herbadieet-enschede.nl

Xylichew Gum, Cinnamon, 12 Pieces, Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep

Cinnamon, 12 Pieces by Xylichew Gum Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep

€ 1,50

Kopen >>

Productnaam: Xylichew Gum, Cinnamon, 12 Pieces
Prijs: € 1,50
Inhoud: 0.02 kg, 10.2 x 6.4 x 1 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Dental Gum Mints, Chewing Gum, Xylitol Gum Candy

Xylichew gom, kaneel, 12 stuks – natuurlijk beter. Gmo gratis. Geen suiker of kunstmatige zoetstoffen. Zachte kauwgom. Gemaakt in de VS. Glutenvrij. Berk xylitol.

Kan het risico op tandbederf verminderen. Vegan. Wij zegen xylichew met berken xylitol geëxtraheerd uit duurzame onsbossen. Xylitol helpt het tempo en de hoeveelheid zuurproductie in de mond te vertragen, waardoor de zuurproducerende bacteriën worden verminderd die tandglazuur ergeren. Stel je dat voor, een natuurlijke zoetstof die goed smaakt en geen tandbederf bevordert. herbadieet-enschede.nl Ik heb beter kaneelgommen geproefd. Dit zijn oke, maar ze zijn niet goedkoop, en ik zal niet meer bestellen. Ik hou van de smaak en textuur van deze tandvlees! Deze tandvlees heeft een heel mooie smaak, maar is niet erg lang. Het is jammer omdat het lekker lijkt, maar het verdwijnt heel snel en lijkt op gom dat je uren kauwt, maar in werkelijkheid is het maar een paar minuten geweest. Voor het eerst proberen kaneelgom – het is niet een populaire aroma voor gom / snoep hier. Heeft een mooie zachte textuur, de smaak is goed en duurt een fatsoenlijke tijd. Plus krijg je alle tandheelkundige voordelen van xylitol. Zou opnieuw kopen. Ik hou van dit merk gom. Hou van deze kauwgom, zal opnieuw kopen, mis geen regelmatige stijlgom, zoals het veel, uitstekend product, ik beveel aan, ik heb echt van deze gom gehouden, de smaak duurt veel.

Het heeft me veel geholpen met mijn suikerbeugels om er een van te kauwen. Het is erg zacht en lief, ik heb andere merken geprobeerd waar de tandvlees na een korte tijd zo hard wordt, dus ik vind dat leuk. Ik hou niet zozeer van kaneel, maar ik heb gehoord dat het goed is voor dieet. Dus, ik heb deze kauwgom geprobeerd en het heeft een heel leuke smaak die ik aanraden. Mijn moeder en ik hou van hen! Zal opnieuw bestellen. Ik hou echt van de natuurlijke proeverij kaneel.

Xylichew Gum, Cinnamon, 12 Pieces: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep

 Niet te sterk van een smaak. Kleine stukjes. Houdt je tanden schoon. Geweldige smaak die niet te lang duurt, maar toch, ik vind het nog steeds leuk. Je kunt ook een bericht toevoegen aan de e-mail. Onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van xylitol ook helpt schade aan het glazuur te herstellen. Blijf lezen om erachter te komen hoe xylitol uw preventieve tandheelkundige routine kan verbeteren. De eiwitten en koolhydraten in traditionele suikerverbrandingsholten, terwijl de genetische samenstelling van xylitol dit voorkomt. De onderzoekers ontdekten ook dat er voor andere xylitol-bevattende producten, waaronder siroop, zuigtabletten en tabletten, weinig of geen bewijs was van enig voordeel bij het voorkomen van tandbederf. Moeders kunnen de bacteriën doorgeven aan hun kinderen door middel van direct contact, zoals het delen van gebruiksvoorwerpen of het gebruik van hun speeksel om de fopspeen of het gezicht van de baby schoon te maken. Het gebruik van xylitol is geen vervanging voor een goed preventief programma van het eten van minder suiker en het gebruik van fluoride tandpasta en dagelijks poetsen en flossen. Als tandarts, raad ik u aan specifiek op zoek te gaan naar producten die xylitol uit berken bevatten. Dit probleem verdwijnt echter snel omdat het lichaam niet alleen xylitol produceert tijdens het normale metabolisme, maar ook de enzymen produceert die nodig zijn om het op te splitsen. Meer dan de aanbevolen zes tot acht gram voor mondverzorging kan maagklachten veroorzaken; het nemen van meer dan 40 gram per dag als zoetstof kan ertoe leiden dat sommige mensen in eerste instantie diarree ervaren, maar dit neemt meestal af bij langdurig gebruik.

Xylichew Gum, Cinnamon, 12 Pieces: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep

Deze effecten maken xylitolgom van nature aantrekkelijk als suikervervanger en voorkomt ook holtes. Als je iets wilt zoeten, is xylitol een uitstekende keuze. Com, xylitol is een soort zoetstof die suikeralcohol wordt genoemd en wordt in sommige planten aangetroffen. Wanneer strep mutans bacteriën in een cel worden getransporteerd, interfereert xylitol met het metabolisme, waardoor het wordt gebonden aan eiwitten in plaats van suiker. Xylichew Gum, Cinnamon, 12 Pieces Verschillende studies suggereren dat xylitol de gebitgezondheid kan verbeteren en verschillende andere belangrijke voordelen kan hebben. Dit is van cruciaal belang wanneer de tanden voor het eerst uitbarsten en niet volledig gemineraliseerd zijn. Epic gebruikt xylitol als het zoetstof en geen aspartaam ​​noch andere slechte additieven.

