Ekodrogist.nl: Eiwitstaven

Universal Nutrition, HiProtein Bar, Chocolate Peanut Butter, 16 Bars, 3 oz (85 g) Each: Eiwitstaven

HiProtein Bar, Chocolate Peanut Butter, 16 Bars, 3 oz (85 g) Each by Universal Nutrition-Eiwitstaven

€ 27,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Universal Nutrition, HiProtein Bar, Chocolate Peanut Butter, 16 Bars, 3 oz (85 g) Each. Inhoud: 1.43 kg, 18.3 x 16 x 7.6 cm
Categorieën: Eiwitstaven, Protein Bars

Universele voeding, hiprotein bar, chocolade pindakaas, 16 bar, 3 oz (85 g) elk – 34 gram eiwit. 3 Kwaliteit eiwit bronnen. 20 belangrijkste vitamines en mineralen. Laag in netto impactcarbs. Wie we universele voeding zijn, heeft sinds 1977 wereldwijd de beste kant en stapelvoedingsproducten verstrekt aan bodybuilders en harde trainingsatlanten. Naarmate de tijd voorbij gaat, gaan bepaalde idealen nooit uit de stijl. Eerlijkheid. Integriteit. Respect. Dit zijn de waarden die we handhaven, de basis waarop we onze activiteiten hebben gebouwd.

 Wat het universele's hi-eiwitbalk is, is jamverpakt met 34 gram kwalitatief eiwit. En met 3 gram netto koolhydraten per bar krijgt u meer eiwitten en minder koolhydraten voor uw buck. Hoe we het op het etiket opslaan, zit in de doos en wat er in de doos staat, helpt u bij het bereiken van uw doelen. Wij geloven het en staan ​​er trots op en staan ​​trots achter elk product dat we vervaardigen. Ons woord is onze band. mironon Choco pindakaas smaken goed, 34G eiwit is goed genoeg voor post-workout. Proteïnebron vooral van soja en wpc. Ik heb een lichte lactose-intolerantie maar de bar is goed voor mij. Algemeen geweldig product. Ok, 34G? Sportschool.

Zoon houdt van hen – goede prijs / waarde. Verpakt met eiwit, vulling, omvangrijk en nogal lekker – dit zijn de kwaliteiten die het een goede eiwitbalk maken. Ze zijn veruit de beste proeverij eiwit bar op de markt! Uitstekend product. Geweldige smaak en voedingswaarde is uitstekend. Een beetje prijzig in vergelijking met andere bars. Great!

Vergelijkbaar product:
Dymatize Nutrition, Elite Protein Bar, Chocolate Peanut Butter, 12 Bars, 2.47 oz (70 g) Each: Supplementen, Eiwitten, Sport Eiwitten, Sporten, Eiwit Bars

Universal Nutrition, HiProtein Bar, Chocolate Peanut Butter, 16 Bars, 3 oz (85 g) Each: Eiwitstaven

Ik ben onder de indruk. Hoog eiwit en zeer goede prijs voor het calorie- en eiwitgehalte. De smaak is ook niet slecht en het vult zich echt op, terwijl je zoete tanden voldoet. Goed product, want ik gebruik 800 calorieën dag is een uitstekende lunch. Hield. Wauw wat een geweldige smaak! Echt snoep. Schaamte er is dik in het tho. Goed spul.

Smelt niet te gemakkelijk, de textuur is een beetje gummy, en voor mij (52 jaar) is de chocolade een beetje te zoet. Na een uur lopen of zwemmen, pijn mijn spieren, deze bar doet de truc. Voor Israël kwam het na 5 dagen. Voor Israël is een 1 of 2-pakket niet belast met belastingen die 3 of meer verpakkingen doen. Ik dacht altijd dat zelfgemaakte eiwitrepen eiwitpoeder nodig hadden, maar helaas sta ik gecorrigeerd. De laatste balk op deze lijst bevat chiazaden en amandelen, die bekend staan ​​om hun hoge eiwitgehalte. En ze zijn niet de enigen die zich zorgen maken: acht procent meldde dat hun arts hun had verteld dat ze moesten bezuinigen op de repen en gels en dat drie procent in het ziekenhuis met nier- en leverproblemen is beland vanwege hun voedingskeuzes! Ik eet ze als ontbijt, want na te hebben geslapen, is je lichaam nog steeds in een vetverbrandende staat, en het eten van eiwitten helpt om uit te breiden hoe lang het in die staat is. Zoek naar een reep met minimaal 5 gram vezels en minder dan 5 gram toegevoegde suikers.

