herbadieet-enschede.nl

Navitas Organics, Organic Cacao Nibs, 16 oz (454 g), Voedsel, Cacao (Cacao) Chocolade

Organic Cacao Nibs, 16 oz (454 g) by Navitas Organics Voedsel, Cacao (Cacao) Chocolade

€ 13,00

Kopen >>

Productnaam: Navitas Organics, Organic Cacao Nibs, 16 oz (454 g)
Prijs: € 13,00
Inhoud: 0.48 kg, 22.6 x 15.2 x 4.8 cm
Productcategorie: Voedsel, Cacao (Cacao) Chocolade, Food, Cocoa, Cacao Chocolate

Navitas organica, organisch, cacao nibs, 16 oz (454 g) – premium. Plant-based superfood. Voedingsdicht essentieel. 190 Kalorieën / plantaardige zuren / 20% dv magnesium – per 30 g portie. De donkere chocoladechip van de natuur. Antioxidanten (flavanolen). Goede bron van magnesium. Usda organisch. Niet-GMO-project geverifieerd. Oude schat.

B corporation gecertificeerd. Kosher. Glutenvrij. Vegan. Gecertificeerd organisch door certificaat certificaten. Bpa gratis. Positieve geest – positieve vibratie – positief leven. Superfood belofte: met behulp van de meest gezondheidsversterkende planten ter wereld, beloven we dat onze superfoods organisch, voedingsdicht zijn en zorgvuldig behandeld worden in elke stap. Cacao: het Maya-voedsel van de goden. Een uitstekende bron van vezel – 1 serv. = 29% Dv. Gebroken cacaobonen = nibs.

Ga na elke dag met passie en rijden. Supervoudige, super-voedzame superfoods geven u de energie die u nodig heeft om elke dag ten volle te leven. In feite is navitas (nuh-vee-tus) latin voor 'energie'. Wij zoeken de wereld voor de hoogste kwaliteit biologische superfoods om u energie te houden. Bovendien werken we hard aan het positieve vermogen in alles wat we als bedrijf doen, gezond eten vieren en duurzame oorzaken ondersteunen. Navitas. Leef het leven positief. Bevat 23 mg flavanolen per portie. herbadieet-enschede.nl Toen ik dit product voor het eerst probeerde, was ik niet onder de indruk. De bittere smaak leek overweldigend, maar ik bleef nibbling weg omdat ik twee pond bonenfragmenten rondliep. Na drie dagen nibbling was ik hooked. Hier is wat ik van dit product houd: 1) energie: om 14 uur, ik ben klaar voor een dutje. Ik eet een halve eetlepel van deze bonen en ik ben klaar om de laatste twee uren werk te veroveren. Deze bonen bieden geweldige energie, 2) Twee ounces vervangen talrijke snoepstaven: mijn werkplek kan ook snoepschalen en casual snacking makkelijk zijn. Ik vul een kleine container met twee centen nibs en eet ze langzaam door de dag. De smaak en de aard van de nibs bevorderen het voorzichtig, langzaam eten.

Navitas Organics, Organic Cacao Nibs, 16 oz (454 g): Voedsel, Cacao (Cacao) Chocolade

 Ik voel me niet beroofd en de calorie besparingen zijn belangrijk. 4) De receptmogelijkheden zijn eindeloos: als de nib alleen je niet genoeg schoppen geeft, knip je wat nibs en meng je met je koffie voor een heerlijke chocolade koffie. Voor thee heb ik iets soortgelijk gedaan door malen nibs met losse thee te mengen en dan in water te strompelen om een ​​fenomenale rijke thee te creëren. Ik heb bulkgranola gekocht en besprenkelde nibs en amandelen in om een ​​fijne snackmix te creëren. Om smaakvolle smoothies te creëren heb ik deze ook gemengd met banaan en zo heerlijke kokosmelk of chocolademelk sojamelk. Er zijn tal van mogelijkheden met dit product, dus wees creatief! Als kanttekenaar, voor degenen die zich zorgen maken over de bitterheid van dit product, maakt het bedrijf een zoete versie die verslavend is, en toch niet zo makkelijk om te eten in moderatie. Deze ruwe cacao nibs zijn een krachtcentrale, ze zijn echt bitter en vol antioxidanten! Ik zet ze in zelfgemaakte coconutijs, in rijstpudding en in koekjes. Ik meng over een eetlepel van deze nibs met een handvol rozijnen, en ik kan niet stil zitten!

