Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Vitamine C

Mad Hippie Skin Care Products, Facial SPF, 30+ UVA/UVB Broad-Spectrum, 2.1 oz (60 g): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Vitamine C

Facial SPF, 30+ UVA/UVB Broad-Spectrum, 2.1 oz (60 g) by Mad Hippie Skin Care Products-Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Vitamine C

€ 17,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Mad Hippie Skin Care Products, Facial SPF, 30+ UVA/UVB Broad-Spectrum, 2.1 oz (60 g). Inhoud: 0.09 kg, 3.3 x 3.3 x 14 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Vitamine C, Bath, Beauty, Sunscreen, Spf 30-45, Vitamin C

Gekke hippie huidverzorgingsproducten, gezichtsspf, 30+ uva / uvb breed spectrum, 2. 1 oz (60 g) – geavanceerde huidverzorging. Zinkoxide Met Wortelzaadolie, Avocadoolie & Rode Frambozenzaadolie. Waarom zinkoxide. Zinkoxide zorgt voor natuurlijke en veilige UV bescherming zonder chemicaliën te gebruiken. Waarom rode frambozenzaadolie. Rode frambozenzaadolie is een krachtige antioxidant die helpt om foto's te verminderen. Alle natuurlijke spf biedt volledige spectrum (uva / uvb) bescherming zonder gebruik van chemische blokkers. Toegevoegde antioxidanten helpen de veroudering van de huid te beperken, die het resultaat is van schade aan vrije radicalen door blootstelling aan zon. Echte bloemkrag, natuurlijke antioxidanten en actief essentieel werk hand in hand om de huid te verlossen tegen tekenen van veroudering. Door het weglaten van schadelijke chemicaliën, parabenen, synthetische kleur en geur, maakt de gekke hippie uw huid een goede harmonie.

Toepassingen. Helpt bij het voorkomen van zonnebrand. mironon Op mijn middelgrote olijfhuid liet het een duidelijke witte kast achterlaten, waardoor mijn zoon mij spookachtig noemde nadat ik dit had toegepast, ondanks zeer grondige vermenging. Het laat me kalkachtig zien en heeft onvoldoende glij, zodat ik mijn huid op deze manier en met zo nodig had om het te laten vermengen. Ik ben bang voor alles wat op mijn huid kan leiden, kan meer rimpels veroorzaken! Aan de positieve kant heeft het een mooie, echt schone formule, ziet er niet glanzend uit, of laat me zweet zoals de meeste zonneschermen doen en het ruikt natuurlijk en licht. Ik weet niet wat ik hiermee te maken heb, want ik wil niet een kabuki-karakter zien. Zo jammer. Het was ook heel duur, voor het bedrag. Zal zeker niet opnieuw kopen. Bedankt!

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Crèmes Voet: Neutrogena, Foot Cream, 2 oz (56 g)

Mad Hippie Skin Care Products, Facial SPF, 30+ UVA/UVB Broad-Spectrum, 2.1 oz (60 g): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Vitamine C

Ik hou van dit zinkoxide gebaseerde zonnebrandcrème. Het is belangrijk om te kijken naar de ingrediënten van een spf en gekke hippies ingrediëntenlijst is het beste dat ik heb gezien. Terwijl chemische zonnebrandmiddelen glad kunnen gaan, chemicaliën zoals oxybenzone (het belangrijkste ingrediënt in de meeste zonnebrandmiddelen) nabootsen oestrogeen in het lichaam, waardoor veel rampzalige bijwerkingen ontstaan. Ze vermoorden ook onze riffen, meren en oceanen. Dit product gebruikt anderzijds zinkoxide, het veiligste natuurlijke zonbeschermingsmiddel, samen met antioxidanten zoals avocadozaadolie en rode frambozenzaadolie om een ​​veilige, natuurlijke bescherming te bieden. Het gaat glad en laat mijn huid zacht voelen. Het is mijn go-to zonnebrandcrème. De textuur is lichtgewicht, zoals een mousse. Het heeft een sterke florale geur (geen kunstmatige geur) als gevolg van essentiële oliën. Het is een geweldige spf, het is niet olierig, het droog in feite nogal mat. Maar het verlaat echt een witte kast, ik gebruik het hoofdzakelijk op mijn nek om de kleur van mijn nek te verlichten, omdat mijn gezicht iets fairer is dan mijn nek. Ik heb de mijne in de verkoop, maar ik zou het niet opnieuw kopen omdat het te duur is voor een nekzonnebrandcrème. Ik zou de andalou naturals spf 30 ongezoomde bb (Blemish Balm) crème blijven kopen als mijn dagelijkse gezichtszonnebrandcrème, dat ook een goede zonnebrandcrème is, maar het is een beetje meer olieverf en het laat nauwelijks een witte cast.

