herbadieet-enschede.nl

Naturtint, Permanent Hair Color, 1N Ebony Black, 5.28 fl oz (150 ml), wellness

Permanent Hair Color, 1N Ebony Black, 5.28 fl oz (150 ml) by Naturtint wellness

€ 11,90

Kopen >>

Productnaam: Naturtint, Permanent Hair Color, 1N Ebony Black, 5.28 fl oz (150 ml)
Prijs: € 11,90
Inhoud: 0.23 kg, 5.8 x 8.4 x 17.3 cm
Productcategorie: wellness, Permanent Hair Color

Naturtint, permanente haarkleur, 1n ebbenhoutzwart, 5. 28 fl oz (150 ml) – natuurlijk beter. Met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Geen ammoniak geen resorcinol geen parabenen. Langdurige grijze dekking. Intense en stralende kleur. Phergal laboratoria. Dermatologisch getest. Niet getest op dieren. Deze doos bevat: beschermende handschoenen. Instructiesfolder. 2. 1 fl oz / 60 ml natuurlijk kleurstof. 2. 1 fl oz / 60 ml kleurontwikkelaar. 0. 53 fl oz / 15 ml naturtint nutrideep.

0. 53 fl oz / 15 ml naturtint shampoo. Ontdek een nieuw concept in haarkleur die je een gezond en revitaliseerd haar geeft. Ontdek natuurtint, de eerste natuurlijk betere permanente haarkleur geformuleerd met actieve plantaardige ingrediënten die optimale kleur en zorg voor gezond haar bieden. Maximale zorg maximale kleur ammoniak en resorcinol vrij geen ammoniak. Geen resorcinol. Geen parabenen. Geen siliconen. Geen paraffine. Geen minerale oliën. Geen zware metalen.

Geen kunstmatige geuren. Geen sls. Geen formaldehyde derivaten. Langdurige grijze dekking Naturtint's revolutionaire formule zorgt voor langdurige grijze dekking van de eerste applicatie. Revitaliseert de actieve plantaardige ingrediënten van Naturtint, verloren vitaliteit en glans, zelfs in beschadigd haar. Levendige natuurlijke kleur natuurtint's ultra-geconcentreerde micropigmenten penetreren naar de diepste lagen van je haar, waardoor het een intense en levendige kleur die niet vervalt met het wassen. Versterking van natuurtint beschermt en regenereren haarvezels. De gehydrolyseerde tarwepeptiden helpt haarbreuk te herstellen. Haarvezels lijken glad en zacht, en stralen gezonde glans uit. Het natuurlijke zonnebloem extract van de langdurige kleur natuurlijk tint is een natuurlijke bescherming tegen de elementen, zodat uw haar de intense kleur kan behouden tot de volgende wortelafdruk. De uiteindelijke resultaten zijn afhankelijk van de kleur, de dikte en de algemene conditie van je haar. Plantaardige permanente haarkleur: Natuurlijke tint's actieve plantaardige ingrediënten beschermen en regenereren haarvezels, herstellen verloren vitaliteit en glans, zelfs in haar beschadigd door agressieve kleurprocessen en behandelingen.

Naturtint, Permanent Hair Color, 1N Ebony Black, 5.28 fl oz (150 ml): wellness

Langdurige grijze dekking. De revolutionaire formule van Naturtint zorgt voor een gezonde en effectieve langdurige grijze dekking van de eerste applicatie. herbadieet-enschede.nl Als u chemische, permanente kleurstof kunt gebruiken, dan is dit product waarschijnlijk een beter alternatief. Maar als je allergisch bent tegen chemische kleurstof, zoals ik, ben je waarschijnlijk allergisch voor natuurtint, ook al gebruikt het plantaardige kleurstof en bevat geen ammoniak, enz. Er is een waarschuwing over productdetails over allergische reactie. Maar ik viel in wensdenken en kocht het product in ieder geval denken dat natuurlijk niet zo schadelijk zou kunnen zijn. Ik heb een huidtest gedaan aan de achterkant van mijn oor en mijn pols. De volgende dag waren beide getroffen gebieden rood en jeukend. Het polsgebied zwelde een beetje op.

Naturtint, Permanent Hair Color, 1N Ebony Black, 5.28 fl oz (150 ml): wellness

Als u gevoelige huid hebt, gebruik dit niet. Ik ga terug naar Surya henna. het is een zeer goede haarkleurstof. Degenen die ik heb geprobeerd, heeft altijd al een week mijn handdoeken gekleurd en daarna mijn haar gewassen. Deze ook bleek mijn handdoeken, maar alleen voor twee dagen. Ik heb twee weken mijn haar geverfd en het ziet er nog steeds goed uit! Een beetje te duur, maar dit heeft 7 jaar nu gebruikt en het heeft mijn haar niet beschadigd, maar maakt het natuurlijk gezond op zoek naar eveytime, ik gebruik het! Pls hou dit product verder. Dit is de beste haarkleur die ik ooit heb gebruikt. Het blijft weken glanzend. Mijn haar voelt erg gezond en niet alles droog. Het voegt ook dikte toe aan mijn zeer dun haar. Ik heb dit paarkleurige merk al een paar jaar gebruikt en ik vind de kleur erg levendig en het product is vrij zacht op het haar. Realy hou van deze kleur!

