herbadieet-enschede.nl

Naturtint, Permanent Hair Color, 10N Light Dawn Blonde, 5.28 fl oz (150 ml), wellness

Permanent Hair Color, 10N Light Dawn Blonde, 5.28 fl oz (150 ml) by Naturtint wellness

€ 11,90

Kopen >>

Productnaam: Naturtint, Permanent Hair Color, 10N Light Dawn Blonde, 5.28 fl oz (150 ml)
Prijs: € 11,90
Inhoud: 0.2 kg, 8.4 x 5.6 x 17 cm
Productcategorie: wellness, Permanent Hair Color

Naturtint, permanente haarkleur, 10n licht dageraad blondje, 5. 28 fl oz (150 ml) – natuurlijk beter. Met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Geen ammoniak geen resorcinol geen parabenen. Langdurige grijze dekking. Intense en stralende kleur. Phergal laboratoria. Dermatologisch getest.

Niet getest op dieren. Deze doos bevat: beschermende handschoenen. Instructiesfolder. 2. 1 fl oz / 60 ml natuurlijk kleurstof. 2. 1 fl oz / 60 ml kleurontwikkelaar. 0. 53 fl oz / 15 ml naturtint nutrideep. 0. 53 fl oz / 15 ml naturtint shampoo. Ontdek een nieuw concept in haarkleur die je een gezond en revitaliseerd haar geeft.

 Ontdek natuurtint, de eerste natuurlijk betere permanente haarkleur geformuleerd met actieve plantaardige ingrediënten die optimale kleur en zorg voor gezond haar bieden. Maximale zorg maximale kleur ammoniak en resorcinol vrij geen ammoniak. Geen resorcinol. Geen parabenen. Geen siliconen. Geen paraffine. Geen minerale oliën. Geen zware metalen.

Geen kunstmatige geuren. Geen sls. Geen formaldehyde derivaten. Langdurige grijze dekking Naturtint's revolutionaire formule zorgt voor langdurige grijze dekking van de eerste applicatie. Revitaliseert de actieve plantaardige ingrediënten van Naturtint, verloren vitaliteit en glans, zelfs in beschadigd haar. Levendige natuurlijke kleur natuurtint's ultra-geconcentreerde micropigmenten penetreren naar de diepste lagen van je haar, waardoor het een intense en levendige kleur die niet vervalt met het wassen. Versterking van natuurtint beschermt en regenereren haarvezels. De gehydrolyseerde tarwepeptiden helpt haarbreuk te herstellen. Haarvezels lijken glad en zacht, en stralen gezonde glans uit. Het natuurlijke zonnebloem extract van de langdurige kleur natuurlijk tint is een natuurlijke bescherming tegen de elementen, zodat uw haar de intense kleur kan behouden tot de volgende wortelafdruk. De uiteindelijke resultaten zijn afhankelijk van de kleur, de dikte en de algemene conditie van je haar. Plantaardige permanente haarkleur: Natuurlijke tint's actieve plantaardige ingrediënten beschermen en regenereren haarvezels, herstellen verloren vitaliteit en glans, zelfs in haar beschadigd door agressieve kleurprocessen en behandelingen. Langdurige grijze dekking. De revolutionaire formule van Naturtint zorgt voor een gezonde en effectieve langdurige grijze dekking van de eerste applicatie. herbadieet-enschede.nl Ik vind dit product heel leuk.

Naturtint, Permanent Hair Color, 10N Light Dawn Blonde, 5.28 fl oz (150 ml): wellness

Het is beter dan de supermarkt merken – die mijn haar helemaal frituren. Mijn natuurlijke kleur is vrij donker geworden en dit maakt mijn haar niet echt licht blond, maar meer van een neutrale gouden blond en het is mooi. Ik denk dat het natuurlijk licht lichtblauw is een beetje beter dan de herbatint platina voor mij omdat de schaduw meer neutraal komt. Dit zijn beide hetzelfde niveau – 10 n, maar verschillende merken). Het platina van Herbatint kwam uit met een beetje warmer, gouden toon met mijn haar. Naturtint is het enige merk dat ik kon vinden die echt vrij is van schadelijke chemicaliën. Al de andere, zelfs zogenaamde organische merken die ik kon vinden, zullen we zeggen, onethische chemicaliën. Op mijn originele zandige donker blonde komt het bijna wit uit, wat is het na het blootstellen van de zon (30-40 minuten natuurtint vs, 3Weeks op het strand non-stop). Ik laat u één ding vertellen: het rotst. Geen geel cast, geen rood. Ik hou ervan. Op prekleurig haar (een grote winkelvariant) ziet het er gouden uit. Ik hou ook daarvan, maar verkies de meer neutrale toon die het resultaat is van mijn eerder niet gekleurde haar. Het beste: het heeft niet alleen schade veroorzaakt, het lijkt me zelfs veel schade te repareren die mijn haar eerder heeft geleden.

