herbadieet-enschede.nl

Wakunaga – Kyolic, Kyo-Dophilus 9, Intestinal Balance & Immune Support, 90 Capsules, Supplementen, Probiotica, Gestabiliseerde Probiotica

Kyo-Dophilus 9, Intestinal Balance & Immune Support, 90 Capsules by Wakunaga - Kyolic Supplementen, Probiotica, Gestabiliseerde Probiotica

€ 15,50

Kopen >>

Productnaam: Wakunaga – Kyolic, Kyo-Dophilus 9, Intestinal Balance & Immune Support, 90 Capsules
Prijs: € 15,50
Inhoud: 0.16 kg, 9.7 x 5.1 x 5.1 cm
Productcategorie: Supplementen, Probiotica, Gestabiliseerde Probiotica, Supplements, Probiotics, Stabilized Probiotics

Wakunaga – kyolic, kyo-dophilus 9, darmbalans & immuunondersteuning, 90 capsules – probiotische supplement. Bevordert de gezonde darmfunctie. Een mengsel van negen probiotica. Intestinale balans en immuunsteun. Gmp gecertificeerd. Kyo-dophilus 9 is geformuleerd met drie lactobacilli stammen en zes bifidobacterium stammen. Deze unieke mix van negen probiotica bevat speciaal gekweekte menselijke stammen van vriendelijke bacteriën die zorgvuldig worden verwerkt om de levensvatbaarheid bij kamertemperatuur te behouden, waardoor een voldoende aantal cellen voor kolonisatie in de darm wordt verzekerd.

 Kyo-dophilus 9 helpt bij het behouden van gebalanceerde darmflora en bevordert de gezonde darm- en immuunfunctie. Neem dagelijks kyo-dophilus 9. herbadieet-enschede.nl Na jarenlang, ja jaar, onderzoeken veel en probeert veel verschillende probiotica, kan ik met vertrouwen zeggen dat dit product, kyo-dophilus 9 van wakunaga het beste is. Het bevat 9 probiotische stammen die menselijke bron zijn, ze worden onafhankelijk geverifieerd voor efficiëntie en het product is plank / hittebestendig, ideaal voor de opslag van de ruimtes / kamertemperatuur. En mijn resultaten van dit product, 2 capsules per dag zoals aangegeven, zijn geweldig. Eliminatie van bloating, indigestie en een duidelijke toename van energie, duidelijke huid en een groter gevoel van welzijn. Dit probiotische levert, en wellnesss prijs en klantenservice is super. Ik heb ulceratieve colitis, niets zou het controleren, niet steroïden of azothioprine en het was aanbevolen om een ​​illiostomie te hebben. Ik wilde geen alternatieven zoeken. Kyo dophillius veranderde mijn leven, van de uren in de badkamer een dag, ik heb nu normale darmbewegingen en ben van alle meds. In ieder geval werkt het voor mij, en geen van de stammen is een probleem voor deze groep.

Wakunaga – Kyolic, Kyo-Dophilus 9, Intestinal Balance & Immune Support, 90 Capsules: Supplementen, Probiotica, Gestabiliseerde Probiotica

Er worden bacteriën verkocht als probiotica die histamine produceren, die vermeden moet worden als u aan histamineintolerantie lijdt. Dit product bevat deze niet. Ik begon twee van deze aan mijn vader te geven (twee capsules die dagelijks geopend werden in tomatensap), omdat ik zijn immuniteit wilde stimuleren en alle opportunistische infecties zou voorkomen. Iemand met hartfalen zal het hebben. Na een zeer korte tijd, verbeterde zijn gezondheid dramatisch. Hij stopte met keelpijn, en stopte met het ontwikkelen van nieuwe ziekten. Hij voelt niet dat hij zijn riet nodig heeft, maar het is opmerkelijk dat zijn voortdurende huidkanker niet meer opkomt.

