herbadieet-enschede.nl

Natures Way, Vitex Fruit, 400 mg, 100 Veggie Caps, Gezondheid, Vrouwen, Chaste Bes

Vitex Fruit, 400 mg, 100 Veggie Caps by Natures Way Gezondheid, Vrouwen, Chaste Bes

€ 4,50

Kopen >>

Productnaam: Natures Way, Vitex Fruit, 400 mg, 100 Veggie Caps
Prijs: € 4,50
Inhoud: 0.07 kg, 10.7 x 5.1 x 5.1 cm
Productcategorie: Gezondheid, Vrouwen, Chaste Bes, Health, Women, Chaste Berry

Natures manier, vitex fruit, 400 mg, 100 veggie caps – premium kruiden. Niet-GMO-project geverifieerd. Voedingssupplement. Gecertificeerd authentiek tru-id. Glutenvrij. Vegetarisch. Gezondheid door de kracht van de natuur, dat is wat het betekent om het blad te vertrouwen. Vitex (vitex agnus-castus), ook wel kuisboom genoemd, helpt de maandelijkse cyclus van vrouwen te compenseren. herbadieet-enschede.nl Als we gebruiken voor een laag progesteron-hoog oestrogeen probleem, is dit product fantastisch. Echter, er zal een tijd zijn waarop de dingen normaal worden gebaseerd op het lichaam / de stofwisseling / de gezondheid van de personen. Nu, wanneer dit gebeurt, zal het overtollige progesteronprobleem manifesteren in de vorm van diepe depressie, zeer donkere stemmingen, genormaliseerde pijn en oh ja gewichtstoename! Gain kan 3-4 pond zijn, maar het zal alsof je een waterreservoir sleept tijdens het lopen! Ik geef dit product nog steeds 5 sterren, omdat het snel progesteronproblemen snel kan herstellen. Ik denk dat dit een geweldig product is, maar ik was niet teleurgesteld toen ik aan de compagnie vroeg wat ze voor hun capsules gebruiken, ze vertelde me dat ze vlees en vlees gelatine in al hun producten gebruiken. Ik dacht dat ze visgelatine gebruiken, de volgende keer dat ik nauwkeurig moet controleren, moest ik de fles gooien.

Het merk is natuurlijk niet zo goed. Ik heb dagelijks 3 400 mg vitex gebruikt. Voor de eerste keer in mijn leven zijn mijn cycli van 90+ dagen tot 40 regelmatig gegaan. Binnenkort ben ik van plan om per dag 4 pillen per dag te verplaatsen. Ik had 3 mg per dag 100 mg per dag, twee keer per dag, en het gaf me maar een cyclus. Ik stel voor om vanaf 1 400 per dag te beginnen met het werken. Op een positieve kant heb ik 10 pond verloren sinds ik begon dit alles te veranderen. Let op: blijf niet met clomid mengen!

Natures Way, Vitex Fruit, 400 mg, 100 Veggie Caps: Gezondheid, Vrouwen, Chaste Bes

 Ik heb dit in combinatie met zink en avond primrose olie in de hoop om van mijn hormonale cystische acne te ontsnappen en mijn perioden te regelen. Na de eerste maand is er een grote verbetering geweest. Ik hoop met voortdurend gebruik dat de dingen normaal terugkomen. kon 10 maanden na de pil niet zwanger worden. Ik nam dit ongeveer een maand en werd zwanger. Ik heb pcos en ik neem elke dag religieus vitex, 2x400mg in de ochtend in lege maag. Eerst was ik teleurgesteld, omdat het mijn cyclus nog langer maakte. Maar dit is hoe vitex werkt, het kost enige tijd om je hormonale systeem te regelen. Toen ik in het midden van een cyclus vetx koude kalk stopte, viel mijn progesteron zo laag dat ik mijn periode 7 dagen na ovulatie had (niet goed). Hoewel het geen hormonen bevat, fungeert het ondersteunend.

 Ik ben 53 en begon dit te nemen omdat ik hot flashes had en fibroids in borst en baarmoeder hebben die problemen veroorzaken. Na ongeveer 6 weken heb ik een verschil opgemerkt en na 3 maanden is alles goed, maar er komt maar een paar bloeden elke 2 maanden uit de baarmoeder fibroids maar het was een keer per maand, dus ik hoop dat het in de loop van de tijd helemaal ophoudt. Niet meer pijn in mijn borst is het nemen van serrapeptase en vitex. Ik heb geen insulinebestendige pcos (vitex werkt misschien niet voor mensen met insulinebestendige pcos) en nam dit zoals op de fles aangegeven (3 capsules / dag gedurende 12 weken en dan tot 1 capsule per dag). Na drie frustrerende maanden zonder tijd, kreeg ik eindelijk een. Ik moet nog zien of dit product mijn cyclus nog zal regelen, maar tot nu toe ben ik hoopvol – mijn acne-gevoelige huid is zeker beter (maar geen magische verandering zoals sommige mensen zeggen). Sommigen van jullie kunnen zien dat het direct effect is – in een paar weken / maanden maar het duurde bijna 14 weken voor mij. Immers, ze zeggen dat de beste resultaten worden verkregen met continu, langdurig gebruik, maar het wachten kan moeilijk zijn.