Review: Xylichew Gum, Cinnamon, 12 Pieces

Misschien heb je een paar kinderen in je praktijk die cariësvrij zijn, maar op volwassen leeftijd heeft bijna 100 procent een tandheelkundige aandoening gehad. 5 gram portie, meer xylitol gram / portie dan enige andere kauwgom verkrijgbaar in de VS. Het is echter genetische make-up is heel anders dan traditionele suiker. Waarom wordt xylitol niet enthousiast gepromoot door elke tandarts en mondhygiënist? Kan het zijn dat de meeste tandartsen zo zijn ingepakt in het vaststellen van de ziekteschade, ze hebben de xylitol-boodschap niet opgemerkt. Deze mineralen zijn belangrijk om tandglazuur gezond te houden. Oplosbaarheid van calciumzouten, glazuur en hydroxyapatiet in waterige oplossingen van eenvoudige koolhydraten.

 In Finland is het vrijwel het tegenovergestelde, waar 80 procent van de afgestudeerden op de middelbare school geen cariës heeft. Dit betekent dat xylitol de hoeveelheid plaque vermindert, waardoor extra cariës (Decay) -bescherming ontstaat tussen perioden van poetsen en flossen. Als je de hele dag snacks eet, kan het toevoegen van een xylitolmunt of het kauwen van xylitolgom na consumptie extra tandheelkundige voordelen geven. Onbehandeld, holten in primaire (Baby) en permanente (volwassen) tanden worden pijnlijk en hebben een negatieve invloed op de esthetiek en de functionaliteit van de tanden. De meeste tandartsen bevelen aan dat we xylitol minstens 3 keer per dag gebruiken. Hoewel xylitolgom niet geschikt is voor zeer jonge kinderen, profiteren zuigelingen eigenlijk van moeders kauwen! Xylitol is zeker een gezonde keuze voor uw patiënten en familie. Is van de makers van spry xylitol-producten. Xylitol, een van nature voorkomende suikeralcohol wereldwijd gebruikt als een caloriearme zoetstof, is klinisch bewezen om gaatjes te verminderen en tandbederf en tandvleesaandoeningen te helpen voorkomen.

 Finse onderzoekers en ingenieurs slaagden erin om op kleine schaal een industriële methode voor de productie van xylitol te ontwikkelen om een ​​alternatief te bieden voor afnemende hoeveelheden sucrose. Daarom beginnen zachte, calciumarme glazuurlocaties opnieuw uit te harden, waardoor uw tanden sterker worden. Wanneer u regelmatig spry-producten voor tandheelkundige defensie gebruikt, legt u de basis voor epische tandheelkundige gezondheid. Het enige ding om op te letten met xylitol kan een beetje diarree zijn; maar dit is alleen bekend bij de inname van grote hoeveelheden. Het menselijk lichaam maakt elke dag 5-10 gram xylitol in het metabolisme van koolhydraten. Dus terwijl de voordelen van xylitol enigszins overtrokken zijn, zijn de feiten dat producten met xylitol waarschijnlijk eerder gunstig zijn voor uw gebit dan producten met suiker als hun primaire zoetstof. Het gebruik van xylitol tijdens deze fase kan de kolonisatie van die holteverwekkende bacteriën bij een kind voorkomen en toekomstige tandholten voor het kind voorkomen. Dit kan leiden tot hypoglycemie (lage bloedsuikerspiegels) en ronduit fataal zijn. Het zijn koolhydraten met een chemische structuur die gedeeltelijk op suiker lijkt en gedeeltelijk op alcohol lijkt, maar ze bevatten geen ethanol zoals alcoholische dranken dat doen. Twintig jaar onderzoek toont de werkzaamheid van xylitol bij de behandeling van droge mond en het verminderen van tandverval.

Onderzoek heeft duidelijk aangetoond dat het gebruik van met xylitol gezoete voedingsmiddelen aanvullende hulp biedt in de strijd tegen tandbederf door de accumulatie van plaque aanzienlijk te verminderen. De gegevens werden beoordeeld als van lage kwaliteit, en de voordelen werden alleen gezien bij de kinderen die werden geëvalueerd in beide onderzoeken, dus de resultaten kunnen iets te maken hebben met factoren die uniek zijn voor die kinderen. Voor de vervaardiging is xylitol vaak afkomstig van hout. De meeste kauwgom kan niet beweren dat het helpt je tanden schoon te maken, maar kauwgum dat gezoet is met xylitol kan. Dit bedrijf werd opgericht door een tandarts die de vele voordelen van xylitol op tandheelkundige gezondheid zag, maar een gebrek aan opties. Fluoride vermindert demineralisatie van het tandoppervlak en helpt het remineralisatieproces van glazuur te bevorderen. X-pur en xylimelts Xylitol is afkomstig van een aantal opmerkelijke familie-maïsboeren en biedt de zuiverste xylitol van medicinale kwaliteit; niet-ggo, hernieuwbare maïsoogst.

Xylitol is ook uiterst giftig voor honden, dus alle producten die xylitol bevatten, moeten buiten hun bereik worden gehouden.