herbadieet-enschede.nl

Xlear, The Original Baby Banana Brush, Training Toothbrush and Gel, 2 Piece Kit, Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Tandpasta

The Original Baby Banana Brush, Training Toothbrush and Gel, 2 Piece Kit by Xlear Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Tandpasta

€ 9,50

Kopen >>

Productnaam: Xlear, The Original Baby Banana Brush, Training Toothbrush and Gel, 2 Piece Kit
Prijs: € 9,50
Inhoud: 0.14 kg, 5.1 x 11.2 x 19.8 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Tandpasta, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Xylitol Oral Care, Toothpaste

Xlear, de originele baby banaanborstel, tandenborstel en gel, 2 stuks kit – de eerste tandenborstel van de baby. Gemaakt met xylitol. Baby's eerste tand gel. Kit bevat. 1 Tandenborstel. 1 Kid's Spry Tandgel met xylitol 2. 0 fl oz (60 ml). Training tandenborstel. Zacht en flexibel. Mba mama's beste prijswinnaar. Groot voor peuters. Gemakkelijk omgaan met de handgreep. Ontwikkelt goede mondhygiënegewoonten. Latex, vrij, niet-allergene. Bpa vrij, ftalaatvrij. Vaatwasserbestendig.

Uitgevonden door een moederhygiënist. Kwaliteit 100% medisch-grade siliconen. Vriezer veilig. Als tandheelkundige hygiënist en een moeder heb ik gevonden dat het op jonge leeftijd een borstelplezier is, de sleutel tot het opzetten van goede mondhygiëne en het voorkomen van tandbederf. Heide philips, rdh. Tandgel. Aardbeien banaan.

Leeftijd 3 maanden en ouder. Geweldig proeverij en goed voor tanden. Veilig om te slikken. Fluoride-free. Natuurlijke ingrediënten. Biedt de klinisch bewezen voordelen van xylitol. Biedt tandversterkende calcium. Bevordert mond- en bovenste ademhalingsgezondheid. Beschermt en versterkt ontwikkelende tanden. Tandarts / tandheelkundige hygiëne aanbevolen. herbadieet-enschede.nl Een zeer smakelijke gel – ik zou het tegelijk eten. De borstel is allemaal gemaakt van zacht rubber. Mijn zoon is bijna 2 jaar, dus een rubberen borstel is niet wat hij nodig heeft om de tanden goed schoon te maken, maar hij kauwt het voor plezier. En hij heeft voorkeur voor kruiden tandpasta's, geen gels, hoewel deze erg lekker is. Maar voor een baby jonger dan 1 jaar is het perfect, denk ik.

Xlear, The Original Baby Banana Brush, Training Toothbrush and Gel, 2 Piece Kit: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Tandpasta

Dus, ik geef 5 sterren aan dit product, maar ik denk dat mijn zoon minder zou geven. Zo kunnen beide uiteinden worden gebruikt voor het schoonmaken. Zacht op baby's tandvlees. Mijn peuter vindt deze tandenborstel leuk. Het is schattig, makkelijk om hem vast te houden en de tandgel probeert goed, dus hij verliest de tandborsting helemaal niet. Hartelijk bedankt! Deze borstel is erg prettig om aan te raken en te spelen, de tandpasta is ook zo lekker en aangenaam. Mijn zoon, tien jaar oud, open zijn mond met vreugde wanneer hij de penseel ziet en geniet vanzelfsprekend zijn tanden zelf. Geweldig product! Niet dat hij weet dat het doel is maar we gebruiken het om zijn eerste tand te helpen komen uit. Hij houdt er ook van om mee te spelen (havent probeer de pasta nog te krijgen), dit maakte mijn peuter eindelijk zijn mond open voor poetsen! Ik gebruikte monddoekjes om mijn babys tandvlees schoon te maken voordat haar eerste tanden opkwamen, maar toen begon ze op de doekjes te fussen en het was moeilijk om haar mond te reinigen. Met de zachte siliconenborstel (oh, ik wou dat ik dat voor mezelf had!) En smakelijke tandpasta maakt ze haar mond gemakkelijk voor haar om haar twee tanden te poetsen! Ok, ze kiest nog steeds op de borstel maar laat ze tenminste in haar mond en het is een goede oefening voor later!

Xlear, The Original Baby Banana Brush, Training Toothbrush and Gel, 2 Piece Kit: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Tandpasta

Ik heb veel moeite gehad met het poetsen van mijn baby's tand. Ze weigert gewoon iets in haar mond te zetten. Dus ik heb deze kleine banaanborstel gekocht. Ze houdt er gewoon van. En nu houdt ze de poets zelf en wil het niet neerzetten. Mijn 8 maanden oud is verliefd op deze tandenborstel! Ze is aan het borst en houdt ervan om te kauwen. Mijn oudere dochter heeft deze tandpasta eerder geprobeerd en liefhebben. Spry is het beste, zelfs onze tandarts keurt het merk goed! Mijn zoon houdt er gewoon van! Hij zal de tandenborstel van me pakken en zijn tanden poetsen, al is hij maar 13 maanden oud. Mijn 11 maanden zoon houdt van het! Zeer schattig ontwerp van de tandborstel, grappig.