Natures Way, Vitex Fruit, 400 mg, 100 Veggie Caps: Gezondheid, Vrouwen, Chaste Bes

Wees gewoon geduldig en laat je weten dat je erbij komt. Het werkt echt! Mijn perioden zijn geregeld van +90 dagen tot 31-32 dagen. Ik ben zeer dankbaar. Dit vraagt ​​zich af. Dit is een product van goede kwaliteit, maar ik heb onlangs geleerd dat vitex niet voor iedereen is. Natures Way, Vitex Fruit, 400 mg, 100 Veggie Caps Het beïnvloedt het niveau van dopamine in uw systeem, en kan bemoeien met geneesmiddelen die schizofrenie en parkinsonziekte behandelen.

Review: Natures Way, Vitex Fruit, 400 mg, 100 Veggie Caps

Het is ook een slechte keuze als u op antidepressiva bent, zoals wellbutrine, die ook dopamine beïnvloedt. Ik wou dat het niet zo was. Ik had een opmerkelijke verbetering in mijn pmdd symptomen terwijl ik het nam. Mijn periode is zo veel lichter met de vitex. Ik heb ernstige endometriose en het helpt zeker samen met dim. Ik had bijna tien maanden geen mensen gehad! Ik nam deze voor 2,5 weken en viel vervolgens af. Ik ben slecht om geen pillen te nemen zoals ik zou. Ik ben vandaag begonnen met mijn cyclus. Ik was helemaal geschokt. Dus, ik was alleen op deze voor 2,5 weken. Prostaat verlichten.

Hormoonbalans in de mens ten gunste van progesteron instud van estradiol, ik ben twee weken geleden begonnen met het nemen van vitex en tot nu toe zo goed. Ik heb al mijn volwassen leven acne problemen gehad. ik ben nu 44 en ervaren perimenopauze symptomen sinds vorig jaar batlleing borstkanker. Ik had mijn homones getest en wilde natuurlijk om mijn symptomen te behandelen. Ik had nooit gedacht dat vitex met mijn acne zou hep. Geen zits, geen rode bloches, mijn gezicht is zacht en duidelijk. De droge vlekken van de huid op mijn armen en rug zijn ook goed gewist. Plus vitex heeft mijn energie en mijn stemming verhoogd. Ik voel me gelukkiger en dingen doen me niet lastig. Dank je! Ik heb meer dan 30 jaar consistente gezichtsuitval gehad, ik wist dat het iets te maken had met mijn hormonen, maar niets dat ik ooit geholpen had. Het duurde een maand of twee, maar het maakte mijn huid helemaal leeg! Een echt wonder!

Ik heb deze vitex al ongeveer 2-3 jaar gebruikt en het hielp met pms en nu menopauze. Nadat ik mijn eerste kind kreeg, vertelde de dokter dat mijn hele baarmoeder met fibroïden was gevuld. Toen mijn menstrul cyclus terug begon was het erg zwaar. Ik bloeite zo veel dat ik zwak raakte en ik maakte elke keer een puinhoop. Na twee maanden met gebruik van vetx fruit was mijn cyclus onder controle. Het is tien maanden nu en mijn cyclus is normaal en ik heb geen operatie gedaan om de fibroids te verwijderen. Het is geweldig. Artsen kunnen het niet geloven. Na meer dan 1,5 jaar van ttc, kwam ik erachter dat mijn vrouwelijke hormonen buiten evenwicht waren voor het voorspellen dat ik (ouderdom 38) niet ovulatie had. Na 12 weken met gebruik van vitex (eenmaal per dag) werd ik zwanger.

Ik ben ervan overtuigd dat vitex mijn lichaam heeft geholpen om het hormonale evenwicht te krijgen dat ik nodig had. Wens dat iedereen met behulp van vitex een succesvol verhaal maakt en hun lichamen gezond en functioneel krijgen. Mijn slaap is aan het verbeteren, het is het helpen met de acne. Ik ben begonnen met het nemen van vitex in november 2014. Het werkte als magie in de eerste 2 maanden om mijn symptomen te verlichten. Dan in maart 2015 begon ik ernstig bloedverlies te ervaren. Mijn rbc was zo laag dat de dokter bloedtransfusie aanbevolen heeft. In mei 2015 heb ik de eerste keer in mijn leven als gevolg van ernstig bloedverlies geraakt.

Ik heb besloten om het te stoppen.