herbadieet-enschede.nl

TheraBreath, Fresh Breath, Sugar Free Chewing Gum, Mild Vanilla Mint Flavor, 12 Pieces, Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep

Fresh Breath, Sugar Free Chewing Gum, Mild Vanilla Mint Flavor, 12 Pieces by TheraBreath Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep

€ 2,00

Kopen >>

Productnaam: TheraBreath, Fresh Breath, Sugar Free Chewing Gum, Mild Vanilla Mint Flavor, 12 Pieces
Prijs: € 2,00
Inhoud: 0.02 kg, 10.4 x 6.4 x 0.8 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Dental Gum Mints, Chewing Gum, Xylitol Gum Candy

Therabreath, frisse adem, suikervrije kauwgom, mild vanille-mint-smaak, 12 stuks – natuurlijk zuurstofende zoet met xylitol. Helpt om slechte adem te stoppen en symptomen van droge mond te verlichten. Professionele formule. Nieuwe! Verbeterde formule. Kosher. Tot op heden was de enige manier om slechte adem te stoppen, de geur te maskeren. Therabreath gum is anders. Het maskert geen geuren met sterke aroma's. Het elimineert de bron van slechte ademgeur door het neutraliseren van vluchtige zwavelverbindingen die onaangename adem veroorzaken. Therabreath gum elimineert zelfs geuren veroorzaakt door uien, knoflook, koffie en roken. De natuurlijke zuurstofhoudende ingrediënten laten je hele mond fris worden en je vertrouwen wordt hersteld. herbadieet-enschede.nl Vrij goede proeverij, maar de smaak duurt niet lang. Goed ding dat dit xylitol heeft. Slecht ding dat dit titaandioxide heeft.

Deze tandvlees verfriss je adem en als je problemen hebt met een droge mond, helpt het om vocht aan je mond toe te voegen. De smaak is aangenaam, maar duurt niet lang. Daarom gaf ik het 4 sterren in plaats van 5. Ik kan niet zeggen of mijn slechte adem genezen is, maar het smaakt goed. Goed, maar niet langdurig, ik ben gewend aan veel sterkere textuur in mijn xylitolgom – dit is zeer zachte textuur. Helpt de droge mond en slechte adem te verlichten, heel goed! Mooie zachte smaak die u een frisse adem geeft. De smaak blijft niet erg lang. Mooie gom, maar ik zal het niet meer bestellen, goede smaak, maar na een minuut is het zonder smaak.

TheraBreath, Fresh Breath, Sugar Free Chewing Gum, Mild Vanilla Mint Flavor, 12 Pieces: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep

Een al duur product dat onbetaalbaar werd gemaakt door verrassingsheffingen die door de douane bij invoer, uit de staten werden opgelegd. Ja, het is waar, de kleine druk zegt dat er rechten kunnen worden opgelegd door uw lokale douane bij invoer. Zeer verrassend omdat de website op het Verenigd Koninkrijk bleek te zijn. De gom zelf is onopvallend, hoewel zoals andere gebruikers zeggen dat de smaak niet lang duren. Wanneer je de epische gom combineert met de andere xylitol-producten in het epische holte-vrije systeem, zijn er maar liefst 3-4 stukjes per dag dat holtes stopt, gegarandeerd. Ik hoop dat je begint te begrijpen waarom je xylitol elke dag zou willen gebruiken en deze informatie met je familie, vrienden en tandheelkundige patiënten wilt delen. Het kiezen van een suikervrij alternatief dat gezoet is met xylitol kan helpen bij droge mondklachten en kan ook het risico op het ontwikkelen van gaatjes verminderen. Xylitol is niet-fermenteerbaar en kan daarom niet worden omgezet in zuren door orale bacteriën, het helpt dus om een ​​goede alkalische / zuurbalans in de mond te herstellen. Xylitol is afgeleid van plantaardig materiaal, inclusief groenten en fruit, waardoor het gezonder is voor je tanden dan suiker. Wanneer bacteriën in de mond de suikers consumeren die we eten, treedt tandbederf op. Degenen met een hoog risico zouden diegenen zijn die blootgesteld zijn aan worteloppervlakken, lijden aan xerostomia (droge mond), orale kankeroverlevers, diabetici en iedereen die lijdt aan een gecompromitteerd immuunsysteem omdat ze een groter risico lopen op cariës.

TheraBreath, Fresh Breath, Sugar Free Chewing Gum, Mild Vanilla Mint Flavor, 12 Pieces: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep

 Xylitol voorkomt ook dat de bacteriën aan tanden hechten waardoor de tandplak afneemt. Studies hebben ook aangetoond dat xylitol ook oorinfecties kan helpen verminderen. Tegenwoordig is de meest voorkomende bron van xylitol afkomstig van maïskolf en maïsstengel. Plak kan verharden tot calculus (Tartar) in slechts 12 uur, dus dagelijks flossen is essentieel om plaque tussen de tanden te verwijderen voordat het op zijn plaats verhardt. Bel ons voor meer informatie over xylitol en maak een afspraak met onze zorgzame tandartsen in baksteen, new jersey. Er zijn verschillende medische, tandheelkundige en voedingskundige xylitolproducten op de markt, waaronder natuurlijke zoetstoffen, tandgel, tandpasta, floss, orale nevels, sinusspray, pepermuntjes, chocolade, lolly's, pepermuntjes, karamel, ijs chips snoep en kauwgom . TheraBreath, Fresh Breath, Sugar Free Chewing Gum, Mild Vanilla Mint Flavor, 12 Pieces Vanzelfsprekend is xylitol een geraffineerde zoetstof, dus het bevat geen vitaminen, mineralen of eiwitten. Veel diabetici gebruiken xylitol als vervanging voor suiker omdat het wordt beschouwd als een zoetmiddel met lage glycemie. In veel landen, waaronder Finland, Zweden, Japan en Zuid-Korea, wordt xylitol vaak gebruikt in alle soorten tandheelkundige zorg en zoetwaren. Het tandvlees is kleurloos, met volledig, vers natuurlijk aroma. Na inname van xylitol kleven de bacteriën niet goed op het oppervlak van de tanden en als gevolg daarvan neemt de hoeveelheid plaque af.