En de gel is erg lekker. Maakt een kleine man erg opgewonden om zijn tanden te poetsen. En ik gebruik het ook als hij aan het doen is, helpt om de jeuk te stoppen, mijn zoon houdt ervan, makkelijk te gebruiken. Goed, raport pret-calitate bun, mijn kleine baby ze is 5 maanden, ze vindt het leuk, mooie geur. Xlear, The Original Baby Banana Brush, Training Toothbrush and Gel, 2 Piece Kit Dit kan helpen om de hoeveelheid zuur die door de bacteriën op uw tanden ontstaat tot een minimum te beperken. 18 De voordelen op de lange termijn zijn waargenomen tot 5 jaar na het staken van het gebruik van xylitol. Ik heb gevoelig tandvlees en ik was zo blij mijn tanden te poetsen en te spoelen zonder ongemak. De bezorgdheid over glycerine is vooral dat het een coating op je tanden achterlaat die speeksel voorkomt van natuurlijk remineraliserende tanden. Van nature gewonnen zinkzout met een hoog gehalte aan mineralen en gebruikt voor zijn ontstekingsremmende, antibacteriële en antiplaque eigenschappen. Ulrich Bruhn, een Duitse tandarts, heeft opmerkelijke resultaten met xylitol op patiënten met cariës en parodontitis. Bruhn, dr ulrich, spoelen en poetsen met xylitolsuiker 21.

Review: Xlear, The Original Baby Banana Brush, Training Toothbrush and Gel, 2 Piece Kit

Sommige tandpasta bevat sterke chemicaliën die ervoor zorgen dat het weefsel wegloopt. Deze bacteriën vermenigvuldigen zich en produceren zuren die de tanden aantasten en holtes vormen, of bederf. Ik ben nu geen wetenschapper en dit was ruim anderhalf jaar geleden, dus ik weet niet eens waar ik die blurb heb gezien, maar alles wat ik las over xylitol op dat moment gaf aan dat de meeste claims onbewezen waren en waren slechts theorieën. Als u een grotere gevoeligheid van de tanden begint te krijgen, is het peroxide gegarandeerd. Dit is te vinden in bijna elke tandpasta op de markt (zelfs de natuurlijke tandpasta). Fluoride is niet giftig in gewone tandpasta, anders zouden de meeste kinderen in het ziekenhuis worden opgenomen na inname van het fluoride. Voedingsmiddelen en supplementen kunnen deze vijf essentiële vitamines voor tanden en een algeheel gezonde mond verschaffen. Hoewel het voedsel dat we consumeren en de hoeveelheid lichaamsbeweging die we krijgen belangrijk is, is een gezonde mond cruciaal voor het bevorderen van algehele gezondheid en welzijn. Andere voedingsmiddelen breken niet af totdat ze verder het spijsverteringskanaal verlaten. Xylitol is een natuurlijk alternatief voor suiker die wordt gebruikt voor het maken van tandpasta, kauwgom en orale spoeling die goed smaken zonder uw bloedsuikers te verhogen.

 De xylitol in x-pur gums en pastilles en xylimelts is de enige die door health canada wordt aangegeven om speekselen te stimuleren, waardoor het een hoogwaardige xylitol van medische kwaliteit is. In een onderzoek aan de universiteit van Otago dunedin in Nieuw-Zeeland, ontdekten onderzoekers dat de bacteriën die betrokken zijn bij tandvleesaandoeningen zijn gekoppeld aan verharding van de slagaders (atherosclerose), een hoofdoorzaak van hartaanvallen. Ze vermoedden een specifiek vetmolecuul, lipide a, aan de buitenkant van de bacterie, dat twee versies heeft: een die een belangrijke regulator van het immuunsysteem van de gastheer activeert en een die het activeren ervan voorkomt. Je kunt het tijdens de dag gebruiken als mondwater, gewoon door tussen je tanden te slikken en in te slikken. Xylitol is ook beschikbaar als natuurlijk bulkzoetmiddel. Zeg vaarwel tegen koffievlekken en opbouw van tandplak! Poets je tanden met een tandenborstel met zachte haren die het tandglazuur niet verzwakt. Nadat uw kind 3 is geworden en de tandpasta kan uitspugen, kunt u de tandpasta vergroten tot de grootte van een erwt. Het gebruik van alleen met xylitol gezoete kauwgom bleek net zo gunstig te zijn als volledige suikervervanging. Mijn gebitsproblemen werden groter toen ik een jonge tiener was met slechte gingivitis, zwak / gele tanden en erosie.

Als uw hond overleeft, kunnen deze op lange termijn leverbeschadiging hebben. Ik krijg dat vage gebit nooit meer, ook al ga ik 24 uur zonder poetsen (dat gebeurt soms wel!) Als je ouder bent, poets je hun tanden ten minste tweemaal per dag gedurende twee minuten per keer. 19 Een prospectief gecontroleerde, dubbelblinde klinische proef bevestigde dat de MS-waarden in plaque afnamen naarmate de blootstelling aan xylitol toenam, maar het ms dat niet door xylitol werd geremd, bleek minder virulent te zijn. Veiligheidswaarschuwing als u zwanger bent, borstvoeding geeft, een allergische reactie hebt op sporenelementen of als u chronische terugkerende symptomen of een ziekte heeft, raadpleeg dan een arts voordat u dit product gebruikt. Dit natuurlijke ingrediënt ontmoedigt ook de bacteriële hechting aan de tanden en het tandvlees. In een studie met groene thee, uitgevoerd met 940 Japanse mannen in 2009, ondervonden alle deelnemers een algemene afname van parodontale pathogenen in hun mond, die tandvlees en tanden aantasten (3). Als volwassene heb ik geprobeerd om mijn familie van gezond voedsel te voorzien en ongeveer 10 jaar geleden gluten te verwijderen.