Navitas Organics, Organic Cacao Nibs, 16 oz (454 g): Voedsel, Cacao (Cacao) Chocolade

Ik ben 40 jaar oud en ik spring rond als ik 8 jaar oud ben! En natuurlijk geeft chocolade een boost aan het libido! Toen ik deze productie kreeg, schok ik me door een vreselijk ding te vinden! Deze productie bevat schadelijke zaken! Op de achterkant van deze productie was een bericht opgenomen, dit product bevat een chemische stof die bekend staat om de toestand van califoria om geboorteafwijkingen of andere voortplantingsschade te veroorzaken. Hoe is dat gebeurt? Ik was een Chinese koper, en de terugkeer was erg lastig. Dus ik dicided om dit te schrijven om anderen te vertellen. We hielden ervan, hebben zo veel gekocht, maar de laatste tijd vinden we nog steeds weinig plastic of ergens stukken die er erg smaken! We hebben nu overgegaan naar grensproducten, organische cacao nibs, die perfect lijkt. Nibbling op deze cacao nibs helpt helemaal die suiker cravings tijdens de dag of 's nachts. Navitas Organics, Organic Cacao Nibs, 16 oz (454 g) Gezien het is vol met levende enzymen, denk ik dat het de beste snacks is om rond te dragen. Dit product lijkt vrij te zijn van de chemicaliën die gebruikt worden om de daadwerkelijke caoa nibs te krijgen. Ik heb geen gitters of hartpalen. Deze zijn geladen met voedingsstoffen en voelen goed om te eten.

Review: Navitas Organics, Organic Cacao Nibs, 16 oz (454 g)

De smaak is een beetje sterk, dus een vleugje stevia helpt en mengt met sojamelk. Gemakkelijk te malen in een koffiegrinder en dan heb je heel vers cacao poeder. Vooral als u van donkere chocolade houdt, geniet u van deze nibs. Mijn man vindt ze een beetje smakeloos en niet bijzonder aangenaam, alleen gegeten, maar ik vind ze leuk. Mijn favoriete manier om ze te eten is gemengd met amandelen, walnoten, kokosnoot en goji bessen, de zoetheid is een geweldig contrast met de chocolademelk. Ik krijg een zeker energieverbetering van het eten van deze nibs die langer en zonder de crash van koffie gaan. Ik beveel ze sterk aan. Eerst was ik het niet zeker, maar ik mengde ze met geweekte data en maakte vrieskastballetjes. Wauw. Ik eet elke dag een of twee en het is een genot. Ik vind dit product leuk omdat het me een lift geeft, en ik neem het voor de gezondheidsvoordelen. Smaakt als chocolade zonder de suiker, wat betekent dat het aan de bittere kant ligt. Als u een zoete smaak verwacht, zult u teleurgesteld zijn. Ik ben altijd bewust van mijn suikerinname, en deze cacao nibs waren iets dat ik lang geleden zou moeten hebben geïnvesteerd.

 Ze maken zeker dingen zoals koekjes en koeken veel meer schuldvrij wanneer ik deze cacao-nibs gebruiken (in combinatie met stevia) in plaats van echte chocoladechips. Zet ze in een blender met gekapte data, droge geroosterde gebakken pinda's of amandelen, kokosnootvlokken. Meng het samen met amandelboter of pindakaas of een beetje honing. Maakt geweldige ballen. U kunt hier allerlei soorten toevoegen. Ik voeg zelfs Chia Zaden, Goji Bessen toe. Seasame zaden. Geweldig super eten. De meeste ingrediënten die ik uit wellness koop. Wij maken onze eigen trail mix en voeg deze altijd toe. Het lijkt een groot verschil te maken in uw energieniveaus tijdens het wandelen of doen van soortgelijke activiteiten.

Dit cacao poeder smaakt goed en mengt goed in shakes. Het mengt ook goed met gewone donkere cacaopoeder voor een andere smaak, en met dandy blendpoeder om heerlijke mokka koffiedrankjes te maken. Deze cacao is bitter maar ik heb er heel veel van genoten met mijn Chia zaden en amandelmelk. Het geeft me de energie tijdens de dag en het beste van alles, geen extra suiker. Geweldig superfood voor iemand die de moeite heeft om gewicht te verliezen! Zij houden er van, we houden van cacao nibs omdat ze goed zijn voor het zoet maken van een smoothie en u krijgt nog steeds de gezondheidsvoordelen van de cacao. Dit zijn de beste cacao nibs die ik gevonden heb na verschillende soorten te proberen.

Ik vertrouw op dit moment ook navitas merk omdat ik ook andere dingen gebruiken die ze verkopen als hun camu camu. Rauwe, organische cacao nibs in mijn ochtend yoghurt wat kan geweldig zijn! Laat ze maar een beetje laten weken (ongeveer 10 minuten) terwijl ze nogal moeilijk zijn.