herbadieet-enschede.nl

Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly, Pollen, Propolis & Ginseng in Honey, 19.5 oz (552 g), Supplementen, Adaptogen, Bijenproducten, Bijenpollen

Royal Jelly, Pollen, Propolis & Ginseng in Honey, 19.5 oz (552 g) by Y.S. Eco Bee Farms Supplementen, Adaptogen, Bijenproducten, Bijenpollen

€ 15,50

Kopen >>

Productnaam: Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly, Pollen, Propolis & Ginseng in Honey, 19.5 oz (552 g)
Prijs: € 15,50
Inhoud: 0.79 kg, 13.7 x 7.4 x 7.4 cm
Productcategorie: Supplementen, Adaptogen, Bijenproducten, Bijenpollen, Supplements, Adaptogen, Bee Products, Bee Pollen

Y. s. Eco bee boerderijen, royal jelly, pollen, propolis & ginseng in honing, 19,5 oz (552 g) – pionier in de biologische bijenteelt. Zuiver, fris, natuurlijk. Verse konijnjelly (24, 000 mg). Verse bijenpollen (20, 000 mg). Bee propolis (15, 000 mg). Koreaanse ginseng (12, 000 mg). Voedingssupplement. Verse royal jelly is meest stabiel en effectief wanneer gemengd in kwaliteit honing. herbadieet-enschede.nl is erg goed. Sinds ik het heb gebruikt voelde ik me meer energie dan vroeger. Met vriendelijke groetkaartje, het is een soort van een pasta als ik het koelde. Geproefd soort zoals de Aziatische Gefermenteerde Beancurd, behalve minder zout. Geeft energie, maar gaf me een kleine keelpijn op de eerste dag. Afhankelijk van het type Koreaanse ginseng kan het verwarmen veroorzaken. Deze productie is een geweldige prestatie voor mij.

Dit mengsel van royale gelei, honing en propolis mij bracht de laatste twee herfst en winter door zonder hoesten. Ik probeer een dag lepel te nemen, en ik raad het aan aan al mijn vrienden en familie die problemen hebben met hoesten. Dit wordt geladen met goede voeding tegen een zeer redelijke prijs. Voltooit ruwe chocolade. Ik geniet echt van deze smaak meer dan ik dacht dat ik dat zou! Ook, het doet wat het zegt, product was net zoals verwacht. De bestelling werd tijdig vervuld en toen we één fles kregen die in de mail was gebroken, stuurden ze snel een ander zonder veel vragen of eisen.

Over het algemeen erg tevreden over mijn aankoop. Heel goed, dit product heeft een goede smaak! Ik kan het niet stoppen met eten. Houd er gewoon van. Ik vind dit echt leuk, dus het is heel leuk om kou te voorkomen en ginseng verheft je geesten op die dagen als het zwaar voelt. Ik heb dit binnenkort ontvangen en ik heb twee theelepels per dag, net zoals bij de instructies. Ik voel me nu veel sterker als een man! Zeker mijn energie verbeteren. Duimen tot de diensten van wellness.

Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly, Pollen, Propolis & Ginseng in Honey, 19.5 oz (552 g): Supplementen, Adaptogen, Bijenproducten, Bijenpollen

Ik heb vandaag mijn pakje in goede staat ontvangen! Ik heb na 3 weken geen resultaten gemerkt, maar ik geef niet op. Ik heb contact opgenomen met wellness voor hulp over het gebruik van dit product, omdat de smaak verreweg onaangenaam was om me te nemen. wellness antwoordde dat ze geen tips over hoe het product zou kunnen verbruiken bieden. Ik heb een smoothy blender gekocht en mengen in de koninklijke gelei met water of fruit. Ik heb de laatste bestelling van dit product meer vloeibaar dan voorheen ontvangen? Ik moet dit weten van wat bedankt, goed ontvangen maar na die tijd als gevolg van zeer hoge verzendkosten aan Rusland door boxxbery, bestel ik niet van wellness, uitstekend product. Dit is al een tijdje besteld en de kwaliteit is altijd hoog. Gebruik van het product als geneesmiddel om algemene huishoudelijke allergieën te behandelen. Mijn zoon bleek ernstige allergieën te hebben voor stof, katten en honden.

Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly, Pollen, Propolis & Ginseng in Honey, 19.5 oz (552 g): Supplementen, Adaptogen, Bijenproducten, Bijenpollen

Hoewel ik geen huisdieren familie en vrienden heb, en iedereen heeft veel stof. Gehoord over royal jelly eigenschappen, evenals propolis in het verleden, maar dit product zet alles samen en voegt gember eraan ook voordelen. Met dit product sinds afgelopen oktober (6 maanden) zijn de resultaten geweldig! Mijn zoon moest een paar jaar op een aantal allergische medicijnen en een neusspray zijn. We hebben geen allergie medicatie en geen neusspray! Kom hier en daar nog eens af en toe. Maar dat kan ik wel. * Gebruik van het product zoals aangegeven op etiket 1 theelepel twee keer per dag, ik hou van de smaak van dit product. Geweldige smaak voor dit meest uitstekende mengsel. Goed product en is het volgende beste bij rauwe / verse konijnjelly. Als ik het eindelijk afrond, zal ik het opnieuw bestellen. En het wordt door Russische artsen beschouwd als een voorkeursbehandeling voor zowel hoge als lage bloeddruk dankzij het vermogen om lichaamsfuncties te harmoniseren. Het is ontworpen om een ​​gezonde levensstijl aan te moedigen, en onafhankelijke conclusies met betrekking tot natuurlijke producten en alternatieve gezondheidskeuzes. Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly, Pollen, Propolis & Ginseng in Honey, 19.5 oz (552 g)