Universal Nutrition, HiProtein Bar, Chocolate Peanut Butter, 16 Bars, 3 oz (85 g) Each: Eiwitstaven

In deze chocoladekan staan ​​drie eiwitten, zes amandelen, vier cashewnoten en twee dadels en een paar chocoladedruppels. De rol van verboden residuenanalyse bij de bestrijding van voedingssupplementbesmetting. Ten slotte heb je altijd de mogelijkheid om je eigen eiwitrepen te maken. 5 G eiwit per kg lichaamsgewicht, terwijl degenen die gewichten heffen of trainen voor een marathon- of fietsevenement, 1 nodig hebben. In tegenstelling tot de meeste vloeibare supplementen en sappen die de markt vandaag overspoelen en spelletjes spelen met het aantal porties per fles, de meeste porties van de eiwitbar zijn realistisch. Wat je ook verlangt, we hebben een gezonde keuze voor jou! Maar deze gezonde snacks kunnen ook worden gevuld met suiker, kunstmatige ingrediënten en calorieën, waardoor ze ongeveer net zo gezond zijn als een reep. Dit zijn eiwitrijke snacks die het waard zijn! Dranken verhogen de energie, bouwen kracht en spiermassa op met sportvoedingsdranken van met-rx. Nogmaals, dit zijn eiwitrepen, geen snoeprepen. Voedingsdeskundige Nancy Clark schat dat eiwitrepen tot drie keer meer kosten dan hele voedingsmiddelen, die een equivalente hoeveelheid eiwit bevatten. Universal Nutrition, HiProtein Bar, Chocolate Peanut Butter, 16 Bars, 3 oz (85 g) Each Van multivitaminen om je gezondheid te behouden, tot creatine om spieren te helpen opbouwen, en gespecialiseerde aminozuren voor en na de training, met-rx biedt alle prestatieaanvullingen die je nodig hebt om je lichaam gezond en sterk te houden. Ze zijn de perfecte slimmere snackkeuze voor iedereen en de beste optie voor mensen met serieuze fitnessdoelen.

Vergelijkbaar product:
ZonePerfect, Classic, All-Natural Nutrition Bars, Cinnamon Roll, 12 Bars, 1.76 oz (50 g) Each: Sport, Eiwit Bars, Voedingsstaven

Review: Universal Nutrition, HiProtein Bar, Chocolate Peanut Butter, 16 Bars, 3 oz (85 g) Each

Echte pepermuntolie gaf de reep een verfrissend gevoel dat bij elke hap echt uit de rijke, zachte chocoladesmaak komt. Een snelle scrol door instagram en je zult ongetwijfeld overspoeld worden met afbeeldingen van beroemdheden die de nieuwste reeks van proteïnesupplementen, repen, poeders en shakes promoten, allemaal veelbelovend om te helpen bij het bouwen en repareren van weefsels, het afleveren van aminozuren aan spiercellen en het helpen herstellen van je lichaam na zware trainingen. Om de paar jaar komt er een nieuw product bij dat de gezondheids- en fitnessbranche stormenderhand verovert. Het is een geweldige keuze voor vegetariërs (maar is technisch gezien niet veganistisch vanwege de honing) en bevat ook gezonde kruiden zoals kurkuma en paprika. Voor de goede orde, ik denk nog steeds dat dat veel is voor een supplementenbalk. Ik heb nog steeds het gevoel dat er betere alternatieven zijn en eiwit zou niet het enige moeten zijn om te overwegen bij het kiezen van een voedingsreep. Zelfgemaakte eiwitrepen van bodybuilding. In oktober 2017 kochten kellogg's de maker van rxbar-proteïne-repen voor $ 600 miljoen in een poging geld te verdienen aan voedselstrends. Geen tijd om ontbijt te koken (of zelfs een kom ontbijtgranen samen te gooien), dus pak een eiwitreep om te gaan. Quest-meer dan granen bevat slechts 100 calorieën, maar liefst 12 g eiwit en een knapperigheid die je doet denken aan al je favoriete zoete ontbijtgranen. Beide amped proteïne repen en isalean repen bieden een heerlijke en handige optie voor kwaliteitsvoeding, maar elk is geformuleerd om verschillende doelen te ondersteunen.

 Twee lange jaren van onderzoek en ontwikkeling zullen uitmonden in de officiële release van supplementen sa's whey nougat-eiwitreep in november 2015. Ik heb veel verschillende eiwitrepen geprobeerd en ik werd ziek van de generieke smaken van chocola of pindakaas, maar toen ik probeerde zowel de crazzberry en citroen crunch bars en was verslaafd.