Ekodrogist.nl: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huidtype Normale Tot Droge Huid, Vitamine C

Mad Hippie Skin Care Products, Cream Cleanser, 6 Actives, 4.0 fl oz (118 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huidtype Normale Tot Droge Huid, Vitamine C

Cream Cleanser, 6 Actives, 4.0 fl oz (118 ml) by Mad Hippie Skin Care Products-Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huidtype Normale Tot Droge Huid, Vitamine C

€ 11,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Mad Hippie Skin Care Products, Cream Cleanser, 6 Actives, 4.0 fl oz (118 ml). Inhoud: 0.25 kg, 5.1 x 5.1 x 13.7 cm
Categorieën: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huidtype Normale Tot Droge Huid, Vitamine C, Beauty, Facial Care, Skin Type Normal To Dry Skin, Vitamin C

Gekke hippie huidverzorgingsproducten, crème reiniger, 6 actives, 4. 0 fl oz (118 ml) – geavanceerde huidverzorging. Normale tot droge huid. Met jojoba, groene thee, macadamia olie & orchidextract. Meer actives. Meer resultaten. Geen dierproeven. Wat zijn actives. Actieve ingrediënten zijn die met bekende antioxidant- en huidverjongende eigenschappen. Waarom orchideextract. Orchidextract is rijk aan minerale en hydraterende verbindingen die langzame cellulaire degeneratie helpen. Deze verbindingen laten ook de orchidee dramatisch langer dan andere bloemen bloeien. Een zachte, balancerende crèmesreiniger die vrije radicalen en onzuiverheden elimineert, terwijl hydraterende en genezing. Echte bloemkrag, natuurlijke antioxidanten en actieve essentiële werken hand in hand om uw lichaam te verbeteren om te genezen en te beschermen. Door het weglaten van schadelijke chemicaliën, parabenen, synthetische kleur en geur, maakt de gekke hippie uw huid een goede harmonie. mironon Ik heb de volledige lijn van gekke hippieproducten al ongeveer een jaar en een half gebruikt en heb mijn huid aanzienlijk verbeterd.

De crème reiniger is uitstekend. Eerst was ik niet te onder de indruk, maar na een paar toepassingen kon ik zien dat het diep in mijn poriën komt en mijn huid helemaal schoon maakt, maar niet uitdroogt of vochtig voelt. Ik gebruik het nu 's morgens en' s nachts voordat u de serums en moisturizer toepast. Ik heb meerdere vrienden gehad dat ik er goed uitzien en mijn geheim wil weten. Over mij ben ik een 59 jarige man. Ik beveel deze lijn aan aan iedereen die hun huid wil redden en een gezonde, jeugdige uitstraling wil hebben. Ik heb de afgelopen 10 jaar veel huidverzorgingsproducten gebruikt en dit is veruit de beste. En een pluspunt voor mij is geen dierproeven.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Make-Up, Nagelverzorging: Honeybee Gardens, 4 Sided Nail File/Buffer

Mad Hippie Skin Care Products, Cream Cleanser, 6 Actives, 4.0 fl oz (118 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huidtype Normale Tot Droge Huid, Vitamine C

 Goed voor die tijden wanneer je geen make-up hebt om te verwijderen en wil je gewoon een zachte reiniger die je niet uitdroogt, zoals bijvoorbeeld in de ochtend. Ideaal voor mijn droge huid. Hou van de ingrediënten. Verwijdert alle gezicht make-up en kan ook worden gebruikt als eye makeup remover, laat geen residu en de huid voelt zich niet droog of strak voelen. Ik hou van alle actives in deze reiniger. Het heeft een mooi gevoel en spoelt goed af. De enige reden dat ik het niet gaf 5 sterren is omdat het soms niet helemaal van mijn make-up komt. Het is een erg delicate crème reiniger. De geur is echt leuk, kruidachtig, je herkent het van andere gekke hippieproducten. Ik hou echt van de kristalfles en het pompsysteem, maar misschien is het niet het beste bij het reizen. Geweldig product!

Smelt leuk en ik heb al complimenten op mijn huid gehad. Ik had geen slechte huid om mee te beginnen, maar dit product heeft mijn huid soepeler en zacht gemaakt. Hou ervan! Ik denk dat dit mijn favoriet is van alle gekke hippieproducten. Het heeft een goede ingredient lijst en krijgt al mijn make-up off. Dit is zo fantastisch voelen nog duur, dus ik vervang het met mijn goedkoper gezichtsreiniger om mijn gezicht een keer te vergeten. Ik heb een zeer gevoelige huid, maar toch niet uitgebroken, dus dat is een goed teken.

Mad Hippie Skin Care Products, Cream Cleanser, 6 Actives, 4.0 fl oz (118 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huidtype Normale Tot Droge Huid, Vitamine C

Gelukkig te melden dat deze reiniger goed ruikt en een beetje een klein beetje verloopt. Ik ben er erg blij mee en zal het waarschijnlijk opnieuw bestellen. Het is zo kostbaar voor mij! Zo veilige ingrediënten. Verwijdert ook de meeste make-up. Zeer zwakke geur. Zal opnieuw kopen.