Hoewel het niet lang duurt, maar het is het beste van alle anderen die ik heb geprobeerd. Dit is het beste haarkleurmerk dat ik ooit heb gebruikt. Ik heb een fijne medium lengte zodat ik twee pakketten tweemaal kan gebruiken. Naturtint, Permanent Hair Color, 1N Ebony Black, 5.28 fl oz (150 ml) Het vervalt niet en komt met genoeg shampoo en conditioner. Houd er gewoon van! Ik ben zeer tevreden over dit product. Kleur mijn haarwortels aan aangezien ik veel grijs haar heb. Gebruikte sterke chemische kleurstoffen al jaren en mijn haar helemaal in slechte vorm. Voordelen: 1) rookt niet chemisch wanneer beide oplossingen samen worden gemengd 2) makkelijk aan te brengen, niet druppelen 3) zeer olieachtig, verhardt je haar tijdens het uitdoen wanneer het opdroogt 4) wordt geleverd met shampoo, conditioner, handschoenen 5) makkelijk afwassen 6) conditioner ruikt heel mooi 7) kleur blijft, alle grays zijn weg en haar is veel gezonder geworden dan voorheen kleurstof 8) redelijk geprijsd, zelfs bij verzendkosten nadelen: 1) shampoo goed, droog intro dit aan mijn moeder, dit zal wees vanaf nu onze permanente kleurstofverf. Dit is mijn tweede keer dat dit product wordt besteld. Ik heb allerlei chemische geladen producten gebruikt en mijn haar wordt dunner en dunner, maar na het gebruik van natuurtint heb ik al een duidelijke verbetering gezien. Na 4 weken is het grijs nauwelijks zichtbaar en mijn haar is nog steeds erg glanzend en beheersbaar. Ik denk dat ik levensliefhebber wordt. Ik heb dit product alleen ontdekt en het is fantastisch. Ik dacht dat het semi permanent was maar het kostte zo goed aan mijn haar en het voelt me ​​niet zo droog.

Review: Naturtint, Permanent Hair Color, 1N Ebony Black, 5.28 fl oz (150 ml)

Mijn hoofdhuid was voorzichtig na het eerste gebruik, maar nu merk ik geen reactie op en zou ik zeker aanraden om dit product te gebruiken. Ik heb jarenlang chemische kleurstoffen gebruikt en mijn zus had dit gebruikt en zei dat het geweldig was. Ik heb dermatitis op mijn hoofdhuid, dus toen ik de chemische kleurstoffen gebruikte, bleek ik erin en geïrriteerd te worden. Toen ik dit product gisteren voor het eerst gebruikte, kreeg ik geen twijfel of jeukende hoofdhuid en het voelde me fantastisch, het was bijna net als zijdezacht conditioner. Ik heb super lang dik haar en ik heb maar één nodig die al mijn bruine haar bedekte! Ik ben zo enthousiast over dit product! Zal zeker kopen voor de volgende keer! Alleen om u te informeren is het permanent, zodat het een beetje een puntje om de haarlijn zal laten, maar ik gebruikte een heksenhasel op een make-upkussen en ging om de haarlijn en binnen een paar uur begon de kleurstof op de hoofdhaarlijn te vervagen je moet uitgaan) Ik hou van dit product! Dit is de beste niet-giftige haarverf die ik heb gevonden. Ik heb herbatint gebruikt en het deed mijn grijze haar helemaal niet en was rommelig om te solliciteren. Dit product was als een normale haarverf aanbrengen, dik en makkelijk.

 Ik verliet het op slechts 20 minuten en het heeft mijn grijstjes helemaal bedekt en mijn haar ziet er echt glanzend uit en een diep gezond, mooi zwart. Ik zal meer bestellen en het altijd gebruiken. Ik hou van dat heeft minder slechte spullen dan gewone kleurstoffen. Nog steeds waterstofperoxide. In de wereld van vandaag is het bijna onmogelijk om een ​​haarkleurstof zonder chemicaliën te vinden! Dit is het enige niet-giftige merk dat ik kon vinden. Het werkt als een charme. Geweldig, -), ik hou van deze haarkleur. Hoewel het niet allemaal natuurlijk nog beter is dan andere chemische haarkleur. Dit is het enige niet-giftige merk van haarverf die ik ergens kan vinden (er zijn nogal veel merken die beweren dat ze niet giftig zijn, hoewel er veel gevaarlijke chemicaliën worden ingebracht. Natuurlijke tint is de enige die alleen afhankelijk is van gezonde ingrediënten, geen vieze trucs). Zowel mijn echtgenoot als ik gebruiken het.

De resultaten zijn fantastisch. Dit product is fantastisch. Mijn dochter die pcos heeft heeft alles geprobeerd en dit is het enige product dat geen problemen veroorzaakt en er goed uitziet. Sterk aanbevolen. Dit product behandelt mijn grijze heel goed! Beste haarverf, grote zwarte schaduw! Kleurstof dat niet zo erg is als de gewone dingen en werkt veel beter. Ik ging letterlijk 2 dagen na het gebruik van deze haircut en de kapsel kon het niet geloven.

Ze was alsof je meestal zwart kan voelen op iemand's haar, maar van jou kan ik het niet voelen en het is zacht als de hel. Plus, dit materiaal verdwijnt niet zo snel als de gewone merken a +.