herbadieet-enschede.nl

Life Extension, Brite Eyes III, 2 Vials (5 ml each), Gezondheid, Oogzorg, Gezichtsverzorging, Oogproducten Met L Carnosine

Brite Eyes III, 2 Vials (5 ml each) by Life Extension Gezondheid, Oogzorg, Gezichtsverzorging, Oogproducten Met L Carnosine

€ 21,90

Kopen >>

Productnaam: Life Extension, Brite Eyes III, 2 Vials (5 ml each)
Prijs: € 21,90
Inhoud: 0.02 kg, 2 x 4.1 x 8.1 cm
Productcategorie: Gezondheid, Oogzorg, Gezichtsverzorging, Oogproducten Met L Carnosine, Health, Eye Care, Vision Care, Eye Products With L Carnosine

Levensverlenging, brite eyes iii, 2 injectieflacons (5 ml elk) – voor langere levensduur. Steriel. Smeermiddel. Oogdruppels. Voor gebruik als smeermiddel om verdere irritatie te voorkomen of om de droogheid van het oog te verlichten. herbadieet-enschede.nl Brite eyes iii is een zeer uitstekend product voor droge ogen en voor het helpt om cataracten te verwijderen. Echter, het zal niet helpen hyper-volwassen cataracten, ik. E. Katarakken die heel lang rijp zijn (dicht en ondoorzichtig). Ook, ze kunnen of niet werken in honden, afhankelijk van het type van cataract. Gewone, ouderdom gerelateerde cataracten zijn veel makkelijker te elimineren dan genetische juveniele cataracten, hoewel de druppels lijken te helpen de lijn te houden in de meeste van deze gevallen, met zorg van de kant van de eigenaar.

Een dieet rijk aan verse, felgekleurde groenten en fruit en donkere, groene groenten helpt ook (voor mensen en honden). Voor de persoon die over de fles klaagt: deze flessen zijn niet bedoeld om de tips af te snijden. Er is een plastic mouw rond de nek van de fles onder de pet. Verwijder de dop, haal de mouw los en gooi de dop veilig vast en schroef hem vast. Een scherp punt in de punt van de dop maakt de uiteinde van de fles puntig, waardoor een gat de juiste afmeting is. Art Spencer, dvm. Verwacht dus niet dat ze 's nachts verdwijnen. Mensen met meer geavanceerde cataracten die soortgelijke producten gebruiken met 1% n-acetyl carnosine-rapport, nemen zo lang als 6-8 maanden gebruik bij 2 druppels, 3-4 x / dag. Dit is in overeenstemming met onderzoeksstudies die werden uitgevoerd over een periode van 6-24 maanden. Gelieve ook uw voedings- en orale supplementregimes te overwegen, mogelijke voedselallergieën, glutenintolerantie, pro-inflammatoire voedingsmiddelen te elimineren, uw coq-10, chroom, antioxidanten, enz. Te verhogen.

Life Extension, Brite Eyes III, 2 Vials (5 ml each): Gezondheid, Oogzorg, Gezichtsverzorging, Oogproducten Met L Carnosine

Katarakken zijn niet een gevolg van veroudering en laten niemand proberen om u anders te overtuigen. Jonge cataracten die nog zeldzaam zijn, zijn in de opkomst. Het eerste geval waar ik van hoorde was, was bijna 20 jaar geleden, de 5 jarige dochter van een klasgenoot. De oogarts zei dat het niet ongewoon is om mensen in hun 40's met cataracten te zien. Ik heb graad 1 katarakken. Ik ben in mijn 40s. Ik wil geen vooruitgang van deze ziekte of risico chirurgische complicaties. Ook wil ik nooit de mogelijke (her) groei van cataracten in de posterior lenscapsule zien, die bij bijna 50% van de laserpatiënten voorkomt. Ik heb ongeveer 40 dagen met brite eyes ii gebruikt. Dit is wat ik tot nu toe heb gemerkt: binnen enkele toepassingen werd de kleuren intensiger en de subtiliteiten van het schaduwen duidelijker. Ik kan zeggen dat ik HD heb! Ik merkte vlekken op de spiegel van de badkamer en raam die ik niet eerder had gezien, dus ik moest alles wassen! Terwijl ik nog nooit correctieve lenzen nodig heb, was ik ooit zo dichtbijzichtig.