Naturtint, Permanent Hair Color, 10N Light Dawn Blonde, 5.28 fl oz (150 ml): wellness

Sterk aanbevolen. Dit is een vanille blonde kleur tegen Greyish platinum blonde. Ik heb de kleur al een paar jaar gebruikt. Bedankt wellness voor het kousen. Ik ben 49 en heb 5% grijs haar, een natuurlijk blondje dat natuurlijk van surfie whitish platina blonde is in tienerjaren tot motley schildpaddier medium / donker / honingblondje met lichte blonde tips met toenemende grijze sprinkle in de middelbare leeftijd (ik kleur normaal niet mijn haar) – ik weet dat er gember in mijn haar is maar ik heb floride gember gegaan na het gebruik van een achtste flesje van dit product bij het proberen van huisgemaakte strepen – het resultaat is overal in mijn hoofd aanvaardbaar behalve bij tempels en voorhoede van kroon waar de gember is zeer duidelijk – ik moet nu voor een professional vorken om het te reparerenup – het kan goed zijn als je geen ginger-ondertone hebt die wachten om losgelaten te worden. Naturtint, Permanent Hair Color, 10N Light Dawn Blonde, 5.28 fl oz (150 ml) Ik heb bruin haar, en meestal als ik blonde uit een doos probeer, gaat het oranje-y af. Dit product heeft mijn haar een mooie kleur gemaakt – niet blond genoeg, maar ook niet grof. Niet oranje-y. Dit product is zeer goed, uitstekend voor de Afrikaanse Amerikaan die blond wil gaan. En het is evry mild, ik heb dit product al jaren gebruikt en heb niets beter gevonden. Het nadeel is dat de kleur slechts ongeveer twee weken duurt en dan dramatisch begint te vervagen. Ik geef het een vier en niet een vijf omdat ik een geelachtige tint had met wat oranje, maar over het geheel genomen een mooie kleur. Maar het was erg mild en heeft geen schade opgelopen.

Review: Naturtint, Permanent Hair Color, 10N Light Dawn Blonde, 5.28 fl oz (150 ml)

Ik heb een beetje sun-in op de oranje vlekken gespoten en ze een beetje verlicht, zal opnieuw kopen. Ik heb al jarenlang wreedvrije producten gekocht, maar tot ik natuurlijk heb gewerkt, kon ik haarkleur niet vinden die eigenlijk werkte. Het biedt een uitstekende dekking, is langdurig en maakt mijn haar glanzend en gezond. Bovendien is hun klantenservice uitstekend. Ik contacteerde hen met een vraag en ze kwamen binnen 24 uur terug naar mij met het antwoord en een follow-up. Dit is de eerste haarkleurstof die ik geen allergische reactie heb gekregen en de resultaten zijn prachtig, zonder dat mijn haar moord zal zeker weer kopen. Ik ben overgeschakeld naar deze kleurstof sinds ik zwanger ben omdat mijn kapper mijn ammoniakvrije spullen sterk aanbevolen heeft. Wat kan ik zeggen – het is fantastisch! Het geeft mijn haar niet alleen een goede kleur (niet helemaal blond, natuurlijk maar heel erg mooi en natuurlijk), maar maakt het ook gezonder. Zeer blij met deze spullen, zal het zeker blijven gebruiken. Dit haarkleurige product is zo geweldig! Je haar voelt eigenlijk sterker en ziet er schijnder uit als je het hebt gebruikt!

Ik meng daadwerkelijk 9n en 10n samen. Erg blij! Geel nr. Haar zacht en gezond. Verheldert heel goed. Ik vind dit product leuk. Ik vind het leuk! Producten in zeer goede vorm! Levering niet zo snel (maar begrijpelijk gezien ik de bestelling tijdens de vakantie maakte).

 Over deze haarverf, het is leuk, ruikt niet zo slecht als anderen uit de winkel, het lijkt me niet zo erg op de huid te irriteren (hoewel ik nog steeds een brandend gevoel voelde toen ik het toepaste). Het enige schokkende ding is dat ik van nature donker haar, bijna zwart, en de wortels uit oranje is gekomen. Ik zou niet zeggen dat het helder, neon oranje is, maar toch is het oranje-y. Ik zal zien welke reactie ik van mijn vrienden zal krijgen. Anders raad ik dit product aan, omdat het zich beter voelt op huid en haar dan wat er regelmatig in supermarkten beschikbaar is. Ik heb dit product al jaren gebruikt en het is briljant. Zo blij met de kleur en ik voel me erg gelukkig dat ik het in wellness kan krijgen, omdat het niet gemakkelijk verkrijgbaar is in winkels in de buurt van mij. Ik hoop dat het altijd op de markt blijft, omdat ik het zou willen verliezen om het te vervangen. Ik denk dat het de beste plantaardige veganistische haarkleur is.

Geweldige kleur, geweldig product zonder schadelijke stoffen. Ik wou dat ik het in autralia kon kopen, ik hou van dit product, omdat het natuurlijk is. Ik vind het niet zo in winkels zo dankbaar dat je dit product precies goed voor mij hebt.