Mijn moeder had gebruik gemaakt van creme die door de dokter op zijn hoofd werd voorgeschreven, maar hoeft dat niet meer te doen. Ik ken het 100% toe aan de kyodophilus. Dus, ik kocht een 360 capsule fles voor mijn zus, de zonliefhebber (die ook wat huidkanker had) en binnen een week later meldde ze dat, hoewel ze niets meer over haar huid had opgemerkt, haar gastro-intestinale werking had dramatisch verbeterd, zodat ze het alleen verder zal gebruiken. Ze is een verpleegster en zeer sceptisch over natuurlijke remedies. Ik neem Jarrodophilus omdat het erg goed voor mij werkt, maar ik vind het serieus overwegen om over te stappen naar de veel goedkoper Kyodophilus 9. Ik moest 10 dagen dure zware antibiotica nemen, maar ik woon in arizona, waar zendingen van probiotica, zelfs als ze in droog ijs worden verpakt, de neiging krijgen om netjes heet te krijgen tegen de tijd dat ik ze krijgt. Mijn zoon, die Engels in Japan leert, bestelt al snel van wellness en aanbevolen Kyo-Dophilus 9 omdat het een van de krachtigste probiotica is en niet hoeft te worden gereflecteerd, plus zijn producten zijn altijd snel aangekomen. Mijn flesjes kwamen de volgende dag aan (hoewel ik niet had gevraagd om overnachting te leveren), en ik nam één capsule met elk van 4 antibiotica capsules per dag. Ik heb nooit een van de vervelende darmproblemen geassocieerd met het doden van alle goede bacteriën in de darm. Dit product werkt heel goed. Ik ben eindelijk regelmatig voor de eerste keer in mijn leven. Ik heb geprobeerd anderen, maar meest bevatten lactose, wat dit niet doet.

Wakunaga - Kyolic, Kyo-Dophilus 9, Intestinal Balance & Immune Support, 90 Capsules: Supplementen, Probiotica, Gestabiliseerde Probiotica

Wakunaga – Kyolic, Kyo-Dophilus 9, Intestinal Balance & Immune Support, 90 Capsules

Review: Wakunaga – Kyolic, Kyo-Dophilus 9, Intestinal Balance & Immune Support, 90 Capsules

Mijn zure maag heeft me 's nachts opgehouden, maar sinds ik kd-9 ben, kan ik zonder pijn slapen en regelmatig darmbeweging houden. Ik heb regelmatig kyo-dophilus geprobeerd, maar dit werkt veel beter. Ik heb dit product al enige tijd gebruikt en het helpt echt met spijsvertering en dagelijkse darmbeweging. Geweldige prijs in wellness ook. Ik heb de afgelopen vier of vijf jaar meerdere probiotische formules geprobeerd om de symptomen van Ibs-d aan te pakken, die waarschijnlijk verband houden met voedselintolerantie. Ik heb merkbaar beter en consequenter gevoeld, sinds ik ongeveer 3 weken geleden dit product begon te nemen. Dit houdt in dat ik meer eet van wat ik normaal gesproken reageer op (vooral zuivel) tijdens de grote vakantieperiodes. Ik zou dit product aan iedereen met vergelijkbare symptomen aanbevelen. Het feit dat het niet hoeft te worden gekoeld is een extra gemak. Het is ook redelijk geprijsd. Eric, Massachusetts, mijn zoon wordt altijd verstopt en dit lijkt te helpen.

Ik vind het echt leuk dat de capsule klein is en hij heeft geen problemen om het te nemen. Ik zou opnieuw kopen. Ik heb deze ongeveer 3 weken gebruikt en ik voel me geweldig. Ik ben ervan overtuigd dat probiotica u helpen met uw immuniteit en spijsvertering, en moet dagelijks door iedereen worden genomen. Ik vind het leuk dat je je geen zorgen hoeft te maken over koude opslag, en je kan de prijs niet verslaan! Het kauwbaar product van hun kinderen is ook geweldig. Geweldig bedrijf! Gebruikt dit eerder dan veranderd in een andere.

 Ik kwam hier terug omdat het lijkt beter te werken. Ik heb herhaalde gistinfecties gehad en sinds ik twee dagen per dag twee van deze tabletten heb genomen, heb ik tot nu toe nog geen één gehad! Ik gebruik kyo-dophilus 9 uit en op en heb opgemerkt wanneer ik het niet gebruikt, mijn systeem is traag. Dus ik heb het beloofd om het consequent te gebruiken en zoals gebruikelijk zaken te houden. Verbeterde mijn darmbewegingen. Dit is gewoon een van de beste wat ik nog meer kan zeggen. Het werkt direct als je het het meest nodig hebt. Ik heb dit al meer dan 10 jaar gebruikt, de hele familie heeft dit product al jarenlang verbruikt. Sterk aanbevolen.

Ik had Candida. Nadat ik hard gewerkt had met een natuurlijke dokter om ermee te komen en in dat seizoen een veel duurder probiotisch was, was ik eindelijk kandida vrij. Dat was ongeveer 2 jaar geleden. Sindsdien heb ik dit probiotica genomen en het is helemaal niet teruggekomen. Het is wel een baan. Mijn dochter heeft ulceratieve colitis en na bijna 2 maanden is ze nu beter. Dit product werd sterk aanbevolen voor mij. Niet iedereen draagt ​​het en ik was verheugd om het op wellness te vinden. Dank je. Ik gebruik het dagelijks om mijn darmflora te balanseren.

 Een van de beste probiotica die ik heb gevonden.