 Ik heb deze reiniger oorspronkelijk gekocht, omdat ik iets nodig had die eenvoudig was om mijn huid schoon en gehydrateerd te houden, omdat ik in een vervuilde omgeving woonde. Ik was aangenaam verrast. Ik gebruik dit door mijn gezicht te bevochtigen met warm water en dan een dunne laag van de crème over mijn gezicht aan te brengen. Dan pak ik een washanddoek en maak het heel warm met water en leg het over mijn gezicht en gebruik de warme handdoek om de reiniger af te veegen. Mad Hippie Skin Care Products, Cream Cleanser, 6 Actives, 4.0 fl oz (118 ml) Deze methode werkt echt goed en het betekent dat het me en mijn man minstens 3+ maanden nodig heeft om één van deze flessen te gebruiken. Mijn man heeft gevoelige huid en zal gewoonlijk geen vorm van gezichtsreiniger gebruiken, maar ik heb hem ervan overtuigd om deze te proberen en voor de eerste keer in zijn leven gebruikt hij regelmatig een gezichtsreiniger. Goede baan, gekke hippie! Het is inderdaad romig en lijkt te hydrateren zoals het reinigt. Ik waardeer het gebrek aan zware geur en vind het erg prettig om te gebruiken.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Lippenstift, Glans, Liner, Lip Care: Pixi Beauty, MatteLast Liquid Lip, Really Rose, 0.24 oz (6.9 g)

Review: Mad Hippie Skin Care Products, Cream Cleanser, 6 Actives, 4.0 fl oz (118 ml)

Heel erg blij met deze reiniger. Lijkt te kloppen diep, maar vocht niet uit mijn huid. Net als de pomp! Verwijderd één ster omdat de fles klein is, maar ook niet veel nodig heeft. Kan alle kosmatische schoonmaken en verwijderen, ik vind het leuk. Mijn vd is een gevoelige droge huid, ze zei dat deze reiniger zeer goed is en hun huid niet zal drogen. Heel goed, het is een fatsoenlijk product. Aanbevolen, vooral omdat ik de rest van de producten van dit bedrijf (gezichtcrème en serum) leuk vindt. Ik zal zeggen dat het gemiddeld is. Doe het schoonmaken en het irriteert mijn huid niet. Maar ik zie geen significante verbetering in mijn huid. Misschien moet ik vaker gebruiken. Goed, dit was niets buitengewoon de paar keer dat ik mezelf had gekregen om het te gebruiken. Wat me ertoe houdt om het vaker te gebruiken, is het stekende gevoel van eventueel het zuur in de formule. Raak in deze periode uw gezicht niet aan (weerstand bieden tegen verleiding!) Naast het verbeteren van de algehele huidskleur van uw huid, kan vitamine C ook een saaie huid verlichten, waardoor het er gezonder en levendiger uitziet.

Onderzoek naar skinceuticals toont aan dat specifieke combinaties van antioxidanten, wanneer effectief geformuleerd, bieden superieure resultaten voor elke afzonderlijke antioxidantformulering. Voor wie: alle huidtypes, inclusief de gevoelige huidtypes. Het is een geweldige manier om me gefocust te houden op het krijgen van mijn schoonheidrust. Het onderzoek werd in 2002 gepubliceerd en het betrof het gebruik van een 24% -oplossing van vitamine C (L-ascorbinezuur) om de effecten van huidbehandeling te tonen. Oogcrème: op zoek naar een oogserum met peptiden omdat ze goed zijn voor het stimuleren van collageenactiviteit, zegt rouleau. Zelfs bekroonde actrice emma stone beweert dat haar huidverzorgingsgeheim zuiveringszout is. De innovatiefactor: veel producten die hyperpigmentatie bestrijden, kunnen zeer droog zijn en schilfering van de huid veroorzaken. Volgens mijn onderzoek komt wateroplosbaar vit c-serum niet in de op lipiden gebaseerde barrières van de huid. Het zal geen vettig gevoel op je gezicht achterlaten dankzij de mooie consistentie. Het is belangrijk om te weten dat allergieën worden veroorzaakt wanneer uw lichaam histamine, een biochemische stof, afgeeft. Het wordt erkend voor het hebben van een reeks voordelen, waaronder 's avonds de toon van je huid, het beschermen van de huid tegen de schade veroorzaakt door vervuiling, hydraterende huid, en het er langer jong en gezond uit laten zien. Laat het gezicht drogen en schud voorzichtig de serumfles vlak voor gebruik en breng een kleine hoeveelheid van mijn vitamine C-serum aan. U kunt ook voordelen ondervinden van het gedurende één minuut masseren van uw gezicht met minerale olie of ricinusolie.

Hoewel hyperpigmentatie relatief onschuldig is, kan het die onooglijke donkere vlekken op de huid veroorzaken, vooral het gezicht en de handen. De beste huidverzorgingsroutine voor een droge huid bevat meestal producten die de huid gehydrateerd houden. Vaak zie je echter dat aanbevelingen voor een effectieve therapie het gebruik van het serum tweemaal daags benadrukken. Laten we deze essentiële verzorgingsproducten één voor één nemen.