herbadieet-enschede.nl

Now Foods, Mood Support with St. Johns Wort, 90 Veg Capsules, Supplementen, 5-Htp, Mannen

Mood Support with St. Johns Wort, 90 Veg Capsules by Now Foods Supplementen, 5-Htp, Mannen

€ 9,90

Kopen >>

Productnaam: Now Foods, Mood Support with St. Johns Wort, 90 Veg Capsules
Prijs: € 9,90
Inhoud: 0.11 kg, 6.4 x 6.4 x 11.2 cm
Productcategorie: Supplementen, 5-Htp, Mannen, Supplements, 5-Htp, Men

Nu eten, stemming ondersteuning met st. Johns wort, 90 vegetarische capsules – ondersteuning van het zenuwstelsel. Vitamines, mineralen en kruidenextracten voor een evenwichtige stemming. Helpt om een ​​positieve houding te behouden. Non-gmo. Een voedingssupplement. Vegetarisch – Veganistisch. Bloemblaadjes / kruiden. Familie eigendom sinds 1968. Gmp kwaliteit verzekerd. Stempersteun is nu een voedingssupplement dat zowel voedingsstoffen als kruidenextracten heeft die steunen in het ondersteunen van een gezond zenuwstelsel en een positieve, evenwichtige stemmingsstaat. herbadieet-enschede.nl Ik was echt sceptisch over dit. Ik heb dit jaar een depressie en angst gehad door stressvolle omstandigheden. Ik bevond mezelf zonder geduld voor mijn familie en om een ​​prikkelbaar persoon te zijn.

Dus ik was vastbesloten om alles te proberen en alles te vertragen! St. Johns wort alleen had hier geen effect op na jarenlang te proberen. Na veel lezen heb ik Gaba en I Theanine geprobeerd, en dat leek me echt te helpen met spanning en angst, en helpt me echt slapen! 5Htp Ik denk dat het gaat om depressie, maar deze stemming steun is er is iets anders. Zelfs bij het nemen van deze andere supplementen, als ik krabbel of prikkelbaar wordt, maakt het een groot verschil. Ongeveer 1-2 uur later realiseer ik me weer als de mensen om mij heen en ik voel me positief en evenwichtig. Het werkt echt zo veel beter dan ik kon hebben gedacht dat het zou! Ik denk nu dat voedsel echt weet wat ze aan het doen zijn met deze synergistische mengsels, omdat ik respir-allergieën heb en het is ook ongelooflijk!

Now Foods, Mood Support with St. Johns Wort, 90 Veg Capsules: Supplementen, 5-Htp, Mannen

Ik heb dit al aan vele vrienden aanbevolen. Geweldig product. Het heeft alles wat ik zocht in een kruidensupplement voor geestelijke rust. Helpt met angst en de overweldigende gevoelens die een moeder van twee jonge actieve jongens tijdens de dag kan voelen. Ik heb onlangs een ssri gestopt en een np / kruidenarts geraadpleegd om de overgang van farmaceutisch naar kruiden te helpen. Ik gebruik ook l-suntheanine chewables voor kalmte ook. Ik ben helemaal niet blij met dit product, omdat ik niet denk dat het veilig is. er is te veel mensen die online schreeuwen over hoe geweldig 5-htp is, maar lees dit artikel en probeer dingen uit een andere hoek te zien. Ik pleit iedereen, met inbegrip van mijzelf, om onderzoek te doen alvorens iets in het lichaam te nemen. Er is aangetoond dat overmatige 5-htp hartklepschade veel kan veroorzaken in hetzelfde scenario als het natuurlijk voorkomende carcinoïde syndroom. Carcinoid syndroom is een aandoening die zich voordoet wanneer een tumor 5-htp vrijlaat. De tumor bevindt zich meestal in het laatste gedeelte van de dunne darm, maar kan ook zich in de rectum, de appendix, de longen of de alvleesklier bevinden. Citaat: in een circulatie van 2005, Bjorn Gustafsson, m. D. En coauthors meldden over onderzoek om te bepalen of ratten die 5-htp krijgen, veranderingen zouden ontwikkelen, zoals die in carcinoïd syndroom zijn gezien. Tien ratten die eenmaal per dag injecties van serotonine gedurende drie maanden hebben ontvangen, ontwikkelden een tekort aan bloedplaatjes, evenals diarree en spoelvorming. Daarnaast ontwikkelden zes ratten hartziekten.