Life Extension, Brite Eyes III, 2 Vials (5 ml each): Gezondheid, Oogzorg, Gezichtsverzorging, Oogproducten Met L Carnosine

Mijn afstandsvisie is beter en het is geweldig bij het rijden of om de wandklokken bij het zwembad te zien. Mijn chronische droge oog die niet op recept of otc-druppels repsond heeft, is gelukkig opgelucht. Ik heb elke eye creme op de markt geprobeerd en deetzievertreders geëlimineerd om mezelf te ontdoen van donkere, puffy undereye cirkels. Ze zijn veel lichter en minder puffy sinds deze druppels begonnen zijn. Dit product is een geweldig product. Ik geloof echt dat het mijn ogen heeft geholpen om weer gezond te zijn. Ik had heel droge ogen en dokter Whittiker heeft dit product aanbevolen.

Ik zet twee keer per dag 1 druppel in elk oog en mijn droge ogen zijn de afgelopen 3 jaar veel beter. Ik ben 68 jaar oud. Gelieve dit product te blijven aanbieden. De prijs is ook beter in wellness. We hebben allebei cataracten en beide hebben verbetering gevonden. Mijn man is onlangs dat zijn kataren praktisch weg zijn. Mijn dokter vertelt me ​​dat ik nog steeds de een heb, maar ik zie er beter uit, dus ik ben er zeker van dat het verdunner is. We hebben beide n-acetyl carnosine al twee jaar gebruikt, maar gebruik maar een druppel in elk oog in plaats van twee die we een jaar deden. Life Extension, Brite Eyes III, 2 Vials (5 ml each) We gebruiken nu als onderhoud en hopelijk blijven macular degeneratie. Ik gebruik dit product voor de behandeling van cataract. Terwijl ik nog wat bewolkte visie heb, heb ik na ongeveer 9 maanden gebruik gemaakt van ongeveer 30% van de verloren visie. Het is verondersteld om wonderen te doen om cataracten te voorkomen. Ik gebruik het voor mijn droge ogen probleem en tot nu toe is het helptend. Ik begon met behulp van brite eyes iii op 1 november 2008 elke ochtend en avond. Na 3 maanden heb ik een verschil opgemerkt.

Review: Life Extension, Brite Eyes III, 2 Vials (5 ml each)

Het is nu 4 1/2 maanden en ik kan zien dat de cataracten verdwijnen. Ik beveel dit product sterk aan. Ik ben 68 en ik geloof dat het werkt. Neem 6 maanden plus. Mijn oudere pughond heeft geen katarakken. Ze heeft een bewolkte lens die blauwachtig lijkt. Ik heb de druppels ongeveer 4 keer per dag gebruikt en ik zie een lens in haar lens. Het is weggooien van de binnen- en buitenhoeken en de onder- en bovenklep. Het dichtste deel in het midden van het oog lijkt te vervagen. Niet zeker hoe dit werkt als de oogarts zei dat er geen manier was om dit om te zetten. Alles wat ik weet is dat het voor haar werkt. Ik vind ze heel verfrissend voor mijn ogen. Ik lijk ook minder problemen met de glans van straatlampen en koplampen. Beveel dit product sterk aan.