Review: TheraBreath, Fresh Breath, Sugar Free Chewing Gum, Mild Vanilla Mint Flavor, 12 Pieces

Dat komt omdat xylitol de speekselproductie stimuleert, die op natuurlijke wijze tanden reinigt. De onderzoekers ontdekten dat xylitol-tandpasta de groei van streptococcus mutans of lactobacillus acidophilus niet significant remde. Maar de effecten van xylitol gaan verder dan dat. Onderzoek suggereert dat de waarde van xylitol het hoogst kan zijn tijdens periodes van hoge tandheelkundige activiteit zoals het uitbarsten van nieuwe tanden, vooral wanneer de eerste en tweede kiezen uitbarsten. Wanneer xylitol aanwezig is, hebben xylitolgevoelige stammen beperkte groei, waardoor resistente bacteriën kunnen domineren. Het is ook zeer nuttig voor mensen die lijden aan allergieën en wordt geleverd in een neusspray. Xylitol wordt ook gebruikt als een ingrediënt in tandverzorgingsproducten zoals kauwgom, zuigtabletten, tabletten en ademsmuntjes.

 Xylitol is in het laboratorium bekend om de belangrijkste bacteriën die tandbederf veroorzaken te doden, en daarom werd er uitgekeken naar mogelijke preventieve effecten op tandbederf, vertelde moore aan de gezondheid van reuters. Sommige tandartsen bevelen ook aan dat de ouders van jonge kinderen regelmatig xylitol-kauwgom of pepermuntjes gebruiken om de verspreiding van holteverwekkende bacteriën te verminderen. (3) De bacteriën in plaque kunnen xylitol niet als voedsel metaboliseren en de bacteriën put zichzelf uit terwijl ze proberen te communiceren in de biofilmgemeenschap en reproduceren. Onderzoek heeft duidelijk aangetoond dat het gebruik van met xylitol gezoete voedingsmiddelen aanvullende hulp biedt in de strijd tegen tandbederf door de accumulatie van plaque aanzienlijk te verminderen. Dus terwijl de voordelen van xylitol enigszins overtrokken zijn, zijn de feiten dat producten met xylitol waarschijnlijk eerder gunstig zijn voor uw gebit dan producten met suiker als hun primaire zoetstof. Een verhoogde speekselproductie is vooral belangrijk voor mensen die lijden aan een droge mond (Xerostomia) als gevolg van ziekte, veroudering of bijwerkingen van geneesmiddelen. Artsen en tandartsen wereldwijd zijn het erover eens dat deze producten de meest effectieve en natuurlijke manier zijn om epische tandheelkundige gezondheid te bereiken! In de afgelopen paar jaar, met de toename in xylitol-consumptie door mensen, hebt u mogelijk recent nieuws gezien over hoe slecht xylitol is voor honden.

Omdat het een lage glycemische zoetstof is, heeft xylitol slechts kleine effecten op de bloedsuikerspiegel en de afgifte van insuline. Hoewel het volkomen veilig is voor menselijke consumptie, kan xylitol een risico vormen voor uw huisdieren, vooral honden. Veel voorkomende symptomen die samenhangen met de inname van xylitol kunnen onder meer depressie, braken en hypoglykemie zijn. Al onze producten bevatten alleen de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten en zijn voorzien van xylitol. Tijdens de maaltijden werkt het speeksel in de mond overuren om plaquezuren te neutraliseren, maar wanneer de zuurgraad van het voedsel en de plaque opwegen tegen de neutraliteit van speeksel, worden je tanden aangevallen. Wanneer u regelmatig spry-producten voor tandheelkundige defensie gebruikt, legt u de basis voor epische tandheelkundige gezondheid. Het is het beste om producten te gebruiken die het kauwen of zuigen aanmoedigen om xylitol in contact te houden met je tanden. Talrijke studies tonen aan dat xylitol, door suiker te vervangen of het bovenop het dieet toe te voegen, holtes en tandbederf met maar liefst 30-85% kan verminderen. Wanneer ph hoger is dan 7, gaan calcium- en fosfaatzouten in speeksel naar die delen van het glazuur die zwak zijn.

Edelstein en collega's schatten bijvoorbeeld in een nieuw rapport gepubliceerd in het tijdschrift van de American Dental Association dat geld kan worden bespaard door xylitolproducten van moeders te geven omdat ze de overdracht van bacteriën die tandbederf veroorzaken van moeder op kind verminderen. Ze vonden ook dat gegevens over bijwerkingen voor veel van de onderzoeken ontbraken, en zij merken op dat xylitol verband houdt met sommige maagproblemen, waaronder diarree.