Pure theeboomolie, 2 oz tea tree olie kan worden gebruikt voor algemene eerste hulp toepassingen zoals snijwonden, brandwonden, schaafwonden, insectenbeten, bijensteken, huiduitslag, impetigo, steenpuisten, sinushoeilijkheden, keelpijn, spruw, vingernagel- en teennagelinfecties . Het zit boordevol essentiële vetzuren, enzymen, antioxidanten, vitamines, mineralen, aminozuren en pigmenten, waaronder meer chlorofyl dan welke andere plant dan ook, alles in microscopische vorm. Dus het spul dat we hier in de winkels van hele voedingsmiddelen krijgen, is dat goed genoeg – of is het zoals de goji-bessen – dat is mijn vraag. Resultaten gaven aan dat suppletie met 118 g van een commercieel supplement van 55% bijenpollen gedurende 42 dagen geen invloed had op de fysieke fitheid of immunologische variabelen bij de paarden. Vitaminen b6, b12 en foliumzuur zijn nodig om neurotransmitters te maken; niacine helpt het cholesterol te verlagen; en vitamines bl, b2 en b3 helpen cellen te activeren. Als je terug in de archieven bent geweest, weet je dat ik een enorme fan ben van rauwe honing, en laat me niet eens beginnen met bijenwas, maar dat is alleen maar krabben aan de oppervlakte als het gaat om de bijenproducten die mijn thuis, mijn buik en mijn leven. Stuifmeel is een poederachtige substantie die bestaat uit stuifmeelkorrels en wordt geproduceerd door helmknoppen van planten die zaden bevatten. Het bevat niet alleen alle in water oplosbare vitaminen, inclusief de ongrijpbare b12, het is een goede bron van caroteen en vitamines e en k, en het biedt een rijke voorraad mineralen, sporenelementen en enzymen, evenals hormonale stoffen die gunstig zijn voor mensen.

Review: Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly, Pollen, Propolis & Ginseng in Honey, 19.5 oz (552 g)

Cd3 is een indicator van immuuncellen die verantwoordelijk zijn voor het bestrijden van virussen en bacteriën. Winnaars bijen schoon van binnen kunnen helpen paarden of externe vreemde materie te bevrijden. Rode reishi is ook gebruikt om chemotherapie en radiotherapie te ondersteunen. Gezamenlijke ondersteuning: Dynamic trio biedt 1000 mg glucosamine hcl van hoge kwaliteit gecombineerd met protease-enzymen om een ​​normale gewrichtsgezondheid te bevorderen. Een andere goede manier om het te nemen is met honing die je het beste van beide werelden geeft. Het is uiterst effectief als hoestmiddel, maar ook als anti-bacterieel en hypoallergeen, het neutraliseert gifstoffen, verlicht pijn en is ontstekingsremmend. Bijenvergaarde pollen zijn rijk aan eiwitten (ongeveer 40% eiwit), vrije aminozuren, vitamines, waaronder b-complex en foliumzuur. Deze flavonoïden die in hoge concentraties worden aangetroffen in druivenpitten en pijnboomschors, kunnen het risico op hart- en vaatziekten en kanker verminderen. De Azteken en inheemse Afrikanen consumeerden regelmatig blauwe algen vanwege hun verschillende gezondheidsvoordelen. Omdat je helemaal supplementen wilt nemen, maar het geld niet hebt, heb je goud gewonnen met bijenpollen, omdat het vol zit met de goede dingen zonder het buitensporige prijskaartje. Zuivert de nier om het libido en de vruchtbaarheid te verhogen.

Ze hebben marine en reguliere collageen peptiden. Het stuifmeel wordt soms aangeboden in combinatie met bijenpropolis, een harsachtig materiaal dat in de korf wordt gevonden, en koninklijke gelei, de eiwitrijke stof die door bijen wordt gebruikt. Ik hield van alle voordelen van het collageen waar candice me over vertelde, dus pakte ik een pot van ander voedsel. Gebruik de plantaardige flavonoïde om ontstekingen te verminderen en allergieën te bestrijden (Quercetine vermindert de afgifte van histamine uit immuuncellen). Elk ingrediënt in evenwichtshelder superfood is krachtig, zorgvuldig met de hand geselecteerd en gecertificeerd biologisch of wildgemaakt om 100 procent hoogwaardige kwaliteit te bieden in elke lepel. Het heeft tonnen anti-oxidanten en helpt je om energie te geven zonder je zenuwachtig te voelen. Bijenpollen zijn het voedsel van de jonge bijen.

Rauwe gesnipperde kokosnoot – kokosnoot is rijk aan middellangeketentriglyceriden, een soort voedingsvet dat gewichtsverlies kan stimuleren. Effecten van een kruidengeneesmiddel dat bijenproducten bevat op symptomen van de menopauze en cardiovasculaire risicomarkers: resultaten van een pilot open-ongecontroleerde proef. Al duizenden jaren lang is ginkgo biloba afkomstig uit Azië en biedt het een groot aantal voordelen.