Mad Hippie Skin Care Products, Facial SPF, 30+ UVA/UVB Broad-Spectrum, 2.1 oz (60 g): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Vitamine C

 Alle onbedoelde fysieke zonneschermen met zinkoxide zullen een witte kast laten. er is er niks aan te doen. Als dat u lastigt, vind je dit product of een product als dit niet leuk. Ik heb veel voorkeur aan een fysieke zonnebrandcrème boven een minerale, omdat ik meen dat het blokkeren van UV-straling helemaal effectiever is om hen te veranderen in iets dat onschadelijk is om door uw lichaam geabsorbeerd te worden als een minerale zonnescherm. Persoonlijke voorkeur. Fysieke zonneschermen hebben ook de neiging om minder ingrediënten te hebben die gevoelige huid irriteren. Ik heb een zeer gevoelige huid met nu milde rosaea (formeel medisch behandeld) en dit product heeft geen irritatie veroorzaakt en ik heb ook geen brandende sensaties gehad. Mad Hippie Skin Care Products, Facial SPF, 30+ UVA/UVB Broad-Spectrum, 2.1 oz (60 g) Ook geen zonnebrandwonden, wat is wat het zonnescherm de moeite waard maakt. Voor de prijs kan het niet kloppen. In Australië lopen de meeste fysieke zonneschermen tussen $ 30-80.

Vergelijkbaar product:
Beauty Without Cruelty, Vitamin C, With CoQ10, Facial Cleanser, 8.5 fl oz (250 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huid, Vitamine C

Review: Mad Hippie Skin Care Products, Facial SPF, 30+ UVA/UVB Broad-Spectrum, 2.1 oz (60 g)

Ik ga door met dit product te kopen en ik zou dit product sterk aanbevelen, uiteraard heeft het zinkoxide dat een natuurlijk mineraal is, maar het heeft geen octinoxaat die de huid kan verouderen. Helaas bevatten veel facial fysieke barrière zonnebrandmiddelen octinoxaat. De grootste terugtrekking is natuurlijk de kosten. Ik gebruik maar een klein beetje en past het allemaal toe. Gelukkig ruikt het gewoon geweldig. Ik doe eerst de gekke hippie gezichtscrème aan, die ik ook maar een druppel onder mijn ogen, mijn lip haakjes, en de hoeken van mijn ogen gebruiken, gevolgd door dit zonnebrandcrème. Met elke zonnescherm moet je zonnescherm opnieuw toepassen, dus gebruik ik een droog organisch zonnebrandmiddel, omdat het veel draagbaarder is. Maar met de start van de dag met dit regime kan ik een zonnige uitstraling hebben.

Dit heeft een lichte wortel-y geur (vanwege de wortelzaadolie daarin), maar is geweldig voor delicate gezichten! Ik heb het de hele zomer gebruikt terwijl ik in de dierentuin werkte. Zero sunburns en ik voel me goed met behulp van een natuurlijk product zoals deze. Wil gewoon dat het niet zo duur was! Ik wou echt van deze houden, zoals ik gebruik en hou van een paar van de andere gekke hippieproducten. Het is onmogelijk om in de ochtend uit te komen. Het laat een witte kast op je gezicht. Gewoon belachelijk. Terug naar de prachtige zonnebeschermende vochtinbrengende spf 30+ door devita. Ik denk dat de ingrediënten goed zijn.

Maar het maakt mijn gezicht echt wit. Btw, je kunt het als make-up basis in plaats daarvan gebruiken. Het maakt mij niet uit de witte kast, want ik ben bleek en goed, dat is hoe zinkoxide werkt. Het probleem is dat dit zonnebrandcrème niet op het gezicht vlot is aangebracht, veel wrijven en aftappen en wanneer ik het direct na de andere producten die ik ben bang ben, zal ik degenen wrijven die nog niet volledig zijn ontdaan, maar als Ik wacht dat het helemaal niet mogelijk is om het decreet toe te passen. Ik hoopte dat ik van deze zou houden zoals ik van gekke hippie gezicht creme hou, maar niet zo. Dit product is moeilijk aan te passen, zelfs na de douche. Het is vettig en dik en moeilijk om te wrijven om de witheid te ontdoen, zelfs bij het gebruik van een zeer kleine hoeveelheid. Ik vond het mij niet veel zonbescherming en heeft meerdere keren brandwonden gehad.

Ook, zodra het een beetje nat wordt nadat u uren eerder hebt aangebracht, wordt het weer wit en loopt u naar beneden. Niet een geweldig product. Probeer het gezicht creme en voeg wat wortelolie toe om het meer SPF te geven. Het is veel beter. Fuss-vrij, geen poriën verstoppen, maar geneigd om melkvlees gemakkelijk te spoelen / afrollen op contact met water, dit is een mooie spf-gezichtcrème, lichtgewicht laat geen witte kast op mijn gezicht, ook goede prijs. Goede textuur en mooie geur, ik begon deze lijn ongeveer 2 maanden geleden te gebruiken. Ik hou van het idee van dit product, maar het laat een witte kast op mijn gezicht. Aan de positieve kant. Geen nieuwe schade (opvallend) en het is een natuurlijk product. Ik ben eerlijk, dus het werkt goed op mijn nek, borst en rug van mijn handen, maar helaas laat het mijn gezichtshuid met een kalkmatige matte afwerking, dus ik kan het niet gebruiken. Ik zou het niet schelen over de finish als ik de hele dag wandelen of op het strand was, maar het is niet voor dagelijks gebruik. zal ook niet onder de make-up werken. Niet goed, niet vettig en laat een shinny gezicht achter. Wanneer ik dit product ongeveer een jaar geleden gebruik.

Ik vond het product erg leuk en raadde het aan mijn firends aan. Nu lijken ze het product te verdunnen dat het waterig en minder effectief werd. Erg teleurgesteld.