mijn jongen er van houdt, mijn kinderen gebruiken deze tandpasta maar zijn niet te gek over de smaak (herinnert ze aan hoeststroop). En het doet schuim als zelfs toms of een traditionele tandpasta doet. Maar ik hou er zeker van dat er geen flouride is. Ik zal opnieuw kopen op basis van de ingrediënten en de kmf naam / reputatie.

Vreemde smaak en consistentie, ons kind houdt er niet van aangezien het zeer weinig schuim genereert. De smaak is zo zo. We zijn er niet zeker van dat het ook daadwerkelijk reinigingsvermogen is. Beide mijn kinderen (7 en 5) vonden niet de smaak. Ik heb het zelf geprobeerd en de smaak is echt slecht. Het blijft een tijdje, zelfs na het spoelen van de mond. De kinderen houden van de smaak van de bessen, in feite heb ik 1 dochter van de dochter op het moment dat ik op de buis zuig. Dit is mijn go-to tandpasta, dat heeft geen fluoriet en dit heeft ook niet de schroeftop, die vervelend raakt als je snel met kinderen moet zijn. Goed product, miste het gewoon zonder bloem.

Kiss My Face, Obsessively Natural Kids, Toothpaste, Flouride Free, Berry Smart, 4 oz (113 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta

Volgende keer proberen vergelijkbaar met floride. Het kind's favoriete tandpasta! Ik begon dit te gebruiken toen mijn zoon net 1 was geworden en hij houdt er nog steeds van! Zijn borstels zijn gebroken, maar als we dit eerst begonnen hebben, begon hij zijn tanden te poetsen (en nog steeds). Kan niet veel beter dan dat. Hoewel er al fluoridetandpasta's waren geïntroduceerd, duurde het tot de merkkam in 1955 werd gelanceerd dat fluoride de standaard en een geaccepteerd additief voor tandpasta werd voor de preventie van tandbederf. Stop de schade vandaag door de oorzaak van tandbederf aan te pakken. Zorg er ook voor dat je elke dag voldoende slaapt en traint. Ik ga het boek kopen dat je hebt genoemd en ben van plan mijn dieet te veranderen en mijn oefening te hervatten. Individuen maakten vaak hun eigen tandpoeders thuis, met behulp van een recept van calciumcarbonaat (Neergeslagen krijt) en castilla zeep, met kruidenoliën toegevoegd voor smaak. De nylon borstelharen werden beschouwd als een sanitaire verbetering ten opzichte van natuurlijke borstelharen, omdat ze minder snel een broedplaats voor bacteriën en schimmels zouden vormen. Kiss My Face, Obsessively Natural Kids, Toothpaste, Flouride Free, Berry Smart, 4 oz (113 g) Ik houd ook een aparte container met geactiveerde houtskool om mijn penseel in te dikken bij gelegenheid voor bleken. Onze mondverzorgingsgel voor gezinsgrootte is speciaal samengesteld om plaque te verwijderen, tandsteen te verwijderen, tandvleesaandoeningen te herstellen en de adem direct op te frissen.

Review: Kiss My Face, Obsessively Natural Kids, Toothpaste, Flouride Free, Berry Smart, 4 oz (113 g)

 Er is een derde stap in de tandheelkundige zorg voor iedereen die worstelt met gingivitis of een preventieve behandeling wil gebruiken. Sls en fluoride-vrij, het komt in een verscheidenheid van smaken die zijn gemaakt met natuurlijke etherische oliën. Deelname aan het programma is echter strikt vrijwillig en veel goede tandpastamerken dragen het zegel niet. Onthoud dat hoe meer ingrediënten de tandpasta bevat, hoe groter de kans is dat u gevoelig bent voor een bepaald ingrediënt. Sommige tandenborstels hebben een kriskras patroon, dat tandplak beter uit tanden kan verwijderen, en sommige hebben polijstkopborstels, die naar verluidt helpen oppervlaktevlekken beter te verwijderen. De twee belangrijkste gereedschappen die u tot uw beschikking hebt, zijn zelfklevende crèmes en kunstgebitreinigers. Oliën van kaneel, kruidnagel, roos of pepermunt werden gebruikt als smaakstoffen. De nieuwste toevoeging van Auromere aan de tandheelkundige zorgfamilie is een krachtig en verfrissend ayurvedisch mondwater dat alcohol- en sulfaatvrij is zonder kunstmatige zoetstoffen of additieven. Voeg gewoon een druppel of twee toe aan je kokosolie of een andere olie naar keuze. Hoewel giftig bij hoge doses, wordt de hoeveelheid die in de meeste tandpastamerken wordt gebruikt, als veilig beschouwd voor volwassenen. Veel soorten tandpasta bevatten giftige ingrediënten die het vermogen van het lichaam om een ​​gezond oraal microbioom te hebben, schaden. Het poeder mengt zich het beste als je het in een potje schudt. Misschien gebruik je nog steeds dezelfde tandpasta die je in je jeugd hebt gebruikt.

Een simpele zwaai en krul van je favoriete olie is het antwoord op een frisse ademhaling, wittere tanden en een gifvrij lichaam. Deze tandpasta zorgt ervoor dat tanden er meteen helderder uitzien. Vroeger gebruikte ik de standaard grote merken tandpasta (Colgate, crest, enz.). Rejuvenate is opgericht door twee artsen: borstkankerchirurg dr. Hallo, ik ben een mondhygiëniste met een hoop ervaring en geniet van al deze opwindende mondzorgdiscussie! Ik vermijd suiker, plantaardige oliën en granen die niet zijn doorweekt en gekiemd. Als je ooit verdwaasd in het gangpad van de tandpasta bent geweest, weet je dat er honderden tandpasta's op de markt zijn. Commerciële tandverzorgingsproducten bevatten een hele reeks chemicaliën die vervelende bijwerkingen kunnen hebben, variërend van huidirritatie tot kanker. Drogisterijschappen zijn tegenwoordig echter vol met verschillende merken en productlijnen die extra controle over de tandsteen beloven, een extra mint gevoel, of het bleken van tanden. Op de markten voor zelfzorg en schoonheid is de vraag naar natuurlijke en biologische producten enorm toegenomen, en tandpasta is daarop geen uitzondering.

De ingrediënten in natuurlijke tandpasta zijn ongetwijfeld zachter, dus velen zijn bang dat het niet sterk genoeg is om alle bacteriën rond de mond te doden. Kies een tijdstip waarop u niet gehaast bent, zodat u uw tijd kunt nemen en elke tand zorgvuldig kunt reinigen. Onze door de tandarts geformuleerde professionele lijn van volledig natuurlijke, toxinevrije tandverzorgingsproducten is ontworpen om uw glimlach te verbeteren zoals nooit tevoren, door tanden wit te maken, een droge mond te bestrijden en tandvlees te verzorgen voor een gezondere, holistische glimlach.