Now Foods, Mood Support with St. Johns Wort, 90 Veg Capsules: Supplementen, 5-Htp, Mannen

Vier ontwikkelde schade in een van de ventielen van het hart, terwijl twee ontwikkelde ziekte in beide ventielen. Het onderzoeken van de hartkleppen onder een microscoop liet gebieden zien die vergelijkbaar zijn met die die met carcinoïdale syndroom werden gezien. Dus mijn punt is dat je het kan nemen als een therapeutisch ding of om te helpen bij het herstel van recreatieve drugs. U kunt het ook gebruiken om eventuele waargenomen serotonine- of balansafwijkingen aan te vullen. Toch zou ik dagelijks hoge doseringen afweren voor een langdurige duur. Dit zou kunnen bijdragen aan hartschade, die goed gedocumenteerd is met dit soort drugs. Een ander ding dat ik vond was een uitstekende email van dokter Steven b. Harris, md die voedingsgeneeskunde studeert, en zijn reactie over het 5-htp ding geeft een goed voorbeeld van waarom alle dingen veilig en met de controle in het achterhoofd moeten worden genomen. Hij maakt een serieuze grap uit het hele ding en afweert zich tegen de mogelijke negatieve gevolgen als het misbruikt wordt: citaat: van: (steven b. Now Foods, Mood Support with St. Johns Wort, 90 Veg Capsules Harris) onderwerp: 5-htp + b6 = problemen, doc harris presenteert een groene banaanprijs (was : ons verbieden op tryptofaan) datum: 29 dec 1996 nieuwsgroepen: sci. Med. Voeding, sci. Med, sci. Apotheek, misc. Gezondheid. Alternatief, sci. Levensverlenging, alt.

Review: Now Foods, Mood Support with St. Johns Wort, 90 Veg Capsules

Ondersteuning. Depressie simon friedman schreef: jack challem schreef: als je er rondkijkt, vind je een paar bedrijven die nu tryptofaan supplementen verkopen aan artsen in ons. De moleculaire structuur is iets anders, in principe alleen het directe precursormolecuul. Ik heb gecontroleerd met mijn fda contact, en hij zei ja, het is waar. U kunt ook 5-hydroxytryptofan kopen uit tenminste 2 postorderorders waarvan ik weet dat 5-Htp de volgende stap in metabolisme uit trypofaan is, want het is een manier om serotonine te worden. Simon commentaar: ja, en in feite heeft 5-htp nog maar een stap nodig om serotonine te decarboxyleren. De sequentie is: tryptofaan 5-HTP serotonine. Dus, als u een patiënt van parkinson bent die dopamine niveaus wilt verhogen, moet u l-dopa, niet dopamine nemen. Evenzo zou het u niet goed doen om serotonine te nemen. U moet tryptofaan of 5-hydroxytryptofan (5-htp) gebruiken. Nu voor de complicaties. Arent er altijd complicaties in het leven? De uiteindelijke reactie op de neurotransmitter in zowel dopamine als serotonine is decarboxylering, en hetzelfde enzym (het aromatische l-aminozuurdecarboxylase) is betrokken bij beide conversies.