Het geheim hier is n-acetyl-carnosine, waarvan ze beweren dat de formule wordt behouden, maar is in feite opgenomen om de maculaire degeneratie te voorkomen. Ik probeer deze elke dag zo te gebruiken, dat mijn visie ouder blijft dan 20/20. Ik draag religieuze zonnebril en neem orale supplementen zoals luetin en bosbes, maar ik gebruik dit als een extra maatregel. Een caveat is dat de instructies zeggen om dit in de koelkast te houden voor een maximale houdbaarheid (buiten 30 dagen), wat een beetje vervelend is. Plus de koude druppels kunnen een beetje schokkend zijn. Bovendien kan er een sting zijn als de druppel uw oog raakt vanwege onbalans. Maar voor iedereen die om hun visie omgeeft, is dit een waardige investering. Ik heb ook gehoord van mensen die dit in hun honden gebruiken om met cataracten te helpen. Uw kilometers kunnen variëren. Mijn opthamoloog vertelde me dat het veilig was en het beste was – het is de beste! Ik werd vorig jaar met een katar in mijn linkeroog gediagnosticeerd. Omdat ik alleen in mijn jaren veertig was, was het nogal verschrikkelijk om te vertellen dat alleen de optie een operatie is. Ik heb dit product voor het afgelopen jaar gebruikt en mijn cataract is bijna weg (2 druppels per dag in het bewerkte oog). Ik ben bijna door de tweede kleine fles brite eyes iii en ben van plan om niet door te gaan, het is gebruik omdat ik denk dat het tegenproductief kan zijn.

 Ik vind het steken dat de druppels veroorzaken, mijn ogen laten water zo veel mogelijk dat eventuele winst die uitgewassen kan worden, uitmondt. Ik begrijp niet waarom het boorzuur en citroenzuur in oogdruppels zouden worden gebracht om zo'n resultaat te veroorzaken. Ik heb gelezen ocluvet voor honden heeft deze zuren niet. Ik waardeer eventuele opmerkingen. Ik ben net zo begonnen met het gebruik van dit een dag geleden, dus ik weet niet hoe het op lange termijn zal zijn, maar de druppels voelden zich zacht en geen probleem achteraf. Als u een fles in de koelkast houdt, stel ik voor dat u de fles in uw handen een beetje voor gebruik verwarmt. Dit zijn de enige druppels die mij echt helpen met droge ogen, computer ogen en spooklichten, 5 Sterren! Ik heb dit gebruikt voor mijn cataracten, en ik zie het duidelijker wanneer ik ze gebruik, ik weet niet dat ze hebben geholpen, maar voor mij werken ze goed, hebben ze de cataractoperatie voor 3 jaar uitgeschakeld en blijven de druppels gebruiken , lijkt te helpen met de mistige look.

Ik kan na 3 jaar nog een naald doordraaien. Ik gebruik dit product nu al meer dan een maand in de hoop dat het een cateract zal opruimen die ik in één oog heb en de groei van een in het andere oog verhinderen. Ik zie al verbetering in het ene slechte oog. Deze behandeling wordt tenminste 6 maanden aanbevolen, dus ik hoop verdere vooruitgang te boeken. Ik heb dit product op mijn boston terrier gebruikt. Ze is maar 3,5 jaar oud. Tot nu toe zijn de cataracten niet slechter geworden, sommige familieleden vertellen me dat de bewolking er minder uitziet. Ik kan het nog niet echt vertellen, maar we hebben slechts twee flesjes doorgegaan. Ik vond dit product door n-acetylcarnosine te onderzoeken, en vond dat de populaire prijs dikker is, terwijl dit product de exacte ingrediënten heeft. Stuur je hoop en wensen naar mijn kleine mille. Miljoenen papa, ik heb nu al meer dan 6 jaar de brite ogen lll gebruikt: een druppel in één oog voor een minuut en nog een druppel voor een minuut, dan hetzelfde voor het andere oog, en ik droog de nabijgelegen huid met een kleenex daarna. Een keer per dag elke dag. Ik begon toen ik 62 was na een routine fysiek van mijn dokter. Hij vertelde me dat ik had staarten, maar ik denk niet dat ze heel ver langs waren.

Een jaar geleden keerde ik terug en de andere dokter zag me en zei dat er geen katar in één oog was en in de andere misschien een beetje, misschien niet. hij zou nooit van n-acetyl-carnosine druppels gehoord hebben. Ik neem inhalatie steroïde medicijnen voor astma, werk vijf dagen per week buiten in de zon, is bijziend en heeft blauwgroene ogen en een lichte huid. Ik denk echt dat brite eyes lll werkt, hoewel sommige mensen het misschien twee keer per dag moeten gebruiken. Ik hoop dat het mij ook veilig tegen glaucoom zal houden.