Dit decarboxylase enzym is aanwezig in de lever, en bij l-dopa is het omgezet in dopamine, voordat het in de hersenen kan worden (en als dit gebeurt, is de l-dopa verspild). Het decarboxylase-enzym gebruikt b6 als cofactor voor deze reactie, en daarom kan een patiënten met Parkinsonziekte die l-dopa aanneemt niet meer dan de RDA van B6 nemen, omdat dit zou doen om mondelinge l-dopa te snel te neutraliseren. Tegenwoordig nemen bijna alle parkinson-patiënten op l-dopa het geneesmiddel in combinatie met een kunstmatige decarboxylase-remmer, genaamd carbidopa (de combinatie heet sinemet). Maar zelfs bij carbidopa wordt aanbevolen dat parkinsonspatiënten niet meer dan een dagelijkse dosis b6 van 25 mg overschrijden, omdat meer het carbidopa-effect zal overwinnen en dat farmacologische l-dopa in de lever wordt vernietigd voordat het in de hersenen kan komen. Nu, carbidopa, omdat het op hetzelfde metaboliserende enzym in de lever optreedt, werkt precies dezelfde conserveringsdienst voor 5-htp als voor l-dopa. Om deze reden hebben neurologen geëxperimenteerd met het geven van carbidopa aan mensen die 5-htp nodig hadden om hersenserotonine te verhogen (dit waren de dagen voordat selectieve serotonine reuptake inhibitor antidepressiva zoals prozac beschikbaar waren). Het probleem dat vandaag met 5-htp-verkopende bedrijven omgaan met artsen en naar leken gaat, is dat veel gezondheids liefhebbers met problemen die enthousiast 5-htp nemen, geen carbidopa innemen, maar nemen veel b6 in één vorm of een ander.

 Maar zonder carbidopa zou meer dan een paar milligram extra b6 per dag worden verwacht dat de meeste dieet-5-htp wordt veranderd in serotonine voordat het in de hersenen kan komen. Helaas, een bedrijf dat ik ken, verpakt hun 5-htp in 50 mg capsules met 10 mg b6. Ze doen dit blijkbaar, zodat 5-htp kan worden omgezet in serotonine in de hersenen. Duh. Dit zorgt ervoor dat elke 5-htp in plaats daarvan omgezet wordt naar serotonine in de lever en dus nooit in de hersenen komt. Vitamine B6 is het * laatste * ding dat je wilt in een 5-htp product. Hoogstens, mensen die b-vitamines met 5-htp nemen, of die 5-htp producten met b6 nemen, verspillen hun geld. Dit alles zou gewoon humoristisch zijn (caveat emptor), als het niet om andere feiten gaat.

In het ergste geval, onwetende mensen die met 5-htp dwaas maken, bedreigen hun gezondheid, omdat serotonine in het perifere bloed niet goedaardig is. Serotonine veroorzaakt niet alleen onschadelijk spoelen en diarree, maar ook mensen met serotonine-afscheidende tumoren (hindgutcarcinoïden) hebben ook problemen met fibrose van het endocardium en de kleppen in hun juiste harten, wat hartfalen kan veroorzaken. Deze fibrose wordt veroorzaakt door de serotonine. Dit effect kan ook worden gezien bij de inname van slechts bescheiden hoeveelheden serotonine en er is in de medische literatuur eigenlijk een stam van zuidzee-eilandbewoners beschreven met de juiste hartfibrose als gevolg van het eten van groene bananenmash (matuki), welke gifstoffen zij met het is serotonine inhoud. Nee, ik maak dit niet op. De hydroxylering van tryptofaan is een snelheidsbeperkende stap in de perifere productie van serotonine, en men overschrijdt het bij die gevaar. Hoeveel kost het? Verscheidene honderd milligram 5-htp per dag, indien geconverteerd naar serotonine, zou resulteren in een urineuitscheiding van het 5-hydroxyindoolazijn (5-hiaa) van serotonine-metaboliet van enkele honderden milligram, ook een hoeveelheid goed binnen het urineuitscheidingsbereik van de gemiddelde persoon met een serotonine producerende carcinoïde. Een dergelijke dosis van 5-htp zou zeker resulteren in een serotonine bloedbelasting die vergelijkbaar is met die van groene bananen dieet die mensen met serotonine geïnduceerde hartklepziekte eet. Normaal gesproken scheiden mensen geen afbraakproducten van meer dan 10 mg serotonine metabolieten per dag.

 Als u één capsule per dag van 50 mg 5-htp met 10 mg b6 inneemt, zou u naar verwachting minstens 50 mg per dag van 5-hiaa in de urine moeten gaan. Minder metabolisme in de lever (minder b6) zou resulteren in minder 5-hiaa in de urine. Als u 5-htp wilt nemen, heeft u waarschijnlijk 5-hiaa urine monitoring nodig om erachter te komen hoe groot een dosis systemisch serotonine u eigenlijk krijgt (en bovendien hoeveel 5-htp u verspilt). Raadpleeg een arts! Deze eer is voor die supplementen-verkopers die samen met de gezondheid van de mensen omgaan met een aantal goede voeding- en medische specialisten om ervoor te zorgen dat ze geen iemand opdoen en pijn doen. Hopelijk zullen bedrijven die de groene banaanprijs ontvangen, overwegen dat het bericht is en verandert daardoor hun gedrag om sommige van de minder begaafde prijzen te voorkomen die ze in de toekomst anders afwachten: bijvoorbeeld de civiele schadeprijs of zelfs de all-expense-betaalde gast van de federale overheidsprijs. Steven b. Harris, m. D. Ik hoop dat mensen dit serieus lezen. Wat hij aan het toespitsen is het feit dat mensen een natuurlijk lichamelijk deel van het lichaam zullen nemen, het op mensen brengen om hun leven te vergroten en daadwerkelijk uiteindelijk waarschijnlijk meer pijn doen zonder dat ze een stukje kennis hebben dat ze hun eigen lichaam hebben gekwetst . Ik heb last van angst en depressie. Soms wordt het zo slecht op een punt dat ik niet kan naar school of doorgaan met mijn dagelijkse werk. Soms wakker word, voel ik dat mijn leven voorbij is.

 Echter, ik neem twee capsules in de ochtend en neem een ​​kort dutje en zodra ik ongeveer twee uur later wakker word, kon ik me niet eens herinneren waarom ik zo boos was! Het klinkt misschien te goed om waar te zijn, maar het werkt echt echt. Ik zal zeker deze lange termijn nemen en hopelijk zullen de effecten duren. Ik heb 5-htp voor zachte / milde depressie voor een paar maanden. Het werkt. Het ontspant je en zet een glimlach in je gezicht. Ik zie geen schadelijke bijwerkingen op. Het enige in mijn geval is dat hogere doses 5-HTTP me slaperig en beetje duizelig maken. Ik nam slechts 5htp als 20mg in de ochtend en 20 tot 50mg 's nachts, ongeveer 2 uur voordat ik naar bed ging. Het verbeterde mijn stemming zeker en de levendige dromen waren draaglijk. Hogere doses zouden me nachtmerries geven. Deze formule werkte meteen voor mij, zoals het zou voor iedereen die ik denk, vooral vanwege de 20mg 5-htp. Ik heb alleen maar een week gehad en mijn stemming is geweldig.

Neem maar één in de ochtend en één ongeveer 3 uur voor bed. Goed genoeg. Het wordt me niet slaperig en moe en de combinatie van kruiden lijkt een goede balans te zijn. Ik combineer het met multivitamines en spirulina. Veel energie en geweldige stemming! Ik hou echt van de formulering van deze stemmingssteunformule. Ik heb echter geprobeerd 2 afzonderlijke gelegenheden aan te nemen en ik geloof dat het de valeriaan is die de onaangename bijwerkingen veroorzaakt. Ik heb last van duizeligheid die kan leiden tot vertigo, angst en een beetje depressie. Dit kalmeert de angst, maar 's nachts lijkt de duizeligheid op te schoppen. Ik nam er één in de ochtend, en één 3 uur voor bed met eten. De eerste dosis was meer geduld.

Bij beide pogingen kon ik niet op de 3e dag van het nemen van dit komen. Ik voel me ook een beetje groggy door de dag. Ik heb een gevoelig systeem, dus ik heb de neiging om alles te voelen! Dang, ik gaf het een go! Ik zal iets zoeken zonder de valeriaan, en zie of dat de oorzaak was. Mijn dochter nam jarenlang medische medicijnen voor stress en paniekreacties, maar de bijwerkingen waren te veel, dus we keken naar alternatief voor hen. We hebben veel andere kruiden gebaseerde producten geprobeerd, maar balans van kruiden was niet goed genoeg. Hierin was hij perfect voor haar! Het is zeer goed.

Soms heb ik slecht nieuws of vechten met mijn vriendin. Ik nam 1 pil en het depressief gevoel ging